Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 811
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Germany
Бях на гинеколог за редовната цитонамазка и да се консултирам с него за миомата. Първо се оказа, че касата вече плаща цитонамзка на 3г! и ако искам по често трябва да си я платя. Второ, според него, миомата не притиска нищо и най вероятно не е тя проблема при предната операция. А на финала ми разказа, как негов познат лекар, се оперирал от същото, като при мен, не станало от 1вият път и при 2рата операция се заразил с короната и умрял. Гледах го тъпо няколко секунди и после почнах да се смея. Колко ненормален трябва да си, да говориш подобни неща на човек, който след 10 дни влиза в болница?!?

# 1 516
Карз, шестокласниците ли излизат във ваканция? Че аз не съм разбрала;)

Ени, дерзай. Чудесно ще е да работиш за себе си, при нужда ще взимаш и Синеочка с теб. Не си търси причини да не започнеш, обещай си че ще успееш!

Мони, те, лекарите имат странно чувство за хумор.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 16:35 от tuty

# 1 517
  • Бургас
Да, Тути, 6 клас. Чак до 11.04

# 1 518
Карц, я пак провери за ваканцията, че официално обявиха 1 и 2 април за учебни - дистанционно. А тухличките са тези. Има ги в Практикер.

Мони, спокойствие и кураж 🤗

# 1 519
Карз, 1 и 2 - ри са учебни дистанционно.

Мони, тоя не е в ред Joy

# 1 520
  • Бургас
Moni, този доктор явно не е от най-тактичните, но пък поне дано е добър в областта си. Всичко ще е наред.

Карз, я провери дали не те пързаля нещо ученикът. Не са ли всички ученици, без 12 кл., по едно и също време във ваканция?

# 1 521
  • Бургас
Прави сте момичета, от 3 им започва ваканцията. Госпожата се объркала, подвела и децата. А и аз гледам, че на малчо, класната му пише от 3ти,но големият,не, та не, от утре 😂Ще му се 🤣

Мони, тоз доктор не е наред.

# 1 522
Мале, Мони, добре си реагирала на тоя доктор.

# 1 523
  • при моите деца .....
Привет...
Днес почти 15000 крачки, гоних Митето с колелото, та почти тичане....
Разходка в родния Правец...
Мони, стискам палци....
Трябва да посетя гинеколог.... 10 дни ме мъчи МЦ, няма го.... Но болки в корем, кръст... Предполагам менопауза, но трябва да проверя...
Карз, да защитя госпожата.... И ние вчера имахме писмо от директорката, че 1 и 2 ще са ваканция, имам кллеги пуснаха и отпуск.... После в 18.18 ч вчера, получихме, че са учебни дни ОРЕС....
Ени, сигурна съм, че ще имаш клиенти.
Работното време ще ти е гъвкаво.... Пък и ваше село е по-голямо от родния ми град 🤣😂, а и вече много хора та се заселиха там....
Хубава вечер!

# 1 524
  • Mediterraneo
Мони, не го мисли, явно е някакъв тъпанар! Не спичай, всичко ще е наред с теб!

За какво жълто си говорите, изтървала съм. Ей ви жълто, как тематично съм се барнала вчера

Скрит текст:

# 1 525
Баш за такова, Тарталетке!5555555555,кллллллллллллллллллллллллл
Ей го ЯКЕТО: https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor-denim/prehodno-yake-5677099 , ще дебна за по-големип размер.

# 1 526
  • На брега на реката
Добро утро!

Обожавам жълто! Слънчев цвят и ми създава страхотно настроение!  Имам тениска и панталон в този цвят и много си ги обичам.

Мони, не се спичай! Този лекар, няма никакво чувство за такт, не му обръщай внимание!

Друго си е, да си нормална смяна /8-16ч./.  Имаш време да си свършиш нещо, да се наспиш, пък и да се поразходиш. Още не мога да оправя съня и се будя рано, но се надявам да не ме върнят на смени и да си свикна.

Хубав ден, момичета!

# 1 527
  • гр.София
Добро утро 🍀
Тарти, страхотна си 😍 обаче в шала ми останаха очите, много е хубав 🤩
Стискайте ми палци, от 8:30 съм на очен лекар!
Пак няма нищо за ядене, да се оправят, има яйца 😁 писна ми с това готвене! Добре, че сина утре отива на лагер за 10 дни с отбора, малко ще си отдъхна от тенджерите 😁
Хубав ден от мен 🤗

# 1 528
  • На брега на реката
Стискам, Деско!

А това за яденето..., само да ми падне този, който е решил, че трябва да се прави 3 пъти на ден! Rage

Забравих да кажа, че Тарти е супер, много свежа комбинация!

# 1 529
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Не спах добре..... Спи ми се....
Деси, стискам палци!
Много обичам жълто....
Тарти, и аз харесах комбинацията.
Аз също обичам шалове и нося винаги.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт