Звездни компромати - Март'21

• 269 965
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 195
Да са живи и здрави децата. Колкото, толкова. НО определено ми бяха по- симпатични от снимките им, когато бяха с по- малка бройка.

# 196
Добре, че Алек е милионер. Не ги мисля децата. Обаче родителите и по-специално тази Хилария ми се струва, че има някаква патология. Тя сигурно е около 30, мъжа й на 60. Очаквам след време някакво риалити шоу от нея.

# 197
  • Down south
Абе, и за латина се беше цанила, после ще пусна линкове. Имаше публични изяви като уж латина Хиларито, май и някакви фотосесии. Яхна вълната на уомън ъф колър и тя...
https://soopermexican.com/2020/12/27/will-latina-magazine-retrac … -hilaria-baldwin/  - флиртът на Хилъри от Бостън със списание "Латина".
Не знаех, че се е "писала" И латинка, не съм и следила "изявите" Напоследък, като гръмна скандала, около "испанските" и корени и фалшивия испански акцент, тогава обърнах внимане.
Малко, като компотите и компютрите Close не била испанка, но пък за това прекарала известен брой ваканции в Испания.

# 198
  • Rock & Roll feeling ...
Честит 3ти март!  Heart
Скрит текст:

Как са я хванали Хилария?
Като се замисля, че да направиш деца е най-лесната част от нещата. Да им дадеш нужното внимание, индивидуално време и да ги изградиш като хора, ей това е същината. Някак си няма кой да ме убеди, че покрай това вманиачено детете-сдобиване, другите неща не отиват на заден план, макар и без умисъл.

# 199
Само аз ли винаги се удивлявам колко красив мъж е бил Левски?

# 200

От анонимен туит тръгна разплитането, вероятно от човек, който я е познавал преди да започне да се прави на испанка. После обикновени интернет юзъри намериха видеа и се разровиха по-дълбоко, обадиха се и нейни бивши съученици/състуденти, които са я познавали като Хилъри.

# 201
  • София
След колко ваканции в Испания можеш да се считаш за испанка? 😁😉

# 202
  • Варна
Само аз ли винаги се удивлявам колко красив мъж е бил Левски?
Наистина е бил красив мъж!

# 203
То ако е така аз съм си чиста гъркиня 🤣

# 204
Хилари беше коментирала някакъв пост на друга звезда без испанския си акцент, който ту го има, ту го няма. И я метнаха, интервюта, в които говори като имигрант, даже си казва, че семейството й е от Испания и е дошла да учи в САЩ. Нищо общо, Хилъри Томас от Бостън, Масачузец, родена, живяла, учила в САЩ. Родители - нещо като Барбара и Джон. Ходила като дете 5 поредни години да летува в Испания и станала испанка. Съучениците й също я кпментираха. В едно кулинарно шоу даже забравя как е краставица на английски, щото нали е с друг произход. И май си е сменяла името... Откачалка...

# 205
  • Варна
На тая луда калинка Хилария, така и не мога да й запомня физиономията 😂
Просто е една...никаква!

Пък лудостта й направо ме плаши.

# 206

Аз прочетох ваксинации 😂😂😂

# 207
  • Rock & Roll feeling ...
Хиларчето е доста крипи парче Trollface

При този психически бекграунд, това с децата започва да изглежда още по-отвратително.

# 208
Бременната Емили Ратата. Отваряте на своя отговорност. Да не кажете после, че не съм ви предупредила
Дори нашите Николета, Джулиана, Светлана, Златки, след като забременяха започнаха да пазят поведение, никоя не се е снимала по този начин. Емили обаче държи да е вулгарна и разчепатена докрай
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 17:16 от Little heart

# 209
  • Viena
Днес е малък петък 😉.

Общи условия

Активация на акаунт