Но май на Илкер му харесва да си играе игричките при това с двете ама дали няма да му излезне солено.
Но съм убедена,че майка му ще има кой да я спре да коли и да беси.

Оф, Тимур и любовницата му са толкова долни плазмодии .. неприятни и жадни за пари само. На тоя мухльо как пък не му трепна поне малко какво преживя дъщеря му.. и това ми било родител. Хале-то продължава да върши гадости, заплашва, поставя условия. Чакам с нетърпение момента, в който ще я разкрият и ще й се опълчат - в частност ''мамин лигльо' - така го манипулира емоционално. Абе колективно всичките да ги пратят на терапия, че имат много травми.
Ще си живеят приказката, той ще спре да хойка и флиртува, рязко ще забрави Еля, и ще се влюби в ''кралицата'', въобще всичко ще е топ. Само да са звездната двойка и да има материал за социалните мрежи.
Шегата настрана, като нищо да е отишла да дразни Еля, макар че втората като гледам се старае да страни от тях и семействата им. Все те й ходят на гости за щяло и нещяло, изключвам делото. Признавам си, чакам с нетърпение как ще развият образа на нарциста Илкер - гледайки първи епизод аз го набедих за разглезено синче и с голямо его, само до там. От психологическа гледна точка е много интересен персонаж.
Препоръчани теми