Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 273
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Пловдив
Ами и светило да диря па тая...

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 21:04 от mystic woman

# 3 091
Мисти, душа, имала глава да пати. Прегръщам те. Ако може да е някаква утеха, майка все казва, че "всеки си има по нещо". Тоест, идеално здрави хора няма (или са голяма рядкост). Но това не пречи да си живеят хората, като се грижат за себе си, и дълголетници да станат...

# 3 092
  • София
Мистиче, опитай да се успокоиш! Hug Нека почне, щом докторът така смята. Не се панирай предварително. Може пък да се окаже ОК за него.

Добри, една кутийка презервативи, не само един. Но аз заради Бейлиса се сетих за теб, не заради добавките към него. Laughing

Мид, радвам се, че си минус.

Отивам още сладко да диря. Animal Pig

# 3 093
  • Somewhere in the World
Mистик , поздравления за раздвижването, ма недей така се мъчи, сподели, ще помагаме с каквото можем Hug
Съни, направо си си заслужила шоколада...аз съм мноо гнулсива и незнам дали бих се справила с мишка!
Сис, а какво мислиш за зайче-домашен любимец? Малакта ще се радва а и грижите не са чак толкова много...

Четох Ви че съм звучала по-добре- благодаря момичета, ама всичко е на приливи и отливи, няма да лъжа, боли и ми е мъчно, ама...това е.
П.С. Миситик е писала с мен - Виж, всичко на този свят се преодолява и е индивидуално, важното е да намерите правилния лекар който да предприеме правилното лечение за ТМ. Сега трябва да си силна и да даваш кураж, че нали знаеш кой е силния пол? Просто е някакво изпитание през което ще минете двамата.
Ако имаш нужда да търсиме светила, кажи...

# 3 094
  • София
Мистик, артрит ли беше? Извинявай ако бъркам. По принцип няма безвредни лекарства, но без тях не може.
Ти с предизвикателството ли се мори? И аз го почвам. Прави модифицираните и ги прави на половина първия път.

# 3 095
  • Sofia
Мисте, черногледството е последното нещо, което трябва да ви води. Щом има начин да се контролира болестта и да води нормален живот (или до колкото е възможно), се започва лечение. А страничните ефекти могат да бъдат контролирани - с добавки, с промяна в храненето, ако се налага - и с други лекарства. Ама човекът си е тук и сега, не го мисли какво ще стане, защото то МОЖЕ и да не стане. Горе главата Hug

# 3 096
Тия дни все пазарувам сладки на грамаж от една сладкарничка в центъра. И рисувани бисквити за малката. На сърца налита. Grinning
Прити, имаш ли вести от тоз от нашта зодия? Rolling Eyes Какво се случва? Надявам се да не му вървят добре нещата, с извинение (като един друг добросърдечен Рак и аз Smiling Imp).

# 3 097
  • Пловдив
Лор, така е...всеки с товара си.
Скрит текст:
Ще го носим, нямаме избор.
Сега е шок, но ще се стегнем и ще минем през това! Явно ще е промяна в живота ни и така ще е занапред.
То и при мен има здравосл.проблем, но е нищо в сравнение с тоя на мм...аз си го нося и не ми създава дерт. Е, поне не с болки.

Благодаря ви!

п.п. Ре, подобно е...
Не с предизвикателството...слаба съм за таквоз нещо. С обикновени упражненийца. И качване на стълби днес.

# 3 098
  • София
Мисти, предизвикателството е ок. Аз съм много зле, но модифицинанария вариант ще го мога, по-бавно и ще намаля клековете. Щадящ е за хора с проблеми.
Качването на стълби е и кардио
.

# 3 099
Ни моа!

Нямам идея за какво си говорите,после ще видя.Сега минавам само.

# 3 100
Първото е актуално.
Че и второто е вярно за къпане в морето. Wink

# 3 101
  • София
Забравих да отразя Съни с мишката. Ама то е защото съм възхитена от геройството. Аз не бих могла да й светя маслото на тази твар. Хем ме е гнус, хем ми е жал, защото са едни такива чаровни на вид, макар и вредители. Е, то като опре ножа до кокала, никой не пита гнус ли е, жал ли е. Абе с две думи, браво, Съни!

# 3 102
  • Sofia
Съни, герой си ти. Не знам дали бих могла да утрепя мишка. По-добре ли си?
Аз превъртях играта и ще си поръчвам дрехи с животински принтове, вдъхновена от една луда, в добрия смисъл, влогърка.

# 3 103
  • София
Дай пример де,и ние може да искаме.

# 3 104
Съни, как го направи това?! Grinning Героично е, спор няма!

Общи условия

Активация на акаунт