Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 809
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 485
Ха, здравейте и от мен.
След обед карах каката на пулмолог. Изписа един куп илачи, госпожицата си има и помпа вече.
Ходихме да търсим един накрайник, после - до фото да вземем принт на една снимка, че участва в конкурс.
Маникюр съм си правила броени пъти, с мазна плочка съм и лак не се задържа. Ходя си само с подрязани нокти, а имам разни гел лакове, лампи. Така и не съм ползвала.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 23:03 от Лятo

# 1 486
Добро утро.

# 1 487
  • гр.София
Добро утро 🍀
И малката ходи на уроци по математика и английски език, доволна съм!
Утре ще ходя на очен лекар, май съм за очила, не виждам добре монитора и телефона, все едно през мрежа ги гледам, отблясъците съм ги намалила и пак се взирам.
И на маникюр ми се ходи, трябва час да си запиша.
Хубав ден от мен 🤗

# 1 488
Деси, да черпиш, ако се разминеш само с 1 чифт очила.

# 1 489
  • при моите деца .....
Добро утро!
И днес ме чака луд ден.....
Трябва да намеря време да сготвя...
Чакам ваканцията....
Деси, една година ДО и аз съм с очила от ноември...
Трябва да посетя гинеколог....
Взех и направление.... Оставя да го включа в графика....
Хубав ден!

# 1 490
Добро утро!

Аз днес съм на козметик. Вдъхновена от Руми си поръчах жълта рокля 😂 Хубава е, да ми личи, че съм нарцис 😂

Спорен ден,  банда!

# 1 491
Добро утро.
Аз пък имам жълта тениска, като голямото жълто пате съм.
Днес много ми се спи.
Руми, ама той наистина не стана.
Скрит текст:
Скрит текст:
Хубав да е денят ви.

# 1 492
  • при моите деца .....
Е, Съни, много хубав.
Браво!

# 1 493
  • Бургас
Морген!
Съни, много хубави ноктета!
Алечко, честита ти рокля-нарцис!

Пека баница. Чакам куриер.
Още не зъм сигурна, какво ще правя днес.
От утре на работа.

# 1 494
  • Бургас
Добро утро!

Съни, две не виждам тази сутрин, така ми се спи, но въпреки това маникюрът ти ми изглежда много добре. Често избирам този цвят за летен лак. От няма накъде се оформям сама от месеци, а миналата седмица се и лакирах. На третия ден започна да се бели тук там и си припомних идеално защо не слагам обикновен лак. Спешно трябва да си намеря нова маникюристка, че моята е с алергия и не се занимава вече с гел лак.

Карз, свърши ли с ремонтните дейности?

Днес и аз не знам какво ще правя. Вчера май успях да организирам всичко служебно и днес ще е тишина. Има рецепта за козунак в седмичната брошура на Лидл, с това ще се позанимая.

Хубав ден, момичета!

# 1 495
Благодаря, момичета, но страрегически го снимах отдалеч. Много се радвам, че имам лак. Ако го докарам и на трайност поне по една седмица, ще е супер. Ходила съм при 4 маникюристки, но никога не докарах повече от 7 дни и накрая сама си ги махах. Това е и причината да не ходя на маникюр. В повече ми идва всяка седмица по час и отгоре. Обаче като перох в темата тук какви неща се слагат, ми на мен маникюристка никога не ми е слагала.

# 1 496
  • Бургас
Ох, Селесте, незнам какво да ти кажа.
Довечера ще ми сложат контакта и ключа за тока, че са за смяна.
Най-сложното ми остана. С какво да скрия пяната, мазилката и всичките,, екстри,, които се виждат?

# 1 497
Карз, има едни декоративни тухлички, които са самозалепващи се. Може да си изрежеш форми и да скриеш всичко това.

# 1 498
  • на Мелмак
Добро утро!

И на мен ми харесва маникюра Simple Smile
Точно вчера мислех да отида отново, след 3-годишно прекъсване, но може би следващия път, орязах ги до дъно и така...
Утре и вдругиден ще почивам, радва ме прогнозата за времето Simple Smile
Мисля до Бъндерица да се качим, малко разходка в снега.
Месо с картофи в гювеча планирам за днес, вчера бяхме на паниран хек и ребърца, таратор. Давам моите пет цента към ежедневното умуване. Много сте ми полезни като споделяте тук.
С първото кафе поръчах витамини и добавки на Alive. Не съм ги ползвала досега, но след короната виждам, че имаме доста нужда, освен разнообразното хранене.
С косата имам напредък, доволна съм, спря да капе на кичури, само нормално, по-скоро от русите кичури, които са ми по-сухи.
Карзче, снимай ми, имам познат, който винаги дава интересни идеи Wink

# 1 499
Добро утро Simple Smile
Много ми харесва маникюрът. Не помня откога не съм слагала лак на ръцете, но за сметка на това винаги съм с педикюр.

Карз, не мога да помогна с идеи, но пяна се крие най-гадно.

По жълтата тема, имам тениска и суичър.
Чудя се на една рокля на цветя, но няма кога да я нося.

Вчера идва куриер, утре чакам отново... а, и трябва да върна онези злополучни дънки.

Хубав ден, банда.

Общи условия

Активация на акаунт