На мен също ми харесва така разбъркано поднесена историята, малко се бъркам какво виждам в момента и какво съм видяла предната седмица, когато съм гледала предния епизод, но пък така съм постоянно под напрежение и току-виж серията свършила😉

Както и предполагах, Илкер е с травма от детството с този токсичен баща, който открито го унижава и отхвърля. Става ясно и защо майката е поела такава опека над него - мъчи се да компенсира и тушира, но за съжаление не е достатъчно.
И като заговорих за токсични роднини - този змиярник в семейството на Еля, по-специално бабата, лелята и злобната братовчедка - ми идват малко в повече.
Стана ми жал за Еля, независимо от всичко, тя все пак е жертва на тежко насилие, а общественото мнение много лесно се извърта и обича да вини жертвите, особено в Турция - където момичетата и жените са с много тясна отредена рамка на "приемливо" и "неприемливо" поведение и начин на живот.
Много ми допада образът на Харун, а такъв фин и благ човек няма как да не е дал отражение в изграждането на характера на дъщеря му, затова все ми се струва, че под фасадата на инстинктивните ѝ съпротивителни реакции, всъщност се крие и положителен образ, най-малкото способен на състрадание и справедливост.
Бану ми е някак безлична, нещо ми куца в образа на подмолната въртиопашка, да видим и тя какви ще ги сътвори.
Следя сайтовете, но не толкова активно, защото работим много натоварено.. Мисля че края на май ще мисля само за този проект. Сърфа ще е лятото. 

и линковете.
Огромно благодаря на Петя Петрова, момичето, което превежда.