Искам да кажа ... (180) през март 2021

• 61 854
  • 1 533
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.София
Добро утро 🍀
Радвам се, че сте си изкарали хубаво, и при нас беше хубав ден!
Голямо хойкане с малката, и много си говорихме, голяма ми е сладурка 😍
Още малко и няма да иска да излиза с мен за съжаление!
Нямам търпение за събота 💃
Хубав ден от мен 🤗

# 121
Добро утро. Присъствен ден и за моите ученици. Каката не спря да се гласи, а момчето е над тези неща.

# 122
  • София
Добро утро.
Отървавам се от децата и към Витоша.Grinning

# 123
  • Бургас
Добро утро!
И моите се гласят с мързел за училище 😂
Спорен ден, банда!
Отивам да се трудя!

# 124
Добро утро.
Деси, не се знае за дъщеря ти. Моята племенница така и не е спряла да излиза и почива със сестра ми.
Не спах добре тази нощ, въпреки чудесния ден вчера, училищните драми пак ме изтормозиха.
Лек и спокоен да е денят ви.

# 125
  • На брега на реката
Добро  утро!

Честити да са рождениците, вчерашния /на Пеги/ и днешния /на Боби/! Здрави и щастливи!

Като прочетох Бел и се сетих, как овършях цялата къща, барабар с пране и простиране на персийски килими. ММ като се прибра, много ми се кара, защото бях в 7-мия месец, ама луда глава - бях на 22 години! Сега не бих си го причинила, за нищо на света, не щот съм по-мързелива, а щот ми се засили инстинкта за самосъхранение!  Blush

Ще ходя след  малко при Малечка, да я понамачкам и да помогна да свалим количката за разходка, че живеят на 4 ет. и нямат асансьор. Голяма мъка, все трябва да има някой да помогне иначе не могат да излязат на разходка, а в това хубаво време, е грехота да стоят вътре.

# 126
Добро утро!
Боби,честит да е свекър ти !
Ние вчера си изкарахме супер,а какво вино е направил свекъра...разкошно!
Днес ще пера олекотени завивки ,пердета,ще се възползвам от слънчевото време.Много обичам прането ми да съхне на слънце,сушилня ползвам само,когато е лошо времето.
Хубав ден!

# 127
Добро утро, честити да са рождениците.

Бубе, голяма работа са бабите значи. На 5 етаж бяхме на квартира, когато се роди голямата.
Сама съм си сваляла количка, бебе и покупки. Всеки ден бяхме навън по два пъти Wink

# 128
  • На брега на реката
Руми, аз мога и сама, изпробвано е, но снахата не смее самичка!

# 129
Боби, и от поздрави за свекър ти.
Буб, а няма ли възможност да слага Малечка в раница пред гърдите и да си сваля сама количката?

# 130
  • Бургас
Добро утро!

Боби, честит да е свекър ти! Здрав да ви е!

Съни, смяна на училище ще разреши ли проблемите?

Грам слънчице няма при нас, една мъгла се е стелнала.

# 131
Руми, аз мога и сама, изпробвано е, но снахата не смее самичка!

Така е Бубе, ние така сме свикнали все да се мъчим и все сами да се справяме.
Не знам кой е по-прав ние или те, че искат помощ. Различни поколения.

Сутринта това се смяхме с мм. Малката на дивана в час, децата участват активно, говорят.
Нашето поколение нямаше да се вясне на дистанционно обучение Mr. Green

Селесте, при нас слънце и чудо! 18 градуса го дават днес Nature Sunny

# 132
  • На брега на реката
Мари, имат и раница, ама е малка още за нея.

# 133

Съни, смяна на училище ще разреши ли проблемите?
Ако знаех, щеше да е лесно. Но не съм убедена.  И в друг клас може да се случи същото. Сложно е и не знам какво да направя.
И при вас ще грейне, днес ще е чуден ден навсякъде.

# 134
  • Бургас
Докато ви четях и се показа за малко през облака Simple Smile Вероятно до обяд ще се вдигне мъглата и ще му се радваме и ние.

Бубе, някоя стаичка пред/на входа няма ли, която да ползват за количката? То и асансьор не винаги върши работа. Нашият е супер тесен, количката влизаше на милиметри от вратата, а аз се намушквах странично с глътнат корем. Съседката с близнаците разглобяваше количката, мъкне отделно кошчета с бебета, после пак сглобява, ужас някакъв.

Съни, дано намерите скоро работещо решение. Hug

Общи условия

Активация на акаунт