Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 648
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 4 245
Зеленото на Максима е много хубаво.
Саса и София са ми любимки и имат готини street style визии.
Харесва ми и тоалетът за сватба на София, не е обичаен избор, но е интересен.

# 4 246
Обувките му са ужасно дедовски, и особено със синьото карирано сако и сив панталон . Ма той си ги харесва тия чепици
Тези чепици Simple Smile сигурно са шити на ръка в някоя свръхскъпарска обущарница и са единствен екземпляр.
Сакото май е синьо и тъмносиво, панталонът е тъмносив, чорапите и вратовръзката са в един цвят...
Филип е конте, никога не бих повярвала, че би се облякъл просто така, с каквото намерил в гардероба Wink
Летисия също е добре. Облечена е адекватно на целта на посещението, часа и климата.
Виж, вчерашната "официална" блузка не ми хареса. Разголена, с едни перца... А и панталонът ми беше странен.

... Те да не са се наговаряли със Зара и Пипа да раждат по едно също време? Stuck Out Tongue Winking Eye
Ми, Жасмин, какво да правят хората по време на епидемия и локдаун. Или бебета, или разводи Wink По-добре първото Grinning

Защо бебето няма да получи титла?
Мисля, че когато една кралска фамилия знае какво прави, го прави така - ясно, информативно и без чупки в кръста - ама родителите решиха, ама то сега, ама то после... Мрънкане, криене, шушнене на уше, с недомлъвки и накрая - обидени и убедени в преднамерено пренебрежение и лошо отношение родители.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 18:56 от птица

# 4 247
Е, сватбите не са това, което бяха и най- вероятно за това е с такъв тоалет. И на мен не ми допада много(особено частта с огащената блуза без колан), но мацката си е хубава.

# 4 248
Бейби бум! Честито на София! 3х свекърва Grinning

# 4 249
Краля взе статута royal highness на децата на Маделин и Карл-Филип, но си остават принцеси и принцове. Обявиха го преди около година - две. Не е имало недомлъвки и разсърдени. Предполагам, че и за третият им син ще важи същото - ще бъде принц, но няма да е "негово височество".

# 4 250
  • София
Тези чепици Simple Smile сигурно са шити на ръка в някоя свръхскъпарска обущарница и са единствен екземпляр.
Дано! 😂😂😂😂

Гледам Максима има очила, ама не си ги слага, като Мери. Поне веднъж да я видим.

# 4 251
  • Някъде там
Лана

# 4 252
  • София
Ооооо, мерси! 🙂
Май я предпочитам без. Или поне не с този модел.

# 4 253
Бъкингам планира да назначи началник по многообразието/етнокултурното разнообразие:
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a35901368/bucking … iversity-officer/
Скрит текст:
Бъкингамският дворец планира да наеме началник на многообразието: „Ние слушаме и се учим“

„Не забелязваме напредъка, който бихме желали, и приемаме, че е необходимо да се направи повече“, казва кралски източник за BAZAAR.com

След като принц Хари и херцогиня Меган споделиха наскоро собствения си опит с расизма в кралското семейство, очите на света са насочени към Бъкингамския дворец. И въпреки че все още има много въпроси без отговор по изявленията, кралски източници казаха пред BAZAAR.com, че институцията на монархията планира да назначи отговорник (началник) по многообразието.

Макар източникът от Бъкингамския дворец да обяснява, че вътрешните разговори за създаването на позицията са започнали преди Съсекс да седнат с Опра Уинфри за тяхното интервю, но това е първият път, когато кралската институция се доближава до признаването на така необходимото фокусиране върху разбирането за важността на многообразието и обезпечаването на това вътрешната работа на фирмата да представлява съвременното общество.

„Това е проблем, на който се гледа много сериозно в кралските домакинства“, казва източникът, позовавайки се на Бъкингамския дворец, Двореца Кенсингтън и Кларънс Хаус. „Разполагаме с политиките, процедурите и програмите, но все още не сме забелязали напредъка, който бихме желали, и приемаме, че трябва да се работи още по въпроса. Винаги можем да подобрим. Затова не се страхуваме да разглеждаме нови начини за постигането му. Работата по това се извършва от известно време с пълната подкрепа на семейството.
...

# 4 254
Сладури, greenwashing ама по отношение на расизма Simple Smile

# 4 255
Алелуя, както би възкликнал “онзи” пастор.

# 4 256
Изписали са ги.

# 4 257
Чакам с нетърпение името. Не дадоха ли подробности - колко тежи и прочие, че не съм гледала.

# 4 258
  • Някъде там
Чакам с нетърпение името. Не дадоха ли подробности - колко тежи и прочие, че не съм гледала.
3.220 49см.
Батковците

# 4 259
Кога роди, кога ги изписаха. Много готино така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт