Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 567
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 420
Кафенцето римско ми идваше много късо. Няколко капки бе! Бях се възмутила, не се чувствах пила кафе. И тогава намерих "Макдоналдса"! Кафе Американо! И се почувствах щастлива... Relaxed

# 3 421
  • София
Мистиче, с интерденталните четки  и конеца моите проблеми с венците осезаемо намаляха. Ще свикнеш бързо щом усетиш колко по-чисто ти става в устата.

Аз имам друга драма с кафето. Оплаках ви се наскоро, че вече не мога да пия нормално кафе и трябва да е безкофеиново. Ми по заведенията масово няма такова. По магазините за алкохол и цигари - тоже. Тук-таме само намирам. Варя си вкъщи, но когато съм навън е криво. Отделно, че пакетчетата с безкофеиново кафе в близкия супермаркет са малки и купувам по 2-3 наведнъж.

# 3 422
  • sf
Прибрахме се в София. Нещо ми се разтропа колата, искам да кажа повече от обикновено, че тя си тропа по принцип. 🤣 Май ще трябва да прежаля майското море и да я водя да я видят. Как пък не си намерих гадже монтьор 😄
Май е време да приема, че съм пораснала, щот нищо не получих за рождения си идващ ден.

# 3 423
Времето е чудно.Приятелки за пейка имам,но не ми се мърда.И чистя.
И съм подута като препил китаец.И ме мързи.
Добри,браво на Горинч! Умно си е детето,майка му да натега бейлиса само да не истерясва.
Кучето ще стане кучище.Готино е много,но май много бягане ще трябва.
Оф! Няма ме.Казах ли,че чистя!?

# 3 424
  • София
Донси, ей сега е момента да си намериш такова гадже като закараш колата.

# 3 425
Майско море? RelaxedRelaxedRelaxed
Хайде сбирка при Търтийн! Smiley

# 3 426
Донси, ей сега е момента да си намериш такова гадже като закараш колата.
Същото си помислих и аз. Ще бъде и бонус за рождения ден!

# 3 427
Крото,  спри се, че ще разтуриш времето!
Иначе и аз чистя. Пуснах робота и си направих още едно кафе Grinning
Хлапето не иска да излезем. Pensive

# 3 428
ММ цяла сутрин обезопасява балкона с мрежа заради бебето! Аз седя и го чакам, малката пищи да ходи при него! Тъкмо свърши и тя заспа! Сега нея ще чакаме ,а разходката отива по дяволите!

# 3 429
  • София
Изпуснах КуДЖо. Искам да го видя.

# 3 430
  • France
Разболявам се....

# 3 431
Какво ти е, Фил?

# 3 432
Мисти, що не те прочетох по-рано. На козметик съм в твоя квартал, можехме да измислим кафе на някоя пейка. Heart Eyes

# 3 433
  • София
Фил беее, Монсти ли ти лепна нещо? Да се оправяш бързо.

# 3 434
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
раздуха се, застудя...
а тъкмо мислх да го ударя на полов полуден - да за@@@а и ОИ, и ДО, и ХО и да се метна в някоя градинка на кафе.
Sad

Общи условия

Активация на акаунт