Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 832
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 455
Новинка, щом се покажеш навън да усетиш ветрец и слънчеви лъчи по лицето, всичко ще отмине.

Бел, прекрасно посрещане.

Тази вечер съм на уиски и сладолед с бадеми Simple Smile

# 1 456
  • при моите деца .....
Привет!!!
БЕЛ, прекрасна изненада....
Разрових се....

Този малък мъж днес кара колело....
Учим букви и звуци.... Обича числата, конструкторите.... Бърка буквите....
Наздраве!
Уморена съм....

# 1 457
Новинка, щом се покажеш навън да усетиш ветрец и слънчеви лъчи по лицето, всичко ще отмине.
И аз това си мисля. Времето се оправя, предразполага за разходки.

Миналата седмица госпожата задала задача на децата да си запишат любимата зеленчукова рецепта. Днес прабихме аспержи. Кулинарката се потресе, каза, че са гадни. Направихме снимки, утре ще ги мятам на госпожата.
Госпожицата ще участва в конкурс, за целта ходихме до моя колежка, която стопанисва църквата в селото ѝ. Много симпатична църква, ама умряхме от студ, докато госпожицата снимаше, а аз - позирах.
Развали ми се сешоара, купих го през ноември, егати.
Бел, много мило от страна на приятелките ти!
Боби, мил спомен!
С каката майка ми беше успяла да надуе няколко балона, баба ме чакаше с питка.
Преди няколко дена ми излезна спомен от преди 4 години:
Скрит текст:
Майка ми ни посрещна с този надпис от Прага.

# 1 458
  • Бургас
Момичета, хубави и мили,, посрещанки,, у дома за бебчо сте имали! ❤️
Аз и за толкова не съм си и помисляла.
Няма от кого...
Единствено на изписването с големият ми син, приятелката ми дойде с огромни балони, преплетени в две сърца. Това е пред родилното.
У дома, няма нищо, от никого... 😢
Но бебчо ми беше достатъчен за всичко.. ❤️
Често си представях, как би ме посрещнала мама, аз с бебе в ръце... 😢❤️

# 1 459
Карз,прегръщам те Hug
Добро утро! Смяната на времето отново ми повлия зле. Кукнах рано рано,а вчера пък се успах.
Карзче,ще показвам,само да нацъфтят цветята Simple Smile Миналия ден свеки ми подари Камелия, много красива и я посях,надявам се да оцелее.

# 1 460
Шефа е буден 😖, скоро не ми го беше погаждал този номер.Дано заспи скоро,че инак се очертава поредния тежък ден 🙄.
А и една луна се е оперира вън,добре че отмина пълнолунието.
Хайде,лек ви ден, че нещо ми бягат думите по това време на денонощието.

# 1 461
Добро утро!

Ренко 🤗 С шефа имаме поразително еднакъв график, бих те сменила с удоволствие...

Аз се събудих в 5.30, ама снощи се трупясах в 9, направо бях дроб. Ще имам време да си наглася закуска и обяд. Взех решение всичката храна за офиса да си я нося от къщи. До сега все поръчвахме за обяд, обаче едно, че не е особено вкусно и второ, че прогресивно си вдигат цените,  че и на доставката. Ми протестирвам. А хич нямаме избор на заведения. Та ще готвя 🤐

Спорен да ви е денят, банда!

# 1 462
  • На брега на реката
Добро утро!

Виждам, че има изпреварили ме, ама ней хубаво, лягайте пак!

Боби, много мили спомени! 

По мое време, нямаше такива посрещанки, та не ми е мъчно, но признавам, че сегашното ми харесва повече.

Карзче, мила, прегръщам те!

Аз съм с болки в кръста и едвам ставам и сядам, много тегаво, но не ми се ще да взимам болничен, та криво-ляво, ще се замъкна на работа! Мажа с Ибудолор дуо, пък да видим!

Хубав ден, момичета!

# 1 463
  • гр.София
Добро утро 🍀
И аз не съм имала украси, иначе родата се беше събрала на маса до девето коляно, това със сина, с щерката беше по скромна лятото 🙂
От 1 месец се каним да идем до нашите, миналата седмица се разкашля ММ, не отидохме, сега тая пък порой го дават само събота, писна ми, ама ще ходим, ужасно време, протестирам 😁
Много обичам да се разходя из Свищов, ама явно ще пропуснем този път!
Хубав ден от мен ❤️

# 1 464
Добро утро.
Карз, и аз не съм имала посрещанки с децата. Букет, снимки, таткото си поема бебето и чао.

# 1 465
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Не ми стига денят....
Часове, после подготвям уроци, малко се занимавам с Митето...., водя го да кара колело, перална, съдове, нещо набързо за ядене.... Денят е свършил....
Къщата плаче за почистване, гардероби за подреждане.....
Хубав ден!

# 1 466
  • София
Добро утро.
Аз не исках посещения.Само нахалната свекърва идваше разбира се.
Днес съм вкъщи.

# 1 467
  • Бургас
Добро утро!

Карз, огромно гуш Hug

Посрещанки с балони и много гости не са ми правени. Нашите и свекърва ми бяха на изписванията, после бързо кафе вкъщи и чао.

От 7 ч някой пържи бухтички, ухае чудно. Сега ще ровя за рецепта, че ми се доядоха, а и нямам закуска за децата.

Хубав да е денят ви! Слънчев да е!

# 1 468
Добро утро.
Селесте, заповядай.
Скрит текст:
Скрит текст:
Хубав ден.

# 1 469
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!

Харесва ми такова посрещане, много е хубаво!

Руми, обувките са много удобни, работих вече с тях, та съм доволна.
Трябва да пазарувам, да заредя колата. В неделя бяхме на гости до малките часове, после рано на работа до към 8ч вечерта снощи и само се трупясах. Днес чистене, пазар, нещо за готвене. Не знам какво. Размразявам пакет месо, което не знам дали е на пържоли или за готвене, та от това ще зависи. Simple Smile После пак на работа и.... Yum

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт