Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 187
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 195
И аз за училище си мислех, ама щерката още не ходи присъствено. Не знам достъпът за родители какъв е, та и там ми се вижда сложно. Laughing Големите не са като малките. В това училище (щерката е нова ученичка от 15.09) не съм стъпвала, освен при подаването на молбата да я приемат. Когато охраната в 8:30 ми каза, че поради противоепидемични мерки работа се започва в 10:00 ч. и кой започвал в 8. Laughing

Тя и нашата ЛЛ съхранява всичко, ама в кашата на 15.09, когато се вадят бая документи при нея, се притеснявам, че е пропуснала да я нанесе.

# 196
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
съни 112233 - 6 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март
янаДГ - 9 март
кроти - 9
реюниън - 9 март
ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март
веси иванова - 12 март
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
най-добрата тетка - 18
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19
просто мама - 20
огица - 20 март и ЧРД на огинЪТ Simple Smile
донси - 21 март
уиши - 22
юнчето избра 23 март Simple Smile
прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24
екатерина - 25 март
съни хоби - 27

ре, това, което цитираш не е последния списък.
Simple Smile добавих те Simple Smile

# 197
  • София
Мерси Добри, аз първосигнално реагирах 🤣, сакън да не пропусна.
Мистик, какво показва антибиограмата?  Само след нея да изпишат антибиотик, защото е доста упорита тази гад, но наистина е чудно от къде я е легнал.

# 198
  • Пловдив
Ето аб...
Скрит текст:

# 199
  • Sofia
Мистик, миналата година юли, след едногодишно тежко лечение, отидох на УНГ, защото имах необичаен секрет от носоглътката. Излезе точно тази бактерия. Непозната за мен. Лекувах се две седмици с два АБ - през устата и на инжекции, иначе трябваше да ме приемат за вливания АБ. Нямах други оплаквания. УНГ ми каза, че е много важно да се лекува и че е изключително упорита. Секретът изчезна и аз така и не отидох на контролен преглед.
ОИ стартира успешно, до тук с две тенджери крем супа. Ще си търся после тиквения медал аз.
Редактирам - амикацин на инжекции, ужасно болезнен, цялата бях синя. Другото не го помня.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 10:48 от Child of June

# 200
  • Пловдив
Мистик, миналата година юли, след едногодишно тежко лечение, отидох на УНГ, защото имах необичаен секрет от носоглътката. Излезе точно тази бактерия. Непозната за мен. Лекувах се две седмици с два АБ - през устата и на инжекции, иначе трябваше да ме приемат за вливания АБ. Нямах други оплаквания. УНГ ми каза, че е много важно да се лекува и че е изключително упорита. Секретът изчезна и аз така и не отидох на контролен преглед.
ОИ стартира успешно, до тук с две тенджери крем супа. Ще си търся после тиквения медал аз.
наистина ли? Я на лични да те питам още...

# 201
  • София
Хубаво е, че е направена. Най- вероятно ципрофлоксацин ще му изпише.
По принцип бактерии може да има и без симптоми. Тази може да се лепне от почва. Например зеленчуци, не добре измити.
Аз си взех амоксициклин. Ако продължи ще отида за снимка, защото е някъде дълбоко по усещане.

# 202
  • Пловдив
Ре, те винаги правят като има изолирана бактерия...
Благодаря за инфото...

# 203
  • sf
Абе не стана както се представях, ама айде, коса е-расте.
Вижте как ме посрещат 😆
Скрит текст:

# 204
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple SmileSimple Smile Нейо е катерица. Simple Smile

# 205
  • София
Милият Нейо! ❤️
Мен котката ме чака на вратата. Трябва първо нея да погаля след работа. Детето не може да се вреди, че косматото е нахално. 😄

# 206
Офффф, тъпият кантар показва + 2кг,а не съм променяла начина си на хранене,даже гладна си лягах няколко дни 😠

# 207
  • sf
Изхвърли кантара, следи си обиколките, а не килограмите.
Ох, дремах малко ама трябва да се оправям за работа.

# 208
Офффф, тъпият кантар показва + 2кг,а не съм променяла начина си на хранене,даже гладна си лягах няколко дни 😠
В цикъл или 2-3 дни преди него се случват такива "хубавини".
Главата ми бръмна ... Кой е казал, че трябва или можем да сме мултитаскинг?!
Донси, Нейо ти е много верен Simple Smile Но аз очаквах да видя новата прическа.
Моят фризьорски дерт е друг и (почти) никога не сменям доказал се фризьор.

# 209
  • София
На мен ми закъснява с две седмици. Поддута съм.

Общи условия

Активация на акаунт