Снощи гледах най-новия епизод, не можах да изтърпя до бг превода. Да ви кажа, този път се чувствах удовлетворена от решителността на Хале спрямо Исмаил, а с тези кадри от миналото ми стана ясно защо е станала такава.. Горкият Илкер - какъв тормоз му е дръпнал баща му, жесток! Голяма логика...да го превърне в "мъж".. Единственото, в което можеш да превърнеш някого с подобни методи, е човек с изкривена психика и често непоправими дефицити.
Все още не мога да се съглася, че Умут е виновен. Да, обсебващо влюбен е в нея, явно от деца, но това не е равносилно на способен на насилие срещу нея. Все си мисля, че накрая ще ни шокират с истинския виновник и няма да е никой от досега заподозрените...
Последната сцена с Харун и Берил ме озадачи - значи той отдавна работи с нея и то по план, щом попита "какво следва", но в динамиката между тях той е с по-голяма тежест, предвид как я издирваше и завоалирано заплашваше по телефона, че ако не се появи ще я потърси той..
Прошепнатите думи на Илкер към Бирдже, когато си тръгваше от сеанса, най-после се разкриха. Казал ѝ е: "внимавай майка да не ти отмъкне гаджето, имат стара история"
Ирем в този епизод трудно я понесох, тръшка се като разглезена пикла, как си мисли, че насила ще накара Илкер да прави каквото и да е? Халето също започна да се дразни от нея, послужи си предназначението, ама сега като оправдаят Илкер, скоро може и да я отсвирят младата снахичка.
Адвокатката Берил също ми е много антипатична - самата ѝ физиономия е на злобна невестулка (да не се бърка със Сакине от ДЕК, тя си е друг вид невестулчица). Чак Бану започна да ми става симпатична.
Интересно как ще продължи момента в кабинета на Илкер. Перспективата, която ни показаха, беше от страна на Еля и нейния събуден пост-травматичен страх, обаче Илкер не видях да забеляза или да се трогна. Заключването на вратата беше голяма грешка от негова страна, която умишлено или не подсили ефекта.
Това напрежение и погледи отблизо между Исмаил и Умут в килията ме разби. Толкова излишно удължено и странно, уж за съспенс, ама на мен ми стана смешно - очаквах всеки момент да се целунат 

Препоръчани теми