Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 926
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 150
Без гадост, няма радост 😂
Стига някой да ме помоли,веднага бих откликнала.Но да си натрапвам помощта-твърдо не!Неприятно е за отсрещния.А и предвид голямата им разлика,май няма да си живея спокойно и безпроблемно още ич да не е 30 години 😂

# 151
  • На брега на реката
Ама разбира се, че  е чудесно. То е толкова мило човече, че покрай него, всичко друго няма значение!

Разбира се, Янче!
Че то инак, би било вмешателство!

Помагам, когато ме викнат!

# 152
  • София
Чудно време, качихме Голи връх
Сама свалях колички,дори с две ръце в гипсови шини и рани с конци.

# 153
Браво, Мид. А аз се качвам на лифта Joy

# 154
  • някъде ... тук ...
Ние сме на риба и скариди. Картофена салата за гарнитура. Вчера хванахме един 45 см скобар на Струма.
Помагам и са ми помагали, колкото може. Децата ги отгледахме в общежитието в Ст. град. Нямаше баби и дядовци да помагат, но приятели - бол Simple Smile
Човек знае 2 и 200.

# 155
  • Бургас
Яденето го измислих днес, но се оказа, че вкъщи ми е свършил доматеният сок, а ключ за мазето има само ММ, та бяхме на омлет, яйца поне бол Simple Smile

Деси, как беше в ролята на ОТК? Ще делегираш ли пак миенето на банята?

Чакам да започне "Един за друг" и шетам из сайтовете. От седмица не е идвал куриер, време е Joy

# 156
  • гр.София
Хехе, Селесте 😂 всичко е точно, постарал се е доста, похвалих го и му казах, че вече той ще я мие, обаче не ми върза, каза ми след една година да го накарам пак 😁
Записах нашите за ваксини в новата платформа! Дано се ваксинират, че само ги мисля, особено баща ми, голям разбойник е, прави си каквото иска и хич не слуша 🤔
Отивам да се къпя, че от танци се прибрах преди малко, взехме ново хоро, много забавно " Сонино хоро" става и кючек да играеш на него 😂💃

# 157
  • Бургас
Аз се записах днес при ЛЛ за ваксина. Пробвах сега от любопитство в платформата, но явно само мен ме няма на клона и ми дава грешка постоянно.

# 158
Добро утро на св. Петък 🤩

Както и очаквах вчера беше много на педал работата, но я отикахме. Да избутам и днес и почивка. Пак го дават лошо времето почивните дни,  та ще мисля занимавки на закрито.

Спорен ден,  банда!

# 159
Добро утро и от мен.

# 160
  • На брега на реката
Добро утро!

Мари, би ли споделила нещо за косопад. За 2-3 седмици, косата ми остана наполовина. Особено при миене е страшно, че чак ме е страх да я мия.  Преди около месец спрях цинка, който пих 3 месеца, заради короната и след това започна косопада. Започнах да го пия отново, но няма резултат. Не знам дали е от спирането му, но така навързвам нещата. Ако не направя нещо, до месец ще съм плешива. Cry  Не ми се ще да е химия, че не малко изпих през последните 4 месеца, ама ако трябва и това ще взема.

# 161
  • Бургас
Морген!
Бубе, много лошо това с косопада. Дано спре.

# 162
Бубе,  според моето ендо е реакция от ковида. Всички хормони са ми топ. Каза, че има и други пациентки със същия проблем.  На каква доза цинк си? Аз бя на 15 мг на ден, което се оказа, че е много. Цинкът завишавал тестостерона, който пък предизвиквал косопад. Моят Т беше в норма, но близо до горната граница. За съжаление нямаше с какво да сравним. Спрях го.  При мен най-ефикасна се оказа отварата от корени от коприва. Всеки ден пръскане в корените сутрин и вечер.

# 163
Добро утро.
Аз успях снощи да се запиша за ваксина през платформата. Сега остава да съм здрава още 10 дни.
Много странно ме боли петата, снощи на тренировка не ме боля, нощес явно съм ритала.
Насладете се на слънчицето днес,  от утре пак ще се разваля.

# 164
  • На брега на реката
Али, 15 мг дневно.  При мен косопада се появи, седмица - две след спирането му и затова го започнах отново.  Ще видя как ще съм тия дни и ако не намалее, ще ида до личната за да каже какво да правя/изследвам. Мислех, че е сезонно нещо, но количеството падаща коса е голямо, дори имам чувството, че пада на кичури.
Ще потърся и корени от коприва, да пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт