Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 920
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
Има стаичка, на входа, но е заета от някаква жена, която нямала мазе и съответно е превърнала стаичката в такова. Абе, няма вариант, мислехме го всякак!

# 136
Добро утро и от мен! ☀

Голям сън му ударих, даже не съм ставала до тоалетна. Сега си пия кафето с удовоствие.

Спирам и аз вече с по-тежките дейности, но трябваше да се свършат. Днес май ще ѝ изпера дрешките и ще ги подреждам 🥰.

Ние сме на втори етаж, води се първи жилищен над гаражи. Като се нанасяхме се разрази спор, че другите 3 апартамента не искат асансьор и няма да плащат. Ние знаехме, че някой ден ще ни потрябва, но мнозинството победи и не спира на нашия етаж. Мислех за схема да държим количката в колата, ама май ще ми е по-удобно да си я качвам. От четвъртия етаж ще си е неудобно, но предполагам, че и тя ще свикне да си я мъкне, като няма друг вариант..

# 137
Бубе, в багажника на колата?

Много е интересен сблъсъка старо - ново поколение. Онзи ден щерката развиваше теория как не трябва да я възпитаваме по старому, а по модерному Joy Не, че обясни какво има предвид. Вярно, че станахме родители на по-зряла възраст и не едно, а две поколения ни делят, но ...

Нямам идея днес какво ще се яде. Сядам да го мисля. Хубав ден!

# 138
Как те разбирам rire. Аз съм най-лошата майка forever. Защото изисквам и се опитвам да е отговорен. Карам го да излиза от зоната си на комфорт и ела да видиш, трета световна.
После се извинява, ама ми идва да му откъсна главата.

# 139
Когато има кой да ти помага, нормално да не ти се излиза от зоната на комфорт.
Сваляла съм количка по стълбите по 2 начина
, човек като има желание, намира как.

# 140
Това с независимостта не е само до поколение,от моята камбанария ви го казвам 😉.Чак си се дразня понякога,че се опитвам да съм толкова независима.Ам,не мога да се правя на принцеса,и туй то!В девети месец сам-самичка излъсках и излизах апартамента,преди това,към трети-местих дивани,вдигах килими,прах пътеки,абе,кво ли не правех.Не че не е имало кой друг, просто не мога да се пречупя,и да помоля или допусна някой да свърши нещо,което мога и сама(изключая мъжкото тяло).И сега се правя на смела,безстрашна и с вечни батерии,но усещам,че ми е все по-трудно.Но пак не моля,а и не очаквам помощ!
Айде,слънчева да ни е седмицата.Опа,тя е преполовена 🤣.

# 141
  • Бургас
Ренко, не си сама.Трябва обаче повечко да се щадим, защото накрая ще си останем само с тиквения медал.

Рир, като го измислиш, кажи, че и у нас трябва да се готви.

# 142
Това според мен е въпрос на темперамент дали ще делегираме отговорности или ще влачим сами. Че някои даже и други влачат на гърба си.
За довечера съм подготвила свински джолан в гювеч. Без зеленчуци, че от 2-3 дни ги смених всичките и не остана с какво освен чист или с боб. Чист ще е.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 12:01 от Sunny29

# 143
  • гр.София
Аз, съм подготвила за вечеря лазаня с кори от патладжан  Simple Smile обожавам я!
Днес, ММ ще измие банята и прозорците в холокухнята, защото е на работа от 16,00ч. за целия си живот е мил банята точно 1 път, казах му, че съм одъртяла и имам нужда от помощ, уморявам се, та... ще помага къде ще ходи! Да видим де, като се прибера довечера какви ще ги е свършил Joy

# 144
Селесте, спагети болонезе и картофи на фурна със сол, олио и малко вода.

# 145
Ренко, разбирам те. И аз го играех общак, докато бях бременна, но за щерката и снахата ще се раздам, защото много ми липсваше помощ в това ми състояние.
За вечеря ще има кюфтета на скара и нещо за гарнитура.

# 146
Маре,винаги съм била общак, както се изрази.Обратното не ми е присъщо.За снахите ми е рано да мисля...Но от друга страна,"изработила" съм си своето, искам си почивката 😁.От сега кроим грандиозни планове със скъпия , как ще си изживеем старините 🤣

# 147
  • На брега на реката
Рирче, и в колата не става, че синко е с нея на работа. Обмислят да вземат друга и да държат количката в старата, но докато стане...

Аз не съм искала, да ми помагат, но не всички сме еднакви.
Учила съм синовете си, сами да се справят с всичко, но снахите не съм ги отглеждала аз.

Ренко, продължавай с плановете, ама да знаеш, че си остават само планове. То, сърце няма да трае! Joy

# 148
Бубе,  въпреки дискусията, чудесно е да помагаш. Аз лично бих го правила с кеф, без значение аз колко искам и очаквам помощ.

# 149
  • Euskal Herria
Стига обаче и отсрещният да иска помощ.

Общи условия

Активация на акаунт