Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 596
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 360
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Днес беше един дълъг и интензивен откъм емоции ден. Излязохме извън София, разходка из  природата, успяхме да се видим със стар приятел, да купим тротинетка на детето, и да влезем в новините 😂, след това още щури моменти, но не е сложно за писане и обяснение, бърз пазар в 20.30 , че си нямахме хляб и мляко, и след малко и аз ще отнасям плувката.

# 3 361
  • София
Ох, азцси мисля, че хич няма да съм дащна баба. Не ме влече. Най-ме влече да ги мъкна бъдещите внуци по почивки и културни мероприятия 🤣.

# 3 362
Аз пък все си мисля ще доживея ли да стана баба! Оффф!

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:16 от Sissy

# 3 363
  • София
Кво ти пука. Никой не знае. Аз съм на близо да стана баба, ама някак не съм въодушевена. Подозирам,юче ще съм гадна свекърва и тъща 🤣.

# 3 364
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пък все си мисля ще доживея ли да стана баба! Оффф,не съм добра компания нощем, знам!
Ай ся, всяка жена е добра компания нощем 😁 От компаньона си зависи...
 И аз не знам дали ще доживея да видя децата на моя син, но ми се иска той да е добре, да му се подреди живота и т.н.

# 3 365
Само това искам за детето ми-да е щастлива.Ама за внуци се размечтах 😅🤣

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:17 от Sissy

# 3 366
  • София
Сис, за всичко имаш време.

Айде, събуждайте се. Аз се оцъклих.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 06:45 от Reunion

# 3 367

Кой каза събуждане? Рен? Ти да не заспа пак...
Добри, браво на момчето! И сега, когато вече е приет, ще имаш ли оправдание за Бейлиса рано сутринта, или ще кажеш, до края на учебната година има още много, много време.... Hug Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 368
# 3 369
Що тъй 13… кой те ядоса, или не можа да спиш?

# 3 370
  • София
Тук съм. Чудя се какво да правя за обяд. За сега две салати съм замислила, малко картофи на фурна с розмарин и телешки стекове.

# 3 371
Аз съм на разкрасителни процедури от 13:30 и трябва да реша бързо какво ще правя за обяд, че да ми стигне времето. Картофите на фурна са отлична идея, само че аз ги правя с мащерка. И стековете ще бъдат свински. Откраднах ти идеята.

# 3 372
  • Пловдив
Хей, добрутро!
Ново време и хоп! почна да не ми стига от сутринта...щях катми да правя, ма няма кога...синко се сърди хем за тях, хем че тряя да иде на плуване в 10, а му се спи Simple Smile
Имам да чистя кат за всички ви Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 373
Добро утро!
Аз още кафе не съм почнала да пия, вие вече и за обяда сте решили. Снощи си изгубих телефона някъде у нас и е без звук. Уж навсякъде го търсих, но не го намерих. След кафето издирвателната акция ще продължи.
И днес времето е прекрасно, хубав ден на всички!

# 3 374
Добро утро!
Мислех, че много съм спала, а то сменили времето Head Band

Общи условия

Активация на акаунт