Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 830
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 240
  • France
Реве ми се от недоспиване... CryTired Face

# 241
  • Mediterraneo
Ени, няма оправия. Стискаш зъби, докато спре да боледува и това е.

# 242
Ени, съчувствам. Ти поне не ходиш на работа и можеш да си я гледаш. Устискай още година и ще се подобрят нещата.
Аз си спортувам с бяло винце и цигарки. Наздраве 🍷

# 243
Фил, няма да е все така Hug Устискай още малко.
Ени, останаха ми очите в кифличките ти. Майсторица си, браво! За болестите - казали са ти вече голата истина.
Child of June, чета те и толкова общи неща намирам. Пиши по-често в темата Simple Smile
Излизах, видях се с приятели в заведение, припомних си какво беше. Обаче някак не съм убедена, че напълно ще си върнем стария живот.

# 244
  • Пловдив
Наздраве! Ставам да си сипя Simple Smile
Толкоз съм гроги и ми се спи, че нямах сили за танци. Вечеря и баня, ся търнАх новата пижама и тряя да суша па кОсата Confused
Утре мм е работен, аз не. Ще мързелувам май, само ще закарам детето на плуване, ако е лошо времето.
Минахме през Метро и пак 100кинта Grin , сутрина дизел до горе, после витамини в аптеката и тралалала Money  Б@симуискъпотиятанавсякъде!

# 245
Мисте, в Метро още ли се пазарува с фирмена карта?

# 246
Стискам аз,просто се надявах да боледува все по-рядко,а то... седмица. Ще мине,няма начин. 🤗
Елифче,майсторица не съм,ама ми е кеф да правя.
Оги,точно с това се занимавам-домакинстване,цветя,градинка. Но писва. Особено откъм финанси... Но и това ще мине. 🤗
Натъпках се с кифли,ама ся и една чушка ще бодна. 😁🙈 Кантар няма да вадя,че ще ми прилошее.

# 247
  • Пловдив
Ами май правят някви дневни..ние имаме от работата на мм, миналата Коледа им ги дадоха с 5% отстъпка.

Ени, бравос!

За градината ще замълча.

# 248
Не била майсторица Dizzy Face Ма ние още виждаме, даже и без очила бе, Ени. Някои от нас и преглъщат Simple Smile))
Я и да се оплача междувременно - първо хареса ми куриерът да ми носи до врата покупките, а уж не се поддавах на онлайн манията. Второ - чета в Красива мама и портмонето ми изпосталява. А трябваше аз Joy

# 249
Сипах си малко биричка и ви чета..
Днес бях самосидикално решила, че ще почивам Joy Само дето шефа не го знаеше тва. Та отидОх си.. кво да прая. Удостоих ги с моето незаменимо присъствие.. от мен да мине..Де съм бляла, пак не съм видяла хубу графика 👀

Ени,  Синеочка бърже да се оправя! А за останалото както са те посъветвали- чакаш. Знам, че не ти харесва отговора, но за съжаление това е двйствителността. У нашенско. Е, виждаш, пандемия има, не им пука.. какво остава за това.
Поздравление за кифличките. Ма мноо уФатни сте тук.. не мога ви стигна.
Мисте, и при вас да се оправят нещата👍
Диря си аз ваксина.. ама тц.
Утре съм при зъболекарката, да видим какво ще измисли, че съм у депрЕс.
Ще гледам тези дето уж са един за друг.

# 250
С теб съм,Фил 🤗!Дано твоето не се проточи толкова, колкото при мен.Ей го, почти година мина,а имам чувството,че по-зле става.Ще мине,знаеш.
Ени,да не те отчайвам,но големия разреди боледуванията чак последната група на дг 🙄 .

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 07:52 от Ренко

# 251
Мисте, в Метро още ли се пазарува с фирмена карта?
Нищо не правят вече.На касата питат,имаш ли,ко нямаш,все тая.Просто не пишат фактури.
Един въпрос ми напира,ама съм ом.
Тринки,тоя номер съм го правила,спорих,но не отидох.Отидох,га не трябваше,върнах заместващата.Smiley Нивгаш в пътя на паметта.

# 252
Ей, не можах да се спогодя с он - лайн пазаря...много съм мнителна значи.
Истината е, че не ми се затварят пари, докато върна поръчката и чакам сумата обратно. Пък и все ми се струва, че целия народ пазарува на намаления, а само аз нищо не нацелвам😅..

# 253
  • Mediterraneo
Ей, не можах да се спогодя с он - лайн пазаря...много съм мнителна значи.
Истината е, че не ми се затварят пари, докато върна поръчката и чакам сумата обратно. Пък и все ми се струва, че целия народ пазарува на намаления, а само аз нищо не нацелвам😅..

ММ ще ме позлати, ако чуе тези думи от устата ми Simple Smile

# 254
Оги, аз пазарувам основно козметика, след като съм чела отзиви или имам опит. Засега не ми се е налагало да връщам. Повечето от нещата не мога да ги намеря при мен, във физически магазин. О, и обувки съм купувала, ама от Амазон - марки, които с години ползвам. Там намалението ме изкуши, признавам си. За дрехи още съм пас.

Общи условия

Активация на акаунт