Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 508
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 555
Съни,то и на вън гаранция няма,че ще е по-читав. От собствен опит знаеш!

# 3 556
Флиртуването, като всеки друг вид умение, за да не го загубиш трябва да го упражняваш. Редовно. Ама то с тази пандемия .... Има хора с вроден талант за флирт и други, които се учим.
13, чакаме щерковицата Simple Smile а ти не се бутай при старите.

# 3 557
Така е, Сиси.
Бих се занимавала само с човек, с разбирания за живота като мойте.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 21:51 от Sunnyhobi

# 3 558
Съни,това прозвуча расистко 😳 Дано си имала предвид само възгледите за живота!

# 3 559
Расистка не съм, но има националности, които бих избягвала. Вече се опарих един път.

# 3 560
Флирта е много готино нещо.
Да погалиш егото, да свериш часовника, да се почувстваш желан. Ама не става ей така,  щот си решил, химия и тук си трябва 😉

# 3 561
А какво лошо има, когато става въпрос за личния ти живот, да си дори и расист?! Нали ти ще живееш с човека, не обществото?

# 3 562
Елиф, ти хубу, че чакашшш,ама аз нещо не се справям. Пък взема да ги кача нейде из нета, ще ме трепят послЯ😂 исках тук тайно само на вас да покажа, да са разхилите и вий, ам не става. Ако знаете някакъв чалъм, ок.
Наздраве, иначе.
Аз флиртуването не знам дали го умея.. Просто като си спомням😂 усмихна се, па отсреща решат, че опекана работата, пък аз съм любезна всъщност. И все гледам лошо.. застраховам се с една дума. Мхм..

# 3 563
И имаш пълното право за това, Съни,особено като си се опарила вече. Не е хубаво, обаче да поставяме хората под общ знаменател,само заради цвета на кожата. А това , което казва Елиф е по-скоро липса на сексуално привличане от определена група хора, което си е съвсем нормално!

# 3 564
Сиси, нямах предвид цвета на кожата, а да са европейци. По начина, по който го бях написала, изглежда се разбра по друг начин.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:10 от Sunnyhobi

# 3 565
... А това , което казва Елиф е по-скоро липса на сексуално привличане от определена група хора, което си е съвсем нормално!
Не разбрах ... Rolling Eyes ама както и да е.
Тортийн, тук може да се качват само клипчета от тубата.

# 3 566
Все тая,дайте да зарежем тази тема! Кажете сега за флирта 😁

# 3 567
  • Mediterraneo
То сега е модерно да не си расист. И да обличаш чувствата и емоциите си в политкоректни думи. Аз пък съм расист в определени ситуации, вярвам и поне 90% от всички хора. Нищо, че е модерно другото.

# 3 568
Добре Simple Smile
За флирта казвам, че не е нужна предварителна химия, а симпатия. Умело воденият флирт може да породи химия. А може и да не. Каквато и да е развръзката, след флирт трябва да се чувстваш добре, както каза Оги - желана и окрилена. Така и аз разбирам неговата роля.

# 3 569
  • Пловдив
И аз кат Тарталетка Simple Smile
Кво туй флирт и на кой му требе? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт