Кралски работи и клюки- март 2021

• 194 727
  • 4 492
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
При Оскар на 5.
Предполагам ще качат нови снимки по късно. Голям сладур и той като сестра си.

Качиха ги току що. Чудни са. Особено зимната.♥️

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 09:40 от daviz

# 136
Прилича на баща си Оскар, а момичето на Виктория.

# 137
Жив и здрав да е Оскар.
Много е сладък с черната овчица

# 138
  • Някъде там
Жив и здрав да е Оскар.
Много е сладък с черната овчица
Да, те често имат такива снимки.
И онази сесия с пчелите беше много хубава.
Сложих пуснатите сега в поста си. Допълних го.
По добрата версия на Даниел е. 🙂

# 139
  • Варна
Много са чаровни двамата, повече ми харесват от испанските принцеси, които винаги са някак сковани и замръзнали.

# 140
Определено е по-добрата версия на Даниел Grinning

# 141
Една полезна инициатива. Поставят 400 дефибрилатора в цялата страна, закупени чрез дарения към сърдечната организация.
Мери като патрон на Сърдечната  е избрала този който тя е дарила, да бъде поставен пред парка
Амалиехафен.
Много ми хареса тази инициатива на Мери. Не всичко е Ковид, помислено е и за хора с други здравословни проблеми. Много адекватно и добро решение.

Оскарчо и Естел са страхотни дечица.

Роклята на Мегън от промо-то не е мой тип, но иначе тя е хубава и свежа. Типично за нея, при бременностите се поналива в лице. Бижутата обаче са страхотни:

# 142
Изглежда и Хари, като Даяна не е фен на предпазните колани
Коланът минава зад него
А Меган е бременна, но въпреки това си е сложила правилно колана

# 143
Както винаги мноооого ми харесват обувките на Меган - жената има безпогрешен нюх за хубави обуща, бих и прибрала колекцията да я пазя при мен на сигурно. Joy
И колието много ми харесва, но обиците са просто УАУ! Много нежни и красиви.
Едва ли на някое семейство му е драго да се раздухва напред-назад какво се случва вътре в него в големи детайли. Даже и да не става дума за черни, дълбоки и скандални тайни.
Ако Хари наистина се вози без колан, жалко за другите гръмки приказки, които говори.

# 144
  • Някъде там
Интересно че снимките на Оскар не са направени в двореца, а в хотела към него. На сторито беше тагнат хотела.
Разгледах го. Точно дворцов стил.
https://hagaslott.se/pa-gang/ 

# 145
За какви данъци на крал Хуан Карлос I може да става дума? Потърсих в нета инфо набързо,но нямаше. Нали монарсите по принцип нямат право да упражняват бизнес? Откъде са дошли тези данъци върху испанския крал?

Имаме у нас стъклени,прозрачни чаши със щампи на листа досущ като тези върху роклята на Мегън. Yum

# 146
И това оправдава не слагането на колан?
За да са задължителни явно има защо, не виждам защо трябва да бъде оправдаван за безотговорността си.

Ако има нещо, което би ми попречило при катастрофа да се спася, лично аз ще предпочета да го избегна. В други случаи коланите помагат. Според мен това трябва да е личен избор.

# 147
Много са хубави сега децата на Виктория, дано не им се изострят с възрастта брадичките, както при нея.
А София ( пак шведска) кога я чакаме да има бебе?

# 148
Но не е избор. Има си закони, които трябва да се спазват. И докато в пределите на дворците на баба му може да си прави каквото иска, в Сащ ще му треснат глоба и ще се оплаква по медиите за поредната дискриминация (че не са уважили личния му избор Joy )
В този ред на мисли, си личи и че не си е взел поука от инцидента с майка му.

# 149
  • Разпиляна във въображението
Защото дрънкат всякакви глупости.

Мне, не е заради това. Просто ги е страх, че наяве може да излезе някоя истина, която те не искат да се знае. 😉 Все пак те са перфектни. 😁

А Хари/Мегън ще получи голяма сума пари /предполагам/, за да клюка семейството си, да си изплаче мъката /за пореден път/ и да полегне върху известността на майка си /за пореден път/. И така още колко? Отделно може би ще получи пореден транш от лошото си семейство.

Общи условия

Активация на акаунт