“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 057
  • 402
  •   1
Отговори
# 315
Вече всичко се оплете. И сякаш малко започна да ми дотяга. И според мен е време да направят един достоен и справедлив финал.

# 316
леле става напечено и много объркано
 😱 😬😬

# 317
Вече всичко се оплете. И сякаш малко започна да ми дотяга. И според мен е време да направят един достоен и справедлив финал.

Да, за съжаление след силния подем на първите 10 епизода, като с всяко ново дизи, започва вече да се забелязва пренатягането... в стремежа си да задържат интереса или да станат още по-шокиращи с неочакваните обрати, малко попресолиха манджата и леко се загуби цялостният ефект.
Не искам да свършва, но предвид обстоятелствата, и аз смятам, че достоен финал с изясняване на събитията, неоставени отворени сюжетни линии и позитивен завършек за Еля с възмездие за Бахар - би бил най-доброто решение.

# 318
  • Свети Влас
Хюлия Авшар, като научила, че сериалът  #Невинност ще приключи на 13-и епизод, отишла при продуцентската компания GOLD FILM при Фарук Тургут и казала:
▪ „Убедихте ме да се върна на екрана само за 13 епизода ли ?“
След това продуцентът  и FOX TV решиха да дадат на сериала още един шанс и преместиха  сериала за понеделник.

# 319
Е това е! Хале Илгаз и в реала, може ли нещо да ѝ се опре?

# 320
Хюлия Авшар, като научила, че сериалът  #Невинност ще приключи на 13-и епизод, отишла при продуцентската компания GOLD FILM при Фарук Тургут и казала:
▪ „Убедихте ме да се върна на екрана само за 13 епизода ли ?“
След това продуцентът  и FOX TV решиха да дадат на сериала още един шанс и преместиха  сериала за понеделник.

Браво на Хулия 😆 хубав сериал за сега върви интересно наистина държи напрежението,но е доста трудно вече да задържат един сериалмпри нашието ма толкова много трябва да е нещо много интригуващо

# 321
Публикували са новото разписание

# 322
  • Кърджали
Хм, поне 3 серии още. Това е добре. Миже би края на май, началото на юни ще го финализират. Дали само сезона или изцяло предстои да видим.

# 323
Ако са решили да има и втори сезон, то според мен на края на първи сезон ще стане ясно кой преби Еля. А втория сезон ще приключи бързо поради нисък рейтинг. Съдейки по други подобни сериали, май така ще стане.
Обаче тоя Харун е опасен. Държи в мрежите си и Еля, и Бахар, и Бирдже, и лекарката на Еля, и Дженк, и Берил, може би донякъде и Хале. Изобщо не предполагах, че е способен на такива неща.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 20:51 от PGGP

# 324
  • Свети Влас
Бирсен е писала, че това е фалшива новина, за Хюлия.

# 325
Може би това не е нещо важно, но ето тази табела видях в един от фрагманите. Пише „Психолог Тюлин Ергюн” Май това е докторката на Еля. Вие знаехте ли, че се казва така? И името говори ли ви нещо?

# 326
Вече съм сигурен, че Харун беше онзи човек с ръкавиците. Вчера сайта на сериала в YouTube беше споделил ето този въпросник-„Според вас кой доведе Еля до това състояние?” И до името на Харун има ръкавица

# 327
  • Свети Влас
Дори и да е той, то с каква цел го е направил ? А, май ще има сватба между Еля и Илкер, но може и да е лъжа ! Имаше снимки зад кадър.

# 328
Дори и да е той, то с каква цел го е направил ?
Хем Илкер ще бъде заподозрян и вкаран в затвора, хем Ирем ще разбере истинското лице на Илкер и ще го зареже, хем Харун по този начин ще предпази Ирем

# 329
  • Свети Влас
Исмаил е бил много жесток към Илкер, той затова е станал такъв безчувствен. А всъщност адвокатката Харун ли я вкара в затвора ? Да, прав си ! С един куршум гърми два заека...
Усещам как зетя иска да удари Илкер....

Общи условия

Активация на акаунт