Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 830
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Germany
Добро утро!
Не можах да спя. Почва да ме тресе нервата за предстоящата операция... Времето навън е прекрасно. Бях се разбрала с една приятелка да се видим днес навън, но колата ми, която стои в гаража от 6 месеца, не пали. Може евентуално мъжа ми да ни закара следобяд.
Болните да се похвалят, че са по добре!
Хубав ден на всички!

# 1 471
  • Бургас
Съни, благодаря. Късно я видях, но я записах за следващ път. Рядко правя, че са ми голям мазньоч, отделно и никога не нацелвам пърженето.

Бързах сутринта да купя кайма, че да готвя по-късно. Прибрах се и се сетих, че съм обещала китайско да поръчваме за вечеря. Нищо, поне една супа топчета ще сложа за обяд, с останалата кайма ще направя утре руло Стефани.

На Руми да ѝ кажа, че много се смях снощи с виното от далечните италиански земи Joy

# 1 472
Аз никога не правя, не ги обичам. Но тази рецепта е проверена не от мен.
Детето иска спагети за вечеря,  трябва и ние да купим кайма.

# 1 473
Селесте,чела съм,че в тестото се слага малко алкохол,че да не поеме много мазнина.Пробвала съм,като че ли има малък ефект.
Дремах,буквално,още два часа.Значи,съня снощи го пишем от 23:30 до 4:30 😁.

# 1 474
Селесте, сега видях какво изречение съм сътворила Joy
Ми те малко се оливат с описанията на етикетите, пък като си сипеш никви нотки на земна ябълка (например) не усещам hahaha

Съни, в последно време взимам от Била една прясна паста и да ти кажа мноооого ни харесва Hands V
Бързо увира и е много вкусна. Взимала съм и спагети и таятели.

# 1 475
Благодаря,  Руми. И аз я харесвам, ама няма да я ям, та може и да си спестя ходене до Била. Я каква съм лоша. Шегувам се.
Направих чуден домашен шоколад. Много лесен. Малко кокосово масло, кокосово мляко от консерва от Лидл,  какао и мед. Всичко в блендера и е готов за секунди. Детето още малко ще приключи буркана. Само трябва да потърся по-чисто кокосово мляко, макар че и това има малко примеси.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 12:17 от Sunny29

# 1 476
Съни, ако сложиш и малко лешници в блендера/ или лешников тахан ще стане като Нутела.
Румка, вино със земна ябълка-хм,  по- добре не. Туй нещо е с вкус на ряпа, бре!

# 1 477
Мари, може и земни нотки да са били.
Хич не слушах оная на винения тур какво разправяше Whistling
Ама разбирате ме де, възвишени слова за нещо тривиално.

Все още си търся моето бяло вино.
Дано не то открия скоро. Важно е проби да има Joy

# 1 478
Да, Мари, но нямах. Работя с подръчни материали. Че детето си купи книга с рецепти и смутито трябвало да е с кокосово мляко - 1 лъжица. Та трябваше да оползотворя останалото,  че по два пъти пие смути на ден, но млякото не е трайно скед отваряне. По рецепта шоколадът е с фурми, но нямах и сложих мед.

# 1 479
  • някъде ... тук ...
Ехоо. Времето е хубаво и няма никой тук Simple Smile

Вкъщи съм си вече. Да видим...
Влакът беше ОК. Сама в купе 1 класа. Четох, зяпах, четох. Минаха 6 часа Simple Smile

# 1 480
Ели, много път, толкова ли далече живеете.
Дано всеки ден се подобрява повече 🍀

Скрит текст:
Аз днес бях на поклонение ... страхотна жена, професионалист, преподавател. Професор по статистика.

Голямата започва уроци по немски. За първи път стигнахме до частни уроци благодарение на ДО. Няма как, положението е трагично вече.

Салатка и яйчица за вечеря. Леко.

# 1 481
  • някъде ... тук ...
400 км. С влак е толкоз, с кола - по-малко.
Руми Hug

# 1 482
Руми, Hug
Направих първи опит за домашен маникюр. Има доста забележки. Тъй като обикновения лак при мен уздържа до първото миене, не съм се лакирала сама от години. Ще трябва да свикна.

# 1 483
Съни, похвали се.
Дай и ние да видим и да те похвалим 😊

# 1 484
  • при моите деца .....
Цял ден на педал....
Преподава, карах татко до личната.... После Митето да кара колело, съдове.... Болят ме краката....
Е, вечеря, награди се 2 чаши розе, чаша топло мляко....
Готова съм за сън. ..
Руми, и Марти ходи на уроци по немски и математика.... Като включи лигопедката и Митето в графика... Няма да ни стига една минимална заплата на месец.....
Ели, дано се подобрява мама...
Лека вечер, момичета!
Бъдете здрави вие и близките ви!

Общи условия

Активация на акаунт