Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 131 384
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, от известно време търся Le Labo Santal 33, в България не се предлага, и в чужди сайтове никога не съм виждал да има отстъпка - ако някой е виждал или купувал скоро, моля да сподели откъде.
Принципиално вземаме скъпо тук, но за добрежелателни потребители сме винаги ларж. Simple Smile И понеже повечето ще скочат, ще напиша - шегувам се! Simple Smile

Тук: 15, 50 и 100мл. Santal 33

Тук: 3x10мл. Santal 33 Travel Tube Refill
Тука е малко по-изгодно https://www.cultbeauty.co.uk/le-labo-santal-33-eau-de-parfum-.html
Имат и отстъпки понякога, за нови потребители със сигурност.

# 691
  • Варна/Лондон
Е, това ако не е съвпадение, преди половин час писах за същия парфюм на частен продавач. За Le labo santal 33. 😁

# 692
tuali, скоро ли си пазарувала от тях, след чудесата с uk, няма да има никакви такси, мита и оскъпявания, сигурно ли е?

# 693
Браво дружина, аз докато се сетя къде го гледах това Le Labo...вие сте откликнали. Скъпичък парфюм...

# 694
tuali, скоро ли си пазарувала от тях, след чудесата с uk, няма да има никакви такси, мита и оскъпявания, сигурно ли е?
Не съм tuali, но вече направих поръчка - не се плащат никакви такси, ДДС и тн, но доставката е много бавна, заради митниците. Директно си пристигат с куриер на адрес.
Но доколкото знам, парфюми от cultbeauty могат да се поръчват само до UK с превозвач.

# 695
Браво дружина, аз докато се сетя къде го гледах това Le Labo...вие сте откликнали. Скъпичък парфюм...
Струва си.

# 696
Две поръчки имам от там след нова година и бяха без такси, май те ги поемат.  😊 Първата през януари се бави доста, втората пристигна доста по-бързо, явно се бяха окопитили вече какво-как. Сега чакам трета, дано също стигне бързичко...

# 697
Две поръчки имам от там след нова година и бяха без такси, май те ги поемат.  😊 Първата през януари се бави доста, втората пристигна доста по-бързо, явно се бяха окопитили вече какво-как. Сега чакам трета, дано също стигне бързичко...
Ахааа, разбирааам, пазим сайтовете с най яките цени за себе си. Че и на първа страница не е рапортуван. А видиш ли, тирчето се пълни ли, пълни с нови нещица.

Браво! Flowers Hibiscus

# 698
🤣🤣🤣Май малко фалшива тревога направих, наистина се оказва, че парфюмите не ги шипват до Бг, явно трябва с превозвач.
Само козметики и джаджи съм поръчвала от там досега.
Feelunique обаче пращат парфюми до Бг, от там взех сета на Margiela, само дето всичко що е лак за нокът, парфюм или нещо под налягане, се праща само експрес, тоест 15-20евро шипинг.

# 699
  • София
Аз и да пращат директно, пак предпочитам с превозвач. Иначе може да се озоват на митница и куп разправии.

# 700
  • NE

Не, но доколкото разбрах поръчки до 140 паунда ще се освобождават само чрез вдигане цената на превозвача от 3 на 4-5 лв. Ще следя и за нещо дребно ще се престраша.

# 701
  • София
Превозвачите просто вдигат цената на кг, но тази цена включва всичко и ДДС няма да дължим. Така че скоро и аз ще пусна поръчка, надявам се. Впрочем идваха ми доскоро неща от Англия, забавени покрай Брекзит, и нямаше проблеми с тях. Всичко се оказа доста преувеличено. Явно плащат някаква фиксирана такса за целия камион, кой ще се занимава да гледа пакетче по пакетче кое колко струва.

# 702
  • Чукарландия
Nishane Ani отново наличен в парфюми шоп.  Simple Smile

Еее, през деня не мога да ви следя и до вечерта - всичко сте ошушкали... 🤣
Каква беше цената на Ani в парфюми-шоп?
Има я в Елинор, но много ми е скъпа там!

# 703
  • София
229 лв.  без код беше цената на Ani.

# 704
229 лв.  без код беше цената на Ani.
И беше тестер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт