Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 285
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 060
Ау,Добрино!Мрънкало ли ме нарече?
🤣

# 3 061
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пу-пу... Пази, Боже!
нееее, само се обърках малко.
роклята е виновна. Simple Smile

# 3 062
  • София
Кроти се е дегизирала за заблуда на противника.

# 3 063
  • France
Лори, на 4 е. Ще ми е мноооого по-лесно да се занимавам с него през деня, докато 2ри номер спи, от колкото да не спя по цели нощи заради 2 болни деца. И аз имам лимит на издържливост все пак.
Има един потребител, който ми ходи по нервите. Такъв нагъл и вулгарен сексизъм се лее от него, че въпреки скролването ми, ми се набива на очи. Има се за големия пич, а е един селски бек без покритие. Гррррр.

# 3 064
Рено,стига ме издава и ти.Може някой да се върже на роклята и ще ахне,лее какво мило момиче.🤣
Щом Добри се обърка.🤣

# 3 065
Фил, говори с ТМ, нищо няма да изпусне на 4 ама нищичко.Много по важно ти е да са здрави, а и има неща които са интересни и образователни за вкъщи.
БНД ме разсмя искрено, преди няколко дни купи играчки на малкия с мое съгласие, видял 3+ и напълнил де що му харесало. Гледам днес верно са 3+ ама години Joy

# 3 066
Фил, Монстърчо на колко е? ТМ ако знае ние как сме зае*али учебния процес... те учениците много учат щото, че аз да се впрягам за 5-годишното... като отворят пак градините (да видим кога!), да учи, да учи... Stuck Out Tongue Winking Eye Следях по време на предното им затваряне програмата. Ми то тъпотии. Ей тъй да убием времето, не че е нещо полезно (полезно смятам учене на букви, цифри и подобни основи за 1 клас). Другото е в графа - мама има малко работа, що па да не й създадем още.
Много добре обобщено!
Фил, ти зъбки нямаш ли да скръцнеш? Желанието ти е логично и добро за цялото семейство. Уважавам мъжкото мнение и съм готова да се съобразя там, където има опит. В случая и опита, и стреса, и преумората са твои.

# 3 067
При нас е обратно-ММ иска да я оставя вкъщи,а аз да я давам на ДГ. Не ми се меси де,щот му казвам да седи той 5 години да я гледа вкъщи и млъква. 😁

# 3 068
  • Somewhere in the World
Фил, съчувствам ти, никак не ти е лесно Hug
Аз нещо обърках графика - снощи заспах на дивана рано и кукнах в 2....то не бяха филми, то не бяха овце да броя и съм се унесла, та станах в 10ч кисела и зла, овършах къщата и ОИто и чак тогава разбрах, че е Благовец.
Сега се връщам да  ви видя кой какво и как с канче кафе .

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 13:13 от Pretty_Mama

# 3 069
Аз ако кажа на благоверния да остане в къщи с детето ще подскочи от кеф. Ама без да пипа домакинска работа,щото виждаш ли не му останало време! То бива и бива мързелива работа! Оплаках се!

# 3 070
Той и моя подскача,ама само на думи. Иначе ще му се стъжни живота. 😆

# 3 071
  • София
Фил, при вас не е ли задължителна предучилищната?
Кроти, ще си трая, тук сме си наши само🤣.
Аз съм супер уморена, а няма от какво.

# 3 072
Оплаквам се от Ре! Заради нея си направих фурната на кочина! Сега пак ще падне търкане ,а тъкмо оправих маникюра 😭

# 3 073
  • София
Оплаквам се от Ре! Заради нея си направих фурната на кочина! Сега пак ще падне търкане ,а тъкмо оправих маникюра 😭

Хайде сега, заради мен 🤣. Печенето мъжът ми го прави. Печката ми е с пиролиза и я чистя 2-4 пъти в годината.
Маникюр не съм правила от няколко месеца. Днес имам огромно желание за зелен лак.

# 3 074
Добре,поправям се! Мъжът на Ре е виновен!
Оплаквам се,че не знам какво е печка с пиролиза!

Общи условия

Активация на акаунт