“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 047
  • 402
  •   1
Отговори
# 345
  • Свети Влас
Явно ще приеме, във фрага дадоха как е в имението на Илкер...
Хриси, не мисля, че Хале има пръст. Илкер във фрага и вика, че щял да се жени...
Всъщност е казал- Започни подготовка за сватбата ни, защото тя ще каже „ да “...

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 00:28 от Габриела Радева

# 346
Имам чувството, че Илкер си играе с нея - върти я на малкия си пръст. Толкова е убеден, че ще приеме, което и става така.
И двамата хич ги няма с акъла - може би и затова все търсят начини един към друг. То малко на пристрастяване ми бие. Изобщо не мога да ги разбера - а Ирем толкова е озлобяла, че е пребила Еля? Това би било интересно да се види, което пък обяснява защо Харун толкова много я защитава.
Но пък накрая вярно ще се окаже приказката, че Илкер и Еля ще са най-невинните от цялата ситуация - доколкото е възможно естествено. И все пак, още не знаем кой е пребил Еля. Много нишки заплетоха, време им е да ги разплитат. На мен ми бе леко скучно, но винаги чакам края, защото той определено дава тема за размисли за другия път.
И последно: направи ли ви впечатление, че сякаш Хале губи контрол над Илкер? Уж се опитва да го "направлява" и да му казва кое, как и защо, обаче при разговора им в градината, той нещо й опонира и не се съгласи, тя направи дооста недоволна физиономия. И тя не знае какво да очаква от сина си.

Пишем плюс на епизода Smirk

# 347
  • Кърджали

Невинност, еп 13 фр 1

Дженк: Продаде ме, Ирем!
Илкер : Чакам отговора ти.
Еля: Ти си жалък страхливец. Не го прави!
Дженк: И дъшеря ви ще влезе в играта.
Харун: Ще я отстраня (от играта)
Бахар: И аз ти нямам доверие вече, дъще.
Илкер: В момента продавате дъщеря си
Харун :И ти ще отидеш при баща си
Илкер: Няма пречка за разпалилата се любов
Хале: Ще вдигнеш след толкова години
Бахар: Пред очите ми посегна с оръжие пррд дъщеря ми
Илкер: Може да започнеш подготовка за сватбата, защото  ще ми каже да
Илкер : Готова ли си за големия ден

# 348
  • Свети Влас
Рейтинга

Скрит текст:
▪TOTAL:

1. #ПробуждениеВеликиеСельджуки - 8.52% (-0.19)

2. #Марашанец  - 5.56% (+0.81)

8. #Невинность - 3.33% (-0.27)

12. #КарточныйДомик - 2.86% (+0.11)

▪АВ:

1. #ПробуждениеВеликиеСельджуки - 10.28% (+1.00)

4. #Марашанец- 4.48% (+1.48)

5. #Невинность - 4.07% (-0.74)

10. #КарточныйДомик - 2.70% (-0.43)

▪ABC:

1. #ПробуждениеВеликиеСельджуки  - 9.94%

5. #Невинность - 4.26%

7. #Марашанец - 4.11%

9. #КарточныйДомик  - 3.24%

# 349
Здравейте, момичета! Започнах да гледам епизода преди малко и нещо ми дойде като идея. Харун е сключил сделка с Берил да заведе Исмаил там за да хванат Илкер и Еля. Обаче той каза репликата "аз съм просто баща, опитващ се да защити дъщеря си". Прочетох тук коментари, че Дженк е бил в Турция във въпросната нощ. Дали не са били и те там и мисълта ми върви или в посока, че те са намесени в побоя или просто Еля ги е хванала заедно.
Прочетох, мисля, че в друга тема, че сценаристите се чудят какво да измислят, но според мен си се движат по първоначалния замисъл. Не виждам до тук нищо нелогично, освен, че в е имало 100 човека в къщата през нощта и никой не е разбрал 😆

# 350
Здряеейте ! Има ли превод на 12та серия ? Благодаря 🥰

# 351
Аз го гледам в момента от тук https://ok.ru/video/2950752111190 с английски (не много точни, но се разбира) субтитри, сигурно го има вече и с руски. За български мисля, че е още рано.

# 352
Hrisi P, много ти благодаря за линка, че с руските субтитри ми идва сложно, а за българските кой знае кога ще има...нямам вече търпение, след 2 седмици чакане за този епизод! Kissing Face Weary Yellow Heart
Много започнаха да се сгъстяват събитията, всички са замесени, навързани като...да не казвам какво, че звучи грозно.
Накрая наистина ще се окаже, че Бахар, Еля, Илкер и психиатърката са най-чисти.
Харун е контрол-фрийк, да не кажа социопат, което е често срещано явление за бизнесмен от неговия ранг. Стана ясно, че той е организирал точно този терапевт да се назначи за Еля, с идеята, че - както и направи, в даден момент ще може да се добере до записите от срещите, за да разбере дали има доказателства срещу щерка му, най-вероятно. Не смятам, че той е участвал в насилието над Еля, но съм напълно убедена, че без да му мигне окото е направил всичко възможно, за да прикрие и оневини следите от участието на Ирем, каквото и да е то...
Като даваха накрая как Дженк ѝ изскача с колата си и след това двамата се придвижват с неговата, като попадат на захвърлената вече Еля, и двамата изглеждаха достоверно втрещени... Ирем каза "там има някой" или "ето я" - и руския, и английския превод не бяха много точни, така че ще разберем от българския, но не звучеше като някой, който вече е видял Еля в това състояние. По-скоро изглеждаше потресена, до степен на съжаление към нея, въпреки отношенията им.
Ама знам ли, като я гледам каква е истеричка, ако е в достатъчно силен амок, като нищо може и тя да го е причинила, а после да не помни.

Интересно кой е пребил Еля, в крайна сметка - всички са били там по една или друга причина, само не разбрах откъде чухте, че и Тимур е бил там? Никъде не го срещнах това в епизода.

И като казах Тимур, видяхте ли как му присветна за момент физиономията, когато Илкер предложи брак на дъщеря му...алчността побеждава всичко, какво ли си каза "оха, ако ми стане зет - ще си реша финансовия проблем", независимо от всичко.

В серията видяхме и леки проблясъци от човешката страна на Хале, както и момента, в който сигурно за пръв път почувства, че няма пълен контрол над Илкер.

Знам, че е един от главните заподозряни, но не мога да си кривя душата - изпитвам някакво особено задоволство като гледам как се еманципира и той - колко по-уверен и директен стана, даже към майка си.
Може би след като видях кадрите от детството му, но определено искам положителен край за него!
Двамата с Еля изглежда докосват нещо в най-дълбоките недра на детските си травми, но определено имат тази силна връзка, която пробива отвъд всякакви предразсъдъци и условности.
Даже Халето клекна по отношение на нея...Да, тя го прави за ПР и полза, но все пак..

Този Умут ми е все още неясен - защо мълчи, кой го е заставил? Не мисля, че той е пребил Еля, но има нещо мътно около присъствието му там - сигурно е видял някой от другите и са го заплашили...дано скоро се разбере.

# 353
  • Кърджали
Съчувствам на Илкер заради преживяното в детството. Да, осъзнавам че това го е направило такъв какъвто е. Но спрямо Еля направи толкова грешки и грехове, че такава връзка не би могла да просъществува. Той дори и сега не я иска защото е кой знае колко влюбен. Иска я, защото му е забранена един вид, защото Еля му бяга и защото губи контрола над нея. Той, Илкер Ългаз да няма контрол ...тц...
Стана ясно,че Ирем и Джем са първите, които са видели захвърлената край нътя Еля. Ирем отиваше към къщата в Рива, явно с желанието да се разправи с Еля и Илкер, Дженк и пресече пътя  и тръгна с нея. Но са закъснели...
Явно тази къща в Рива, в онази вечер е била доста популярна дестинация. Берил е закарала Исмаил там уж с идеята да се усамотят, но всъщност пад наставлението на Харун са отишли там за да може Исмаил да види поредната грешка на сина си, да се скарат и така Илкер да получи някакво наказание.
Харун не мисля че има нещо общо със случилото се вътре в къщата. Не мисля че е пребил Еля. Но мисля че разбрах защо тази история толкова му бърка в здравето /с уговорката че досега каквото и да мисляче мисля все съм се лъгала/. Навремето подобно ситуация на любовен триъгълник се е случила между него, починалата му съпруга и Хале. Затова и Хале каза на Харун, че Ирем му напомня на съпругата му - същата привързаност, същата обсебеност, същата вманиаченост и психологическа неиздръжливост. Явно тогава Хале е ила третата страна в този триъгълник. А съпругата му предполагам не е издържала и се е самоубила /не ми се иска да вярвам, че той я е "самоубил"/
Бахар на моменти жестоко ми лази по нервите. Разбирам иска да предпази дъщеря си, но не усеща че така повече кара  дъщеря си да се бунтува и да търси път към Илкер
Еля тя си е за отделна разработка... попаднала изцяло под котрола на Илкер, вече е като негова играчка....

# 354
Цитат
Бахар на моменти жестоко ми лази по нервите. Разбирам иска да предпази дъщеря си, но не усеща че така повече кара  дъщеря си да се бунтува и да търси път към Илкер

Най-после някой да го каже! Съгласна съм, и мен ме дразни на моменти - прекалена ми идва тази нейна праведност, малко черно-бяло виждане има, което я прави ригидна и неадаптивна към практическата страна на живота...Да не говорим колко е наивна.
В това отношение - независимо дали е позитивен или негативен образ, най-много се възхищавам на Хале.

# 355
❗Новина: Сериалът Невинност ще излъчи финалния си 13 епизод на 24 май.❗

# 356
Еее, нали щяха да му дават шанс, защо го спират!

# 357
Hug

Да им бяха шанса до края на месеца. Всичко изглежда прекалено объркано. Нали някой не очаква, че Еля и Илкер рязко и внезапно ще станат щастливи, и ще забравят преживяното? Мноого тъпо ..

# 358
  • Кърджали
Hug

Да им бяха шанса до края на месеца. Всичко изглежда прекалено объркано. Нали някой не очаква, че Еля и Илкер рязко и внезапно ще станат щастливи, и ще забравят преживяното? Мноого тъпо ..
Невинност фраг 2, еп 13
Еля: Ти не правиш нищо лошо. Не правиш нишо. Заедно ще излекувате раните си. Детските си рани.
Харун: Ние с теб сме свикнали на безгласни договорки. Признай си, може би ще имаш шанс за намаление на наказанието ти
Хале: Ако си организирал капан за сина ми, ще те убия
Бахар : Дръжтв сина си далеч от момичето ми или ще стане лошо.
Съдия :А спазиха ли обещаванието си, г-жо Бахар?
Бахар: Питайте ги, дали са го изпълнили?
Илкер : Ние се оженихме

Много кофти решение.
Явно все пак накрая пак ще ни пробутат приказката "Любовта прощава всичко"
1. Дано го направят смислено поне.
2. Хайде да разберем кой е бил истинският злодей
3.Все пак да не ни убеждават че Илкер е преживял катарзис и душата му е станала по-бяла и от на ангелите
4. Явно все пак няма да видим история в която жената да има смелостта да застане на краката си и да знае какво иска и какво заслужава
5. Все пак си остава едно от най - добрите неща, които съм гледала напоследък

# 359
  • Под звездите
Hug

Аз съм от откачените, които вярвят, че и от най- лошото  може да излезе нещо хубаво. Разбира се, когато има желание.. А тук  виждам желание и от двете страни. Еля не е Ирем. Няма да се предаде лесно. Всеки има право на щастие, всеки има право да се промени и да стане човек. И Еля в този случай, според мен е човекът, който може да помогне на Илкер. А той има нужда от помощ. И такава не бива да му се отказва. Много казват, че Еля е тъпа, откачена. Според мен не е така, напротив, тя е смела, силна, напориста. Какво направи Ирем, която уж познава Илкер от детството му? Тя наистина ли го познава? Опита ли се да наистина да го разбере? Точно връзка като тяхната не би просъществувала дълго. По силна и по здрава би била връзката Еля - Илкер, която ще премине през всичко. И в която има истинска борба на чувствата.

Общи условия

Активация на акаунт