Изпитани сайтове за парфюми - март 2021

• 130 566
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 200
На тези черни рефили, за които говорите днес, отвърта ли се капачката-фунийка и например с пипета, спринцовка да си дърпаш, или се пълни, както ти показа.
Да,

# 1 201
Сън не спя от мисли по пирамидата на Blossom Love на Амуаж и най - вече амаретото Heart Хич не ми се стреля насляпо предвид цената. Чудя се дали този спрей за коса - https://www.parfumi-shop.net/product/35180-amouage-blossom-love- … air-mist-b-o.html ще ми даде добра представа за парфюма и дали си заслужава защото и той не е като да е без пари.
имам ги и двата точно от парюми шоп, миста е чудесен, като се замисля не ми трябва продукта.

# 1 202
  • София
Atelier Cologne също са намалени и на много добри цени в parfumdreams + кодовете за отстъпка, за които писа skybye. Действах по нейната схема (skybye, благодаря Flowers Hibiscus,)  и сега доволно очаквам новите парфюми Yum

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 14:05 от Vesika

# 1 203
  • Бургас/Пз
Възползвах се от промоцията в Дъглас и кода Късмет. Благодаря за споделеното. И две мострички добавих Simple Smile Доволна съм, парфюмът ми излезе почти колкото от Венера Simple Smile

# 1 204
Нов код parfium.bg - код SPRING5 - 5% на всичко - валиден до 4.04.2021

# 1 205
По този повод искам да откажа импулсивно направената си поръчка вчера в Дъглас.Rolling Eyes Няма опция на сайта. Писах мейл. Някой има ли опит?
Ще ти отговорят на мейла с телефонно обаждане най-вероятно. Стига поръчката да не е вече обработена и изпратена, но едва ли. Аз съм отказвала веднъж заради объркан адрес. Нямаше проблем, анулираха я.

# 1 206
Ооо, супер, значи мога да си правя и по-малки отливки и по този начин да го използвам. Доколкото разбирам след като се отвори този пълнител, не е задължително целия да се изсипе, т.е мога да си направя 20мл отливка примерно и да го затворя?

А какво мислите изобщо за пълнимите бутилки? Наблюдавам един мой любим парфюм и само това, че е с такава бутилка, ме спира да го закупя!

# 1 207
  • Стара Загора
Сън не спя от мисли по пирамидата на Blossom Love на Амуаж и най - вече амаретото Heart Хич не ми се стреля насляпо предвид цената. Чудя се дали този спрей за коса - https://www.parfumi-shop.net/product/35180-amouage-blossom-love- … air-mist-b-o.html ще ми даде добра представа за парфюма и дали си заслужава защото и той не е като да е без пари.

mechetaishan,  можеш , смело да поръчаш .  Blossom Love на Амуаж , ми е любим аромат . Аз , първо си поръчах мъглата за коса и после парфюма . Ароматите са еднакви ! А , аз имам запаси , от , него , за дълго време !! Grinning  Yum

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 12:52 от meri 123

# 1 208
# 1 209
Discovery set 6х10 мл Parfums de Marly най-после и в Нотино - останали само 2 бр:
https://www.notino.bg/parfums-de-marly/feminine-discovery-set-po … omplekt-za-zheni/
С кода - 250,51 лв. /около 40 лв под редовната цена/.
Спира ме само, че няма Delina Exclusif. И все пак се изкушавам..моля, изкупете го бързо! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 210
  • София
По този повод искам да откажа импулсивно направената си поръчка вчера в Дъглас.Rolling Eyes Няма опция на сайта. Писах мейл. Някой има ли опит?
Ще ти отговорят на мейла с телефонно обаждане най-вероятно. Стига поръчката да не е вече обработена и изпратена, но едва ли. Аз съм отказвала веднъж заради объркан адрес. Нямаше проблем, анулираха я.
Ами! В статус чакаща е! Не са чак толкова бързи, а и те работят от понеделник до петък само. Аз вчера поръчах. Но да видим!
Само ме гложди, че Мон Пари беше на много хубава цена. Но след разнасяне, реших, че не сме един за друг, па ако ще да ми го подарят!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 17:17 от kopche

# 1 211
Мон Пари ме влудява и ми мирише на компот от ягоди в топло време. През зимата го преоткрих и се влюбих в него. В студа ми е доста по-елегантен.
Дори и разходих докрай 30 мл бутилчето Joy
Това намаление на Интенз го гледам и аз от известно време и се чудя "трябва" ли ми...

# 1 212
  • Бургас
Доволна съм от Дъглас, че поръчките ги изпращат скорострелно.На 2ри- ден са при мен, но можеха да слагат повечко мостри, не че съм им за мострите, но все пак. Прощавам им, защото получих 10мл. писалка на Кокосовия разкош ЛВЕБ, което си е доста добре.Сега гледам, че вече не предлагат 10мл. към поръчка.   

# 1 213
  • ново
https://www.notino.bg/al-haramain/rawaa-parfjumna-voda-uniseks/
Имам спомен, че някоя дама го търсеше. Цената е без коментар.

# 1 214
Направих първата си поръчка в Дъглас. Размина ми се без парфюми Grinning. Взех само козметика The Ordinary. Искам да споделя нещо интересно. Сложих код КЪСМЕТ и не ми го прие. След това добавих 2 безплатни мостри и се пробвах пак с кода и заработи Simple Smile. Не знам, дали има връзка с мострите или е станала грешка, но реших, че може би ще е полезно за някой Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт