Споделете 3.1

• 13 179
  • 347
  •   1
Отговори
# 90
Споделям, вчера малко преди края на работния ден, шефа ми възложи една работа, останах да я свърша (не ми е това проблема), после имахме дълъг разговор, след който си тръгнах доста разстроена. Нещо не можем да се разберем с шефа, работата е свършена, резултат има, а ме дебне на всяка крачка, криво ми е!

# 91
  • Sf
И... О ЧУДО ! Облякла съм се с дънки, на които подгъва им е обърнат навън!Бъркам и намирам ключа там!  newsm44

А на мен ключове са ми падали в деколтето...
но това с крачолите ми харесааааа  Joy

# 92
И... О ЧУДО ! Облякла съм се с дънки, на които подгъва им е обърнат навън!Бъркам и намирам ключа там!  newsm44

А на мен ключове са ми падали в деколтето...
но това с крачолите ми харесааааа  Joy

Ти си неприлично надарена в деколтето и има къде да паднат. Wink Не те е срам... Crossing Arms При мен ключа би се плъзнал като на почти отвесна пързалка и пак ще падне в крачолите. hahaha Ай остай ми поне крачолите,а?  Laughing

# 93
  • Sf
Ти си неприлично надарена в деколтето и има къде да паднат. Wink Не те е срам... Crossing Arms При мен ключа би се плъзнал като на почти отвесна пързалка и пак ще падне в крачолите. hahaha Ай остай ми поне крачолите,а?  Laughing

Ох, мислиш ли ми, че ми е лесно... Това сутЕни на ТриУФФ, кремове, ллюлей БургаЗ си е това, ама рода си ни е  newsm78

Остаям ти ги и крачолите и сисите, половинта ако ги искаш одма ти ги дарявам. Сигурно в миналия си живот съм била дойка, мамка му...  Joy

Отивам да питам в темата на летящата дали не мога да ги даря на благотвортиления базар Simple Smile

# 94
Реших да споделя, защото ми е едно такова развълнувано с много смесени чувства.
Преди няколко часа се обади лелята на мъжа ми, която аз никога не съм виждала. Живее от много години в Гърция. Каза, че е видяла някаква снимка във вестник Жълт Труд(не знам как и е попаднал) и е убедена, че на нея е синът и. Той е изчезнал безследно 98ма година. Намерихме вестника, момчето е в профил на снимката. Писахме до редакцията. Чакаме отговор. Странно, невярващо ми е, а ми се иска да е истина...

# 95
Тъкмо се нагласих да търся втората тема, а какво да видя - има вече трета. Да знаете, че вече ми е любима. направих си и кафенце да е още по-приятно четенето.
Някъде срещнах рецепта за таратор с моркови и съм се навила да я пробвам. По същия начин както с краставицата, само че се слага настърган морков. Ох, звучи ми много вкусно. Laughing
А синът ми има най-прекрасната еднозъба усмивка!
Gato,успех!

# 96
Гато, дано да е истина, колкото и невероятно да изглежда, и горката жена най-накрая да намери покой! Praynig

Кросамая, виждам, че си в чудесно настроение и добро разположение на духа, което ме радва! Hug На мен ще ми се отвори пътуване към Търново по някое време, та може да споделиш къде, какво интересно има за пазаруване на парцалки... Wink А МОЛ-а бива ли го? И довечера като се чуеш с Депешаркчицата, прати й форумски прегръдки от мен! Успокой я - знам, че можеш!  bouquet

Аз да се похваля с една "победа" - напълняла съм с един килограм! Вече съм 45 - има още за наддаване, че дано най-накрая заприличам на жена, а не на щъркел шарен късокрак...

# 97
Момичетаааааааааа, Жоро 01 пак е заформил темичка, ще има смях и лъжи на корем. Аз трябва да изляза, но довечера ще чета подробно.

# 98
МиниМоусе, честит Ти нов подпис! Трудно беше, но резултата е налице, Бу е страхотна, нали?! Hug Как е сестричката, справя ли се с преподаването, започна ли да Й харесва? Hug
Депешаркчице, дано вече си намерила повод да се усмихнеш. Поводите за сълзи и лошо настроение са под път и над път, но хубавите са трудно откриваеми. Дано вече сте се чули с Кросамая! Hug
...как винаги ме помниш...
Кросамая, Ти си един хората, който веднъж засечен, никога не се забравя. Честити Ти нови придобивки и подготовака за спец. деня! Hug
Умбра, Лалена, докъде го докара с диетата? Hug
Кейси, упгрейдвахте ли до новият авто- модел? Hug
Сакралното Ни слънчице, а Дядо не помага ли при ученето, Той е Твоят кумир, какво мисли Той за трудният 5-класен материал? Hug
Гато, дано да е истина...Hug
Венити, дано скоро се разберете с шефа Си! Hug
Джуманджи, как е днес настроението, пребори ли депресията вече, предполагам че е така, следвчерашният хубав цветен постинг?! Hug
Нимфетке, поздравления за качените кг. Ти някаква диета ли спазваш за качване или просто наблягаш на храна? Hug

# 99
  • Кацнала на едно дърво.
Случайно видях темата в "Родители, преживели загуба". Дъщеричката - Валето на Ружа72, е починала. Ужасна трагедия, думи нямам. Няма да забравя как, преди две години, Ружа (тогава бременна с втората си дъщеричка, кажи-речи, пред раждане) направи чудеса, за да открие същата играчка като нашия загубен плюшен Джипси. Джипси беше французин по рождение, затова търсихме двойник във Франция.
Ружа беше толкова, толкова мила към един напълно непознат човек - към мен.
Толкова ми е мъчно, толкова страшно нещо... Почивай в мир, Валенце.

# 100
Това е най-тежкото нещо, което може да сполети някого.Прекланям се пред родителите на детенцето.Ангелче.

# 101
Ужасно съжалявам за трагедията сполетяла Ружа и семейство й ... моите съболезнования ..  Cry

Момичета, незнам как намирате смелост да влизате в темата "Родители, преживели загуба" ... аз 2 години влизам в този форум, но в тоя подфорум немога да вляза и никога не съм влизала, просто нямам сили ... 

# 102
КАлин@-точно за дъшеричката на РУЖА 72 говорех.
Днес сутринта учудващо бях в по-добро настроение на духа......но реших да си изиграя постановката докрая-и постигнах резултат.
Човекът, виновен за снощното ми гадно настроение, се извини....от сърце беше...и по негов си начин.
НИМФЕТКА-с твоите никакви килца като додеш в МОЛ-а направо можеш го изкупи, да ти кажа.
Щото всички размери са като за ....кукли Барби направо.
Например, какво установих.
Дънки размер Л-все едно, че се мъча да вляза в български 44 размер....а когато носех 44 направо си изглеждах страшно гадже.
Така че аз май само блузки успявам да си купя засега оттам.

# 103
...точно за дъшеричката на РУЖА 72 говорех...
Депешаркчице, така си и помислих, защото тежката и мъчителна вест за Валето е от неделя, но Ти беше споменала и за др. фактор, но явно извинението е свършило работа. Peace
Тук, се осмелявам да цитирам Аурелия"...обичайте Се, живота е толкоз кратък..." Peace
Василиске, честито Ти допълнение в подписа. Лека и успешна да е! Hug

# 104
Депешаркчица, радвам се, че си в по-добро разположение на духа! Hug Дано не ти се случват повече такива неща - слънчев човек като теб не го заслужава! Никой не заслужава да бъде огорчаван...
Иначе МОЛ-а може и да го изкупя, ама първо трябва да поработя около стотина години, че да съм платежоспособна! Mr. Green

Калида, никак не ме бива по спазването на диети, затова гледам да се храня повечко, та дано напълнея. И при липсата ми на апетит 1 килограм си е истинско постижение! Laughing Искам лично на теб да кажа колко много ти се радвам и възхищавам - изключително рядко говориш за себе си, но винаги намираш топли и окуражителни думи за всяка една от писалите тук! Прегръдки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт