Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 419
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 615
От Гет.бг ме разочароваха крайно, обадиха ми се, че продукта бил с друга цена при новия им внос и ако приемам тази нова цена ще ми го изпратят казах, че при условие имам потвърдителен имейл не е редно да го правят, но госпожата с нахален тон ми каза, че в Мола били по 200-300лв😕
Вчера с Гет.бг ми се случи същото. Имах поръчка от 2еднакви парфюма на Mugler. Обадиха се да кажат,че цената е по-висока с 28лв /1бр.
Това веднага ме отказа от поръчката.
В сайта им цената все още не е променена.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:07 от Malena0716

# 616
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/
Е, това вече е оферта, 94, 50 лв. между 1 и 3 бр.
И Интенса намалиха още-в момента е 109 лв.
Edit Mon Guerlain EDP свърши, аз взех единия, дано и някои от вас да са взели последните! Интенса още го има м/у 1 и 3 броя

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:56 от Dany77

# 617
  • София
Ето тук е изгодно, за Mon Guerlain Sensuelle 50 мл, 86 лв: Mon Guerlain Sensuelle 50 ml

# 618
Парфимо изчакаха да изтече безплатната доставка и извадиха по-хубавите предложения Wink
Аз след дълго отлагане поръчах прословутия тестер ES Royal, че отдавна не съм ги "подкрепяла" Smiley

И благодаря на Ally Flowers Cherry Blossom - пуснах семпъл от сайта на Jiliette has a Gun.
Чакам сега.Smiley

# 619
Добра цена:  Chanel Coco - излиза на същата цена в parfumi-shop с код -6% Chanel Coco (EdP) Б.О.

# 620
  • Пловдив
Казусът с Мейкъп както предполагах се реши с отстъпка от 5лв при следваща поръчка ми предложиха и аз приех, шампоана не е скъп така или иначе👌🏻

# 621
astravera, радвам се! Това ме подсети и аз да им пиша, да си ми приспаднат от следваща поръчка сумата, която платих, за да им върна парфюма на Пиге, който не е Visa 2007 както все още си пише в сайта, а е само новото V. Ще видим какво ще отговорят.

# 622
  • NE
Момичета, издирвам под 70 лв. цена на Paco Rabanne Olympea Aqua 30 ml.

# 623
Момичета, издирвам под 70 лв. цена на Paco Rabanne Olympea Aqua 30 ml.

Сложи си я в кошницата в Нотино и чакай код за намаления

Edit: Във Венера има ли активен код сега, или беше само на 08.03?
Олимпея аква 50мл е за 88лв.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 18:32 от Фръц!

# 624
Във Венера има ли активен код сега, или беше само на 08.03?
Само на 8-ми беше.

С гет.бг приключих отдавна след две поръчки, при които все нямаха налични парфюмите (общо 4) и няма обаждане, нищо, просто отказ на поръчките! Аз трябваше да звъня да питам какво и защо.. А наличностите и след това така и не бяха коригирани. Въобще не ги отварям вече от повече от година..

# 625
  • София
Не знам дали някой вече е споменал, в немския сайт на Lancome има код -20% на всичко: HAPPY!

# 626
# 627
83.42лв добра цена ли е за продукт 100мл  Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto? От два дни му се чудя, обичам череши, вишни, пробвах го само с едно фъс на китка и спомена е блед, защото пробвах и други.

# 628
  • София
И аз днес си получих с куриер така желания Robert Piquet Bois Noir,просто прекрасен,удивителен,невероятен!
За жалост не мога много да му се радвам заради моментно физическо неразположение,но и то ще мине,отдавна го исках този парфюм и го дебнех в Нотино,засега само го съзерцавам обаче!
Честити нови придобивки на всички!
Честит Bois Noir! Relaxed Напълно те разбирам! И аз така. Grinning Гледах го, гледах го, самоубеждавах се, че ще изчакам до следващата заплата. Е, не успях да се удържа. Чакан и жадуван. А го бях забравила, но си намерих отливката и като ги подносих не се стърпях! Sparkling Heart

# 629
get.bg ги отписах преди няколко години, когато ми изпратиха тестер на Брайт кристал абсолю потекъл и измокрил не само кутията, но и плика на СПИДИ. Бяха го сложили в плика без никакви уплътнения.  Освен това ароматът не ми се стори читав, беше ужасна жега, не знам как са го съхранявали /тестерът е без капачка/. Директно отиде в коша за боклук, не исках да се разправям, защото служителката, с която първоначално разговарях за потвърждение на поръчката, говореше с особен тон.

Общи условия

Активация на акаунт