“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 083
  • 402
  •   1
Отговори
# 300
И Харун, и Бирдже, и Тимур, и Умут са били там в онази нощ. Видели са нещо или са причинили това на Еля. И иронията тук е, че сериала се казва Невинност, а невинни май не останаха.
П.с. Още от самото начало ни беше даден жокер, който може би пренебрегнахме. Преди първия епизод при представянето на героите в инстаграм ето така беше представен Харун. С ръкавици. Май точно ръкавиците, които си спомня Еля. И аз мисля, че именно Харун е пребил Еля. А след днешния трейлър и погледа и зловещия смях на Харун, съм убеден, че е бил Харун

И текста: Ако си баща, ще предпазиш детето си, дори и от себе си

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 18:16 от PGGP

# 301
Е такова нещо до сега не бях гледала, честно! Аз съм в шок! Верно накрая ще се окаже, че и аз може да съм била там.
Никак не ми се иска Харун да излезе злодея. Един позитивен персонаж имаше и те ще го очернят, усещам как се ядосвам чак. А Еля бива да е безгръбначна, ама това нейното е болестно състояние вече... Това за мен е мания.
Охх как ще изтърпя до 17ти не зная.

# 302
Какво пък е дирел Харун там? А Тимур пък? И айде, Харун да се окаже психопат - с тази харизма, не бих се учудила, но Тимур да е станал свидетел как пребиват дъщеря му и да не направи нищо? Това вече минава границата...
Защо не го излъчиха сега в Понеделник, ама че са и те! Сега колко време още ще чакаме!

# 303
А и сега 13 епизод финален ли ще е

# 304
  • Свети Влас
Според мен щом го местят, ще му дадат шанс, но дали рейтинга ще се покачи е друг въпрос... Няма официална информация, кога точно ще свърши...

# 305
Вече мисля че Тимур е пребил дъщеря си. От това мекотело очаквам всичко. Не ми се иска да очернят Харун. Според мен той играе срещу семейство Илгаз.

# 306
Не ми се иска да очернят Харун. Според мен той играе срещу семейство Илгаз.
Много искам да е така, но заради снимката с ръкавиците и днешния зловещ поглед...
Още един фрагман излезе. И пак се е развихрил някакъв ад

# 307
  • Кърджали
От една страна ако Харун се окаже най-лошият в историята, ще ги призная. Винаги ми е бил най-невинният.
И все пак ми се иска да си остане такъв.
Тимур..Тимур е ог типа "да не дава Господ". Отвратителен баща и повек. То не че има някой свестен, но за мен той е на върха на класацията ми за ужасен индивид. Интересно с каква цел Бирдже реши да го извика на среща в кабинета си. Ако ще е с цел да фо обработи да се върне при Бахар, ми се иска да е много закъсняла.

# 308
Hug

Общо взето никой не го слуша главата ..

# 309
Ехаа, за един ден два фрага. Рядко интригуващ сериал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 310
  • Кърджали

Илкер: Всичко лошо го прави Илкер!
Хале: Ако дъщеря ви е при сина ми, това само показва невинността на момчето ми.
Бахар: Синът ви е невинен, а съпругът ви просто така изхвърля момичета край пътя
Бахар(не съм сигурна) : Аз се убедих
Илкер:Или ще излезеш от тази врата и ще ме оставиш тук или и ти ще останеш тук!
Бахар: Еля?

# 311
Наистина ми се иска повече да не протакат и 13-ти епизод да е финален и вече всичко да стане ясно. Впрочем и аз досега не бях гледал такъв вълнуващ сериал, сигурен съм, че до последната минута ще ни държат в напрежение и очакване

# 312
Здравейте,Съвсем оплетох вече конците кой виновен кой невинен... едно е  ясно ще ни държат всички в невидение до последно.... Съчнвяхбсе за Гарун изглеждаше наистина честен и милостлив ,но пт трейлъра малко вече ми е съмнителен може пък така да е искал да отърве дъщеря си от Илкер,но плановете му са се объркали Ирем е наисъина едно наивно момиче без достойнство жал ми е за нея как сама се унижава

# 313
Много щедри към нас с още един 3ти фрагман Simple Smile

# 314
  • Кърджали
Баси... Сума ти серии самата невинност, а сега ще излезе че Харун върти големите интриги...
Какво става тук

Хале:Не е изобщо глупаво
Еля: Защо ме боли толкова много?
Хале: Майката на момичето .. Ръцете ѝ са вързани заради чувствата ба момичето
Психоложката : Ти искаш ли да се освободиш от тази нездравословна връзка?
Харун: Какво странно съвпадение е да сте лекарят на Еля Юксел
Исмаил: Ти го направи!
Бахар: Не оневинявай този мъж!
Харун:Знам че в онази просволута нош на 24ти февруари тайно си идвал в Турция.
Полицай: Арестуваме ми за манипулиране на доказателства
Исмаил : Това твое мълчание ме плаши. Зашото тази тишина е затишие преди буря.
Илкер : Ти сериозна ли си?
Хале: Ще видим.
Ирем : Смразяваща ума игра на самоубийство на красавицата от висшето общество

Общи условия

Активация на акаунт