“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 049
  • 402
  •   1
Отговори
# 330
Тази Ирем е най-луда от всички май. Но и зетя е доста подозрителен в последните две серии.
Според мен Илкер ще излезе, че е най-невинен и покрай Еля накрая ще се научи и да показва емоции. Харун сега последно с адвокатката ли работи или срещу нея? Съвсем се обърках.

# 331
  • Свети Влас
Той е режисирал и дърпа конците, но според мен е отстранил адвокатката , като я обвиниха за подправени улики.
Илкер разказва, че се отървал от всички в живота му, и че с Еля щели да се спасят...
А дали не е била Ирем и баща ѝ да е искал да я спаси

# 332
Hug

Някой разбра ли за какво си говориха лекарката и Харун? Thinking
Струва ми се, че Илкер пак лъже Еля с хубави думи ..

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 22:43 от ani_zh

# 333
  • Свети Влас
Доколкото разбирам се познават от преди, сега слуша записите с изповедта на Еля...
Еля къде отива с Илкер за Бога, какви ги върши ?
Баща ѝ е отишъл там онази вечер- Харун.
Ирем ако не я вкарат в психиатрична клиника пък на

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 22:42 от Габриела Радева

# 334
Най-вероятно така ще излезе накрая, че Илкер е бил прав, че не може да се откаже от нея заради психическите и проблеми.
Но ако е бил Харун как е бил толкова смел, ами ако Еля беше умряла ...  Той излезе много опасен - с адвокатката, сега и с докторката.
Илкер много ме дразни вече, не можа ли да я смени вече тази кола.

# 335
Доколкото разбирам се познават от преди, сега слуша записите с изповедта на Еля...
Еля къде отива с Илкер за Бога, какви ги върши ?
Баща ѝ е отишъл там онази вечер- Харун.
Ирем ако не я вкарат в психиатрична клиника пък на

Ирем си е психо ,само  че на свободен режим......,Еля и тя незнае  какво  иска .

# 336
  • Свети Влас
Не мисля, че Харун е пребил Еля, все си мисля, че е зетя... Но Умут знае нещо, но защо мълчи не мога да разбера. Явно сега ще намушка Исмаил, но дали Хале е виновна за това ?
Исмаил вика ела на себе си Асу, не вярвай на мъжът си. Не вярвай на никого, само на себе си.
А, така и Хале иска развод.
Тези кокошки какво искат и те...

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 23:17 от Габриела Радева

# 337
Аз мисля, че Исмаил сам се намушка и то нарочно .. предизвикваше Умут

Да няма да има предложение за брак .. Scream

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 23:39 от ani_zh

# 338
  • Свети Влас
Да, за да каже тези думи на Ася, явно в онази нощ и Ирем се е запътила на онова място, но зетя явно я е спрял. Хале май иска с Харун да се гушка и целува.
Имам чувството, че Илкер е обсебен от Еля.
Не харесвам тази мазна усмивка на Илкер---
А, така Илкер извади пръстен- Омъжи се за мен
Зетя явно е обсебен от Ирем.
Знам, че в оная нощ си спрял дъщеря ми. Знам всичко...
А те са видяли Еля в онази нощ, когато са я изхвърлили от колата

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 23:43 от Габриела Радева

# 339
Мисля, че Дженк в онази нощ е пристигнал в Турция, за да убеждава Ирем да не се омъжва за Илкер. И може би Исмаил знае за това и затова каза на Асу да не вярва на мъжа си

# 340
Ирем ... Scream тези двамата ли са я пребили ?! Накрая тя каза: "Свършено е с мен .."

# 341
Май ще има наистина сватба...днес определено имаше динамика и верни ще се окаже, че всички са биле там въпросната вечер

# 342
Аз мисля, че Исмаил сам се намушка и то нарочно .. предизвикваше Умут

Да няма да има предложение за брак .. Scream
и аз мисля така

# 343
Еля дали ще приеме?

# 344
Мале, мале. Станах за малко и изведнъж Илкер предлага брак. От къде събра тази смелост? Или мама Хале пак има пръст и в това решение? Днес серията беше доста динамична и интересна, поражда доста въпроси. Нямам търпение утре да я изгледам и с превод. Лека нощ и приятни размисли, момичета 😴

Общи условия

Активация на акаунт