Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 139
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 285
Мемо и Nishane заредени в Парфюм шоп. Ани на супер цена вариант тестер и продукт с кутия

Нещо да кажете за Nishane Vain & Naive?
Познаваш ли Hundred silent ways ?Ако го харесваш би трябвало и този да ти допадне..

# 286
# 287
  • Варна
Аз че съм новак, новак съм в парфюмените ухания Simple Smile Но сякаш очаквах от Нотино по-добри намаления за осми март...

# 288
  • София
Някой мяркал ли е салвията от Алегориите?
Скоро не съм проверявала, но за ориентир - взех моята от Парфимо през декември, тестер с капачка и кутия, 125 мл за 86 лв. Ако не е спешно, може да си я пуснеш за следене, ето директен линк, предполагам, че скоро ще има пак зареждане: https://www.parfimo.bg/guerlain-aqua-allegoria-granada-salvia-ea … te-125-ml-tester/.

# 289
Frederic Malle дали някой е виждал сега с намаление по чуждите сайтове?

# 290
  • Sofia
Много благодаря,  момичета! Hug

# 291
Frederic Malle дали някой е виждал сега с намаление по чуждите сайтове?

По-добър въпрос в рамките на 24 часа, не съм виждал. Simple Smile

Viki_123, нещо конкретно ли търсите?

# 292
Да, Portrait of a lady - 100 ml. 🙃

# 293
Да, Portrait of a lady - 100 ml. 🙃
За момента ....ако ви устройва мъничък комплимент от 10% + безплатна доставка + 5 безплатни мостри по ваш избор, отивате на : този сайт избирате 100 мл. слагате кода от снимката. Laughing

Скрит текст:

И после да благодарите специално на tuali. Аз съм само за учстие Simple Smile Flowers Hibiscus

# 294
Аз съм изпръскала 2 бутилчета, познавам го и харесвам много. Въпрос на вкус е. За мен е един от най-красивите парфюми, правени някога.

# 295
Здравейте момичета!
Чета ви от доста време, но до сега нямаше причина наистина да пиша, за съжаление този път обаче имам и то никак не е положителна. Поръчвам от парфимо главно и елинор, знаете добри оферти и кой би ги подминал.... доста по-рядко от Дъглас. За съжаление последната ми поръчка беше наистина последна от парфимо. Поръчах подарък за рожденият ден на майка ми La Vie est Belle L'Éclat Lancome и още един парфюм за мен. Никога не съм имала проблеми с тях и за капак не направих проверка на пратката...голяма грешка! Майка ми отваря фракона и се мръщи и аз усетих, че нещо не е наред, попитах я какво има, а тя просто ми каза сама виж. Жив спирт, така жестоко ме блъсна отвратителната му миризма, лошо ми стана.  Другият парфюм никакъв проблем, невероятен! Така, че мили ми момичета много внимавайте при поръчки от парфимо и когато поръчвате по няколко броя на веднъж. Мен лично ме изгубиха като клиент, да не говорим и моите колежки които зарибих покрай мен да си взимат и те от там. Не ми е проблема за 100+ лв, но си е чиста подигравка толкова отвратително менте да пробутват с оригиналния парфюм, Да не говорим че още с отварянето на пратката шишето беше вече извън кутията и с паднала капачка. Нека продължават в същият дух, доста клиенти ще загубят. Предполагам сега техните ботчета, които спамят темите за да им правят реклама ще ме нападнат, но ми е все тая. Надявам се елинор и мейкъп да не ме разочароват и те, сериозно взех да се замислям дали, за да си спестя нервите да пазарувам само от Дъглас , да по скъпичко но поне знаеш какво получаваш, а за едни 40-50 лв....струва ли си?

# 296
  • ново
Предполагам, че веднага сте им върнала парфюма?

# 297
Не,вбесих си и го изхвърлих, а другия парфюм оставих на майка ми и прежалих парите. Сега съжалявам, че не го направих. Истината е, че след тази случка дори и да ми бяха върнали парите втори път няма да поръчам, каква е гаранцията, че отново няма да се опитат да пробутат някое менте?

# 298
Съжалявам, но това не звучи никак достоверно. Несериозен опит за компромат на изпитан от хиляди потребители сайт.

# 299
За 2 години при закупени 52 парфюма и общо над 80 продукта от parfimo не съм оцелил нито едно менте! Направо съм си бот късметлия, а като сметна и по едни 40-50лв ×52 парфюма и се чувствам бот късметлия- далавераджия. Та при тая сметка, ако на 52 истински парфюма ми изпратят 1 спирт, мога да си позволя да се почерпя с него.
    И доста е ботско да се регистрираш някъде, за да нахраниш един сайт в първите си два поста, а междудругото да похвалиш небрежно друг.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 23:09 от penchojd

Общи условия

Активация на акаунт