“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 077
  • 402
  •   1
Отговори
# 285
Добре де, има други сериали с много по-нисък рейтинг, защо трябва да го спират. Да, тази сюжетна линия се изчерпва и трява да се изясни какво се е случило, но мисля, че може по други линии да продължи. Аз също съм много против рязтягане излишно на локуми, а предпочитам по-сбит сериал, но с хубав край, и за това ми мнение в други групи ме упрекват, но тук ми е твърде рано. Много ми харесва сериала, няма слаба серия до сега (за разлика от Мистър Грешен, който споменахте, имаше потенциал, но нещо тотално сбъркаха там още по-рано). Прилагам няколко рейтинга.

# 286
  • Плевен / София
Добре де, има други сериали с много по-нисък рейтинг, защо трябва да го спират. Да, тази сюжетна линия се изчерпва и трява да се изясни какво се е случило, но мисля, че може по други линии да продължи. Аз също съм много против рязтягане излишно на локуми, а предпочитам по-сбит сериал, но с хубав край, и за това ми мнение в други групи ме упрекват, но тук ми е твърде рано. Много ми харесва сериала, няма слаба серия до сега (за разлика от Мистър Грешен, който споменахте, имаше потенциал, но нещо тотално сбъркаха там още по-рано). Прилагам няколко рейтинга.

Първият сериал ДЕК след два сезона приключва...остава финалната серия в сряда....За останалите не мога да кажа, не ги следя. но решението е на канала по който се излъчва и на продуцента на сериала.
Здравейте момичета,

# 287
  • София
Akrep също скоро го спират, а Emanet не е в тази категория - той е от домакинските сериали, които се излъчват всяка вечер, тях рейтинг не ги лови.

# 288
  • Кърджали
И мен ме е яд за тандема Мехмет Асланту - Демиз Чакър. Многомдобре им се получават сцените. А за Асланту отделно ме е яд, сегс пак ще мине сума ти време преди пак да снима нещо.
Покрай сериала харесах и Серкай, определено ще го гледам и занапред.
Яд ме е че не го харесаха комшиите. Нещо по-различно е от другите за мен, такива рядко се правят.

# 289
Тинче, благодаря за разясненията. Аз харесвам играта и на Хюлия. Според мен много добре влиза в роля, такава студена, наперена, стъпва като кралица.
Много ми стана неприятно като гледах как се е отнасял със сина си и обяснява от една страна защо той е станал нарцисист и от друга поведението на Хале към двамата. Ненавист и жажда за отмъщение към мъжа си, а закриля Илкер като орлица. Образът на Ирем е на абсолютно неуважаваща себе си жена, която се опитва да оправдае мъжа си на всяка цена. Асу и Дженк никак не ми се вписват в общата картина. Вероятно е щяха да измислят нещо и за тях, но заради ранното спиране на сериала ще увиснат така в нищото.
Тимур, че е мекотело, мекотело е, обаче майка му и сестра му са като някои квачки. Не зная каква е тая сила у Бахар да не им каже нещо. И като виснат на този прозорец не зная какво ми става... Отвратителни са.
Дано не очернят образа на Харун, защото много ще се ядосам.
Аз не съм изгледала още целия епизод, но видях, че накрая Берил се среща с Харун. Според мен ще иска помощ за да измъкне Исмаил, в размяна на нещо друго, но това ще го видим другата седмица.
Много се разприказвах 😄

# 290
Харесвам тандема Дениз Чакър и Мехмет Асланту.

# 291
Flowers HibiscusСнощи гледах най-новия епизод, не можах да изтърпя до бг превода. Да ви кажа, този път се чувствах удовлетворена от решителността на Хале спрямо Исмаил, а с тези кадри от миналото ми стана ясно защо е станала такава.. Горкият Илкер - какъв тормоз му е дръпнал баща му, жесток! Голяма логика...да го превърне в "мъж".. Единственото, в което можеш да превърнеш някого с подобни методи, е човек с изкривена психика и често непоправими дефицити.

Flowers HerbВсе още не мога да се съглася, че Умут е виновен. Да, обсебващо влюбен е в нея, явно от деца, но това не е равносилно на способен на насилие срещу нея. Все си мисля, че накрая ще ни шокират с истинския виновник и няма да е никой от досега заподозрените...
Изясни ми се и причината за антагонизма на братовчедката - освен, че ѝ е завиждала за по-доброто материално състояние, най-вече я е мразела, защото тя харесва Умут, а той е влюбен в Еля...
С тази злоба не бих се учудила да избие на насилие.

Nature BoomПоследната сцена с Харун и Берил ме озадачи - значи той отдавна работи с нея и то по план, щом попита "какво следва", но в динамиката между тях той е с по-голяма тежест, предвид как я издирваше и завоалирано заплашваше по телефона, че ако не се появи ще я потърси той..

Animal Monkey FaceПрошепнатите думи на Илкер към Бирдже, когато си тръгваше от сеанса, най-после се разкриха. Казал ѝ е: "внимавай майка да не ти отмъкне гаджето, имат стара история"

Animal CowИрем в този епизод трудно я понесох, тръшка се като разглезена пикла, как си мисли, че насила ще накара Илкер да прави каквото и да е? Халето също започна да се дразни от нея, послужи си предназначението, ама сега като оправдаят Илкер, скоро може и да я отсвирят младата снахичка.

Animal SquirrelАдвокатката Берил също ми е много антипатична - самата ѝ физиономия е на злобна невестулка (да не се бърка със Сакине от ДЕК, тя си е друг вид невестулчица). Чак Бану започна да ми става симпатична.

Animal Paw PrintsИнтересно как ще продължи момента в кабинета на Илкер. Перспективата, която ни показаха, беше от страна на Еля и нейния събуден пост-травматичен страх, обаче Илкер не видях да забеляза или да се трогна. Заключването на вратата беше голяма грешка от негова страна, която умишлено или не подсили ефекта.
Прави ли ви впечатление този жест с разтварянето на ръце, с което подканва Еля да изтича в обятията му? Има нещо театрално и неискрено в него, сякаш..

Animal Joy CatТова напрежение и погледи отблизо между Исмаил и Умут в килията ме разби. Толкова излишно удължено и странно, уж за съспенс, ама на мен ми стана смешно - очаквах всеки момент да се целунат

Още само 2 епизода, и то чаааак по-следващата седмица

А за феновете на Асланту - знаете ли този сериал, аз днес го открих - Kardeş Çocukları.

# 292
  • Свети Влас
Да, Афра блесна в този сериал. Гледах го до някъде, не е лош, препоръчвам го. А тя адвокатката ( извинявам се не се сещам за името на актрисата ) игра в „ Слънчеви момичета “, както го превеждат тук. Беше същата харпия като в този сериал, но актрисата е много добра според мен.

# 293
  • Кърджали
Kardeş çocukları не е лош, макар че на моменти ми идваше тежък. Наскоро го изгледах пак

# 294
Здравейте! Излезе новият трейлър и ме хвърли в още по-дълбоки размисли. Явно Бирдже и Тимур са в комбина. А само как зловещо се разсмя Харун!

# 295
Сюрея Гюзел се казва. Актрисата е роден на 12 юни 1974 г. Участвала е и в 20 минути, Опасна красота и Приказка за Бодрум. В Дъщерите на Гюнеш беше в ролята на Инджи- етървата на Гюнеш.

# 296
Имаме нов фрагман и доста объркващ , като че ли... Нов ден за излъчване понеделник... Дали с 13ти епизод го зануляват или ще пробват с нов ден защото като че ли с този фрагман не се разплита, а азаплита нищака...

# 297
Здравейте! Излезе новият трейлър и ме хвърли в още по-дълбоки размисли. Явно Бирдже и Тимур са в комбина. А само как зловещо се разсмя Харун!

Къде е излязъл този фрагман, аз досега не видях - само разни фалшиви в youtube.
Разбрах, че щели да местят сериите в Понеделник, то за кога вече, щом ще ги спират.. И тази седмица защо няма да има епизод, като на ДЕК, който също е в Сряда, ще се излъчи финалната серия...
Превода на 11ти епизод знае ли се кога ще излезе...?

# 298

Къде е излязъл този фрагман, аз досега не видях - само разни фалшиви в youtube.
Разбрах, че щели да местят сериите в Понеделник, то за кога вече, щом ще ги спират.. И тази седмица защо няма да има епизод, като на ДЕК, който също е в Сряда, ще се излъчи финалната серия...
Превода на 11ти епизод знае ли се кога ще излезе...?
В страницата им във инстаграм има фрагман и там има информация за местене на деня

# 299
  • Кърджали
Съвсем полудях

Илкер: Еля вече няма да може да се спаси от мен...
Не разбрах кой: Онази вечер...
Харун : Тази вечер
Хале: Сигурна съм, че знам къде е в момента синът ми
Илкер :... Защото аз се спасих
Берил : Нямам смелост да приема още едно предложение идващо от вас.
Харун: Но имате смелост да откажете, така ли?
Бахар :Не мога дс те спра, дъще...
Еля: Правя каквото мога. Прсвя го с това тук (ума), но не мога с това (сърцето). Знам, че се страхуваш
Бахар :Не се страхувам от нищо! Еля, аз се страхувам от теб, от твоето там ( сърцето ти)
Бирдже :Добре дошли
Исмаил : Знаеш ли? Историята ти е изписана в очите ти.
Бахар :Как да спася дъщеря си?
Психоложката :Няюа да я спасите

ДопълвамЛинк към 11 серия
#Невинност - епизод 11, бг. суб.
https://ok.ru/video/2604994529911
https://archive.org/details/masumiyet-11.-bolum-x-264
https://fex.net/s/r0cdnmk (7-дневен линк за гледане/сваляне)
и в групата Любими сериали с превод®
https://vk.com/topic-113691288_47266509

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 17:46 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт