Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 399
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 600
Да припомня, че миналата година март/април бяхме затворени вкъщи и пазарувахме като луди.
Аха, явно това е онзи момент в който бях скована от страх от приближаващата с ярост смърт и извадих Короманделчето ми да го изпръскам докато съм все още жива.
Определено не ме е избило на покупки, а на гонене на дъна Joy

# 601
  • Пловдив
Благодаря, че споделихте Get.bg офертите, не поръчах от тях загледах другите намалени и да не остана по-назад се запасих с един Бонбон ВР тестер 64лв за 50мл🍀

# 602
# 603
  • Пловдив
От Гет.бг ме разочароваха крайно, обадиха ми се, че продукта бил с друга цена при новия им внос и ако приемам тази нова цена ще ми го изпратят казах, че при условие имам потвърдителен имейл не е редно да го правят, но госпожата с нахален тон ми каза, че в Мола били по 200-300лв😕

# 604
Това противоречи на всякакви потребителски права... Не е редно да сменят цената пост фактум. 🤔

# 605
От Гет.бг .....госпожата с нахален тон ми каза, че в Мола били по 200-300лв😕
Значи до 198лв в гет ти е изгодно да приемеш офертата Grinning
Оф, ужасни хора има, някои така и не се научиха на уважителна комуникация

# 606
Е, те това е отношение! Срамота! При такава конкуренция пък е недопустимо! Не, че въобще е допустимо, де.

Записвам се да следя за оферта за Scandal EDP.

# 607

Много благодаря, искам го, даже го сложих в кошницата, но съм си обещала, че съм на парфюмна диета...Да видим какво ще излезе накрая 😀

# 608
  • Пловдив
От Гет.бг .....госпожата с нахален тон ми каза, че в Мола били по 200-300лв😕
Значи до 198лв в гет ти е изгодно да приемеш офертата Grinning
Оф, ужасни хора има, някои така и не се научиха на уважителна комуникация
Звъннах на другият им телефон и разговарях с един мъж, който ми обясни, че вече поръчвали от други вносители и там цените били различни и сайта е взет от друг собственик и до като се нагоди новата им система се получавало забавяне и други такива ...казах, че Нотино бяха объркали цена на парфюм повече от 50 лв, но изпратиха на всички парфюма на ниската цена и така правят коректните търговци.👌🏻

# 609
Няма да се уморя да повтарям при всяка подобна ситуация, че в Гет са супер нагли в отношението си към клиента когато потърси обяснение за некоректна информация или нещо подобно на това с astravera. И са такива, защото и шефът им е същия. Безобразно отношение, мързел и некадърност!

# 610
Спирам да показвам оферти от сайта Simple Smile . И аз веднъж попаднах в такава ситуация. Имам чувството, че при първата поръчка не обръщат внимание, но ако след това последва втора за същия парфюм, си казват "аааа, я да видим дали не го продаваме твърде евтино, че има такъв интерес".

# 611
При това положение не мисля, че get.bg имат място на първа страница. Аз лично няма да поръчвам от тях. Що за примитивно отношение към хората,  които им осигуряват препитание?

# 612
И на мен ми се е случвало Нотино да сложат грешна цена на продукт, но уважиха рекламацията ми и замениха по-малкия продукт, който получих за по-големия, защото точно така си беше описан към момента на продажба (малка и голяма разфасовка бяха на една и съща цена, според мен от недоглеждане). В това отношение и изобщо рекламации и обслужване, са безупречни.

# 613
  • Пловдив
Оставих им негативна оценка в Пазарувай.бг, която като гледам не е единствена. Днес ми върви като в Ретрограден Меркурий😆 влизам да се къпя, да разтоваря от негативното усещане и слагам шампоана, който поръчах от Мейкъп и  вчера ми го доставиха на прозорчето в банята, където си ги подготвям за ползване до душа и какво да видя липсват три пръста шампоан🧐 а като ги вадех от кутията им забелязах леко протичане от гърлото, но хартията вътре беше суха и не се усъмних. Звъннах им и обясних какво ми се е случило и помолиха да пратя снимки, сега чакам да ми кажат какво ще правим...

# 614
Извинете за отклонението от темата, но по повод това
Днес ми върви като в Ретрограден Меркурий... Satisfied
От онези дни като навсякъде серийно ми се получаваха грешки и провали, изведнъж реших да проверя да не е ретрограден Меркурий, та всичко е наопаки, но не - тъкмо бил свършил! Леле, ами ако беше наистина в ретрограден Меркурий какво ли щеше да е тогава!!?? Astonished Laughing Не искам да знам!

Общи условия

Активация на акаунт