Звездни компромати - Март'21

• 269 935
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 385
Мисля, че ако се замислим и сме честни пред себе си, ще си спомним много грешки, които сме правили в живота си! Аз имам много. Мисля, че всеки има. Това е моята позиция по отношение на Явор! Нека сме по-великодушни към грешките (особено признатите) на другите и нека сме по-безкомпромисни към себе си...

Това е коментарът на Иван от Иван и Андрей в темата за Съни бийч по повод интервюто на Явор . Реших, че може да ви е любопитно.
Аз разбирам да сме великодушни към младежки грешки или да проявим разбиране (ако изобщо е възможно) към някой младеж, който в знак на бунт срещу родителите решил да се дрогира, но Явор Бахаров е на 35 години. Не ми изглежда това на “младежки бунт” по- скоро на модерна версия на Калин Терзийски.

# 2 386
  • Бургас
Аз също платих 160 лв, но за 4 билета, това лято. И взех от най-скъпите, защото имаше и за 20 лв, все пак.
Има хора, които се забавляват с Рачков, аз например, съм една от тях. Който иска: гледа, който не харесва такъв вид хумор: избира да гледа друго. Иван и Андрей също ме разтоварват много, забавни са ми и това си е. А има хора, които имат органическа непоносимост към тях. Simple Smile

# 2 387
  • Пловдив
Толкоз кинти няма да дам нивгаж...ако ще да е последното нещо, което ще мога да гледам Smile

# 2 388
Духовникова нали беше против корекциите?

# 2 389
Коя е тази група, в която водещата Нели си продава дрехите?

# 2 390
Рачков е такъв селски хуморист, че направо не знам кой го гледа доброволно. Първи епизод от т.нар. шоу беше почти спасен от Мариус, от там нататък пълна трагедия. По-лошото е, че ще става само по-зле.

На Сара Джесика Паркър няма ли кой да и каже да спре да си очертава очите с това черно Close

# 2 391
  • София
Гледам, че Гущерова е пуснала на стори част от количката на бебето и ръчичката на дъщеря си, та се чудя... Тя къде всъщност разхожда тайнствените си деца? Не съм прочела в нашите теми някой някъде да ги е засичал семейно с децата.

# 2 392
  • Пловдив
Гледам, че Гущерова е пуснала на стори част от количката на бебето и ръчичката на дъщеря си, та се чудя... Тя къде всъщност разхожда тайнствените си деца? Не съм прочела в нашите теми някой някъде да ги е засичал семейно с децата.
Нямат семейна снимка с децата...само с такива части...я от торта, я от ръчичка Simple Smile Страх я е явно от хорските очи Laughing

# 2 393
  • София
Духовникова нали беше против корекциите?
И други хора са решили, че има корекции след това интервю и вчера беше пуснала пост по този въпрос и е пуснала снимка без грим. Няма корекции.

https://www.facebook.com/teodora.duhovnikova/posts/4288085487891638

# 2 394
Снощи щракахме по каналите и засякохме с мъжа ми шоуто на Рачков. Издържахме 5 минути. Абсолютна халтура.
"Смешките" му са в стил от кръста надолу, той е адски лигав.. Хванах един момент с Тита. Красиво, младо момиче, той я зяпа в деколтето и пита на кой е кръстена.. ТИ, ТА..и гледа гърдите и. Ами... То вярно, че разни хора, разни идеали ама сериозно бих се замислила ако някой намери това за забавно.

# 2 395
Това дете стана на две години на 20 февруари.

# 2 396
  • До морето
160 лв струваха 2 билета преди 2-3 години.Бяхме на премиерата. Гледаме много театър, та мислех, че ще е забавно и ново, а то беше претоплена манджа. Тогава за първи път ми стана неудобно, че гледам нещо.
Вторият път беше на Три жени на микрофона - брутална простотия, а ги харесвам иначе.

# 2 397
  • Rock & Roll feeling ...
На Рачков смешките и похвата, отдавна са се изтъркали, но аз лично, ако попадна на неговото предаване, бих се задържала от клюкарска гледна точка. До сега не съм попадала, но ми е интересно това, което се обсъжда тук. Зъбките на Галена още не съм ги видяла, например.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 18:49 от Не се сърди, човече

# 2 398
Това са на Галена зъбите
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 21:04 от sharpy

# 2 399
Галена изглеждаше като бабичка с тия зъбаци

Общи условия

Активация на акаунт