Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 281
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Добре,поправям се! Мъжът на Ре е виновен!
Оплаквам се,че не знам какво е печка с пиролиза!

Сисун, така по-може 😀. Пиролиза е ползване на много високи градуси, които буквално изпепеляват мазнините и после само забърсваш.
Не работи за скарите обаче. Те се вадят.

# 3 076
  • France
Късно е вече, мандалото хлопна. Трябваше да се изнесем по чорапки преди да ни затворят. После връщането е лесно. Първия път направо го изритах, но сега нямам сили и с това да се занимавам. Честно, предпочитам ММ да е на работа. Сега хем заема най-удобната стая, хем мрънка, че бебето реве. Ми реве, бебе е

# 3 077
Прияде ми се нещо сладко (нали от няколко дни не близвам) и викам да посетя стаята на щерката да я питам дали ѝ се намира някой бонбон в запас. Добре че не нахлътах директно с въпроса, защото нацелих момента, в който я изпитват по математика. Laughing А нали ви разправях за учителката ѝ по математика...Само да ми беше чула гласа, няма да я убеди никой, че не седя да подсказвам. Справило се е детето де, въпреки опита ми да я саботирам. Вече и сладкичко не ми се яде, мина ми.

# 3 078
  • София
Браво Попи
И вчера при нас подобно нещо.Мм седи и слушал урока.Давсла им деление на трицифррни с опашка.И моят решава и вдига ръка,но по е бърз от другите.И мм вика така 5,6 задачи и накрая го обвини ,че някой му подсказва Grinning

# 3 079
  • Пловдив
Аз смуших набързо един бонбон...нервата ме тресе. Нямам хап.
Снощи се клечих у нас и ся едвам се движа...е, не съвсем.
Много ми е скофтено, много...Persevere

# 3 080
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
mystic woman какво те мъчи? Освен мускулната треска?

С детето мерихме улиците из квартала. Ходих до  пощата, преди години се занимавах с postcrossing, (пращаш и получаваш картички от непознати хора), купих си марки, и пратих няколко, ей така, да се случва нещо.
 Минахме през една книжарница, сдобихме се с темперни бои, ще има мазане и с това, усещам 😁

# 3 081
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес щяхме да сме на театър... Cry

# 3 082
  • София
Здравейте, другарки!

Не мога да стигна да ви пиша. Все влиза някой клиент. Но не върви да се оплаквам от това, защото нали все пак съм на работа, за да обслужвам клиентите. Туй, че ме мързи си е мой проблем и за щастие успявам да го прикрия много успешно - вече няколко клиента днес ми благодариха за обслужването и ме похвалиха, че работя с видимо желание. Smile Само ако знаеха с какво желание работя днес ...

Сисунче, това за домашния любимец и аз не го разбрах правилно вчера. Но не помислих, че говориш  за роботче както другите Laughing, а просто ми прозвуча сякаш информираш, че любимецът е умрял някога назад във времето.
Бих предложила котка, защото ги обожавам, но пък ТМ виждам, че си писала не ги долюбва.
Хамстерите са сладури. Гледали сме няколко.
Имам мерак и за морско свинче, но нямаме подходящо място за клетка + имаме котка.
Не знам колко често пътувате, но какъвто  и любимец да си вземете, ако пътувате, ще трябва да се измисли нещо за гледането ( освен при куче, но  с тях не навсякъде примат също).

Бонбон била мушнала Мистикова. Аматьорка! Аз мушнах цяла вафла и за още питам.

В кварталния алкохолно-цигарено-сладък магазин продават някакви комплекти от мини бутилчица бейлис + кутия презервативи + дъвки + бонбони. Щях да снимам ,за да ви покажа, но не исках да бавя опашката, че по един се влиза вътре, а навън имаше хора. Обаче не знам защо за Добри се сетих като го видях. Smiley И това опаковано в кутия под формата на сърце. Не попитах дали не е изостанало от 8 март.

Добри, съчувствам за театъра! А какво се случва с билетите в този случай?

Сега се връщам да дочитам изпуснатото докато липсвах, че вчера не успях да довърша.

# 3 083
малък бейлис?! малък!! и презерватив?! един!
няма и да погледна подобна кутия Wink
а дъвките изобщо няма да коментирам
ако пиенето и секса ме карат да дъвча дъвка, значи нито едното, нито другото стават.

обадих се в театъра, предложиха да върнат парите веднага или да презаверят за друга дата (което може да се окаже верижна реакция, като се знае, че нищо не се знае Wink )
направих им контра предложение - да пазя билета "отворен" и да се обада за презаверка, когато преценя аз.
съгласиха се. Simple Smile

# 3 084
Кръвното ми падна, убих мишка.
Тук няма да издържа дълго.

# 3 085
Съни, кола, айрян със сол, шоколад.

Мисте, какво те мъчи Hug Нещо тия дни, не си ти.

# 3 086
  • Пловдив
Уф...

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 21:03 от mystic woman

# 3 087
  • София
Мистичен гуш.
Очаквано съм отрицателна . Благодаря за палците.

# 3 088
Мисте, много е гадно, като трябва да избираш от две злини, особено ако не си и много сигурен. Не може всички да сме лекари пустото. Консулт с някое софийско светило? Пожелавам на ТМ да му улучат точното лечение и нещата да се нормализират доколкото може.

Мид, радвам се.

# 3 089
мистик, не се сещам какво си писала за половинката, но не е задължително да стане по-лошо.
не се стресирай предварително, давай с битките една по една.
като преборите едната, ще видите има ли друга или не.

Общи условия

Активация на акаунт