Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 811
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 500
Привет и от мен!
Съни,добре си се справила. Ще посвикнеш с времето. Единствения минус на домашния гел лак е,че като се правиш сама отнема повече време. Една по една ръцете,а при маникюристката става по-бързо,до като едната се пече,тя лакира другата. Аз откарвам по час и половина,ако се заиграя с декорация-два. 😂 Иначе ми изкарва по 10-14 дни,което за китайски материали си е супер. Обмислях и да си отворя салон,сестра ми е маникюристка и бая ме врънка да почна. Според нея се справям супер,но се притеснявам,че няма да имам клиентки,а като сметна инвестицията с качествени материали си е над хилядарка...
Със Синеочка тотално оплескахме режима. Лягаме късно,ставаме късно. Ако отворят ДГ и я пусна,ще е тегаво първите дни. 😆
Поне времето се оправи,много ме радва ☀.
Хубав ден! 😊

# 1 501
Ени, струва си според мен да пробваш. Желаещи има за маникюр. Аз си казах, че не парите, а времето ме притеснява. На чисти нокти ми отне 50 минути. Със сваляне ще е повече. С декорации няма да се занимавам, че съм с две леви ръце. Лак да има и да са оформени, другото е плюс. Аз държа къси нокти по принцип.

# 1 502
Ени, инвестицията не е толкова голяма. При тази професия най-важното е умението, а то няма кой да ти го вземе.
Ако ти се занимава рискувай, аз съм сигурна че клиенти ще имаш Simple Smile

Съни, идеално е!

Карз, изрежи пяната, заравни и можеш профил да залепиш отгоре.
Зависи и колко е широко де. Я направи снимка

# 1 503
  • Бургас
Аз съм се кротнала и куриера го засичам само навън, в движение Wink

Ети, трета зима пием витамините на Alive.  Миналата седмица взех за нас с ММ на Jameson, че тези на Alive, които са комбинирани за възрастни, бяха свършили, а голямата им опаковка иначе излиза доста добре като цена, особено ако е и намалена.

Ени, само в нашия блок и този зад нас има 5 салона и все са пълни. На първо време не е нужно да заредиш цялата гама цветове.

# 1 504
Съни,аз няма как да се рисувам с някакви сложни неща,понеже ще мога само на лявата ръка,дясната ще е без. Да това най-често лепя стикери или се правя с пяна,много интересно и симпатично се получава. Ако искаш ще ти кажа да пробваш. 😃
Скрит текст:

# 1 505
Добро утро!

Аз днес съм на козметик. Вдъхновена от Руми си поръчах жълта рокля 😂 Хубава е, да ми личи, че съм нарцис 😂

Спорен ден,  банда!
Аз - две. Една за плаж и една за разходки.
Купих и уникално жълто яке за съпруга ми, но му малее. Яд ме е. Ще го връщам Sad.
Обожавам жълто!

# 1 506
  • гр.София
И аз харесвам жълто Simple Smile имам кецове, тениски и блузки с дълъг ръкав, в горчица също, виж рокли нямам, ще се поправя, обичам да нося рокли и с кецове Blush
Ени, пробвай се, ще задобряваш постепенно, като ти гледам маникюра, доста добре се справяш Hug
Ети, радвам се, че си овладяла косопада, и моя за сега е ОК, свърши ми колагена, но ще почина малко и пак ще го почна!

# 1 507
  • Бургас
Благодаря за идеите,момичета!
За малко ви пускам недоразумението. Ети ще ти пратя лично 😉

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 14:24 от karzz

# 1 508
Карз, заради различните каси, смяната на дървена с PVC, винаги изглежда така. Пяната трябва да се изреже, да се подмаже хубаво и да се шпаклова. Задължително с метални ъгли. У дома викахме майстори, не е работа за всеки.
Честито на всички с хубави вести и да е добър денят ви!

# 1 509
И аз върнах моите обуща.
Съни, Ени, добре са ви се получили ноктите.
Лак на ръцете нося само по поводи. През лятото на краката съм постоянно с лак, а зимата- натюр.
Карз, вече са те посъветвали- изрязване на на пяната, шпакловка и после решаваш дали да е профил или нещо друго.
За обяд имах за дояждане спанак със сирене и заливка от яйца и кисело мляко.

# 1 510
Карз, Магни е права. няма да се разминеш с нещо "бързо".
Изрязване, шпакловка, боя. Сори Blush

# 1 511
  • на Мелмак
Едната ми колежка сама си слагА гранитогрес. Отдаде й се. Дано и Карз се справи Hug
Ени, ако бяхме в един град, сигурно щях да съм ти първата клиентка Yum
Да ви попитам момичета, след като миналата седмица си върнах първоначалните настройки на телефона, сега не мога да изключа вибрирането при получаване на мейли, влудява ме това. Може ли съдействие, не помня преди как съм го направила. Апарата е Хуауей 20 про.

# 1 512
  • Бургас
О, аз знам, че няма да мина набързо, ама трябва да е скоро. Дразни ме така. Поне вчера ми затегнаха дървенията, че беше пред изсипване. Дано утре да отворят строителните магазини, че да разгледам в събота какво има.
Тези самозалепващи тухлички, за които Съни писа, ме заинтригуваха. Ще ги потърся в нета. Но май няма да ми свършат работа. Мястото е тясно. Варианта ще е само ъгли и измазване.

# 1 513
Мерси,момичета,но нито имам капитал да започна,нито смелост. В големите градове е друго,там има поток от хора,а у наше село.. Не че са малко,но всички се познават,а аз съм пришълец. 😁 Абе ще видим. Не съм се отказала окончателно. 😆 Факт е,че няма салон тук,та може и да се получат нещата.
Ети,ако си тук,няма да си ми клиентка,а ще си ми модел,да се упражнявам. 😋🤗
Карзче,доста работа те чака,но нямам идеи. Вкъщи ММ се разправя с тия неща. 😃
Аз като малка много жълти дрехи имах,майка ми се беше вманиачила,че много ми отива. Доста време не носех нищо жълто. 😂 Сега имам една тениска май.

# 1 514
  • Бургас
Божееее,големият вече е във ваканция!
А малкият от събота!
Настана война у дома!
Добре,че утре съм на работа,че не бих издържала на лудницата!

Общи условия

Активация на акаунт