Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 146
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 300
Така се потопих в драмата със спирта, че пропуснах да видя кой магазин е похвален.

# 301
Е, щом просто така изхвърляте в яда си парфюм за 100лв 😳, вместо да направите рекламация, явно сте доста над нещата...и в такъв случай не разбирам защо просто не пазарувате само от Дъглас. (макар че и за там има такива "достоверни" истории)

-малко ботче 😆

# 302
Ще изхвърляш парфюм за 100 + лева, пък и няма да си търсиш правата?!? Така, като ти чета писанията не си някоя срамежливка, а по-скоро целта ти е друга...
Както и да е, бъди здрава и пазарувай където намериш за добре. Аз лично, както и огромен процент от хората в групата /вероятно/ ще си действаме с Парфимо и другите изпитани сайтове. И в много редки случаи, и почти когато буквално нямам друга опция, или при наистина сууупер промоция, ще ползвам Дъглас😉

# 303
"за да си спестя нервите да пазарувам само от Дъглас , да по скъпичко но поне знаеш какво получаваш".
Не тук, не на нас.

# 304
  • Чукарландия
Недоумявам наистина! Защо бе, хора? Защо го правите? Каква ви е облагата? Плащат ли ви, за да злословите така, без каквито и да било доказателства? Без снимки, без касов бон или фактура? Думи, хвърлени, ей така в пространството?
Fluffy123?

В немското Нотино, Marfa е на чудна цена! Angebot, момичета и момчета! 🤗
Marfa💛
Не го познавам, но така ми е подпалена чергата... Да ме откаже някой?

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 00:47 от BBeLLa

# 305
  • Варна/Лондон
Нямах си и аз друга работа, като да си догледам филма от снощи например, ами след поста на BBELLA да не остана по-назад и да видя и тукашното Нотино, пфуу, с пари няма да се видя, то се видяло. 😁

# 306
А на вас плащат ли ви, за да нападате всеки, който се оплаче.
И аз от парфимо не съм доволна и спрях да поръчвам от тях. Преориентирах се към елинор и съм доволна от тях за сега.

Още повече някакъв тука да ми обяснява какъв далавераджия се чувствал като купувал по-евтино.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 05:26 от bonbonka6

# 307
Ми че то си е далавера. Още помня март-април миналата година, от Нотино LVEB 75 ml за 68 лв, мон ЕДП 100ml за 78лв, а специално от парфимо  дори не мога да ги изброя, там са ми винаги най-големите далавери на тестери

# 308
parfium.bg - код onlinepromo5  - 5% отстъпка  на всичко до 31.03.2021

# 309
# 310
Къде най-изгодно сте закупували Alien (Thierry Mugler)? Tърся парфюмна вода произвеждана преди 2019

# 311
А на вас плащат ли ви, за да нападате всеки, който се оплаче.
И аз от парфимо не съм доволна и спрях да поръчвам от тях. Преориентирах се към елинор и съм доволна от тях за сега.

Още повече някакъв тука да ми обяснява какъв далавераджия се чувствал като купувал по-евтино.
Не съм нападал никой, а споделих своя опит. Ще се радвам и Вие да споделите вашия - получавали ли сте спирт от конкретният сайт, как беше брандиран спиртът и защо тези "мискини" ви отказаха рекламация на откровеното и долнопробно "менте"?
Колкото до последната Ви забележка, публично се ангажирам следващия път, когато закупя даден парфюм на много по-ниска и достъпна цена да изпитам нещастие и неудовлетвореност, особено предвид факта, че това ме лишава от възможност да покажа превъзходство към всички, които не могат да си го позволят! Чудя се даже, дали веднага да не се накажа с едно Nishane от parfumi-shop, че като им гледам ценовата политика и от там ще текне спирт скоро...

# 312
  • Бургас
Недоумявам наистина! Защо бе, хора? Защо го правите? Каква ви е облагата? Плащат ли ви, за да злословите така, без каквито и да било доказателства? Без снимки, без касов бон или фактура? Думи, хвърлени, ей така в пространството?
Fluffy123?

В немското Нотино, Marfa е на чудна цена! Angebot, момичета и момчета! 🤗
Marfa💛
Не го познавам, но така ми е подпалена чергата... Да ме откаже някой?
Бел, на мен много ми харесва Марфа, страхотен парфюм е, но при мен е тихичък.Не знам дали да те отказвам, знаеш за кожата и възприятията.Kiss

# 313
  • София
Има ли код за makeup?

# 314
Никога няма код за мейкъп. 10лв за рожден ден. Това е!

Общи условия

Активация на акаунт