Любители на кучета - 115

• 30 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Моят куч е само на 8,5 месеца, но вече си е май на окончателните размери и вид.
Тук е на 45 дни

# 466
Днес се зачетох, че померанчетата често имат нужда от професионална помощ за млечните зъби. Не знаех, но така или иначе държа връзка с нашият вет, а и другия месец ще ходим да му слагаме чип. Ще говоря и с него. В темата виждам само един представител на породата, Галски, ще се радвам ако споделиш опит.
Днес най-после бяхме навън. След първа доза Advantix - дори не сложихме цялата пипета, че няма 1,5 кг. Сутринта в 6 крачехме енусиазирано на повод и с нагръдник. Много рано, но исках да изпреваря физиологичните му нужди и момчето се справи чудесно. Много е смешен заради миниатюрните си размери - повече на коте прилича. Тича след разни хора, а аз само се извинявах. Не знам кой се умори повече. Но после се възползвах от почти спящото му състояние за малко снимки. Иначе трудно влиза в кадър за добра снимка - като навита пружинка е.

# 467
  • гр.Варна
А МагниМ има, има, но мини шпиц. Моята Ная. 10 годишна фурия.

# 468
Всички снимки са прекрасни. Аз много се вълнувам, защото утре ще вземаме нашата шушонка Каракачанка и после отпрашваме на село. При първа възможност ще пусна снимка 😘

# 469
А МагниМ има, има, но мини шпиц. Моята Ная. 10 годишна фурия.
Ще ѝ изям ушите. Ох аз ще си остана завинаги влюбена в шпицовете. Да ви е здрава още дълги години.
Скрит текст:
целувки от една усмивка в рая

# 470
  • София
Бека на 3 месеца!

Бека на 1г. и 6 месеца!

Бека сега!

Момичета, да ви се оплача и ако пропускам нещо да ме посъветвате какво да правя! Бека сутринта забелязала плъх (според ММ само тялото му е било около 20-25см.) в парка. ММ каза, че такава никога не я виждал. Изстреляла се е с бясна скорост и го е убила за секунди. Веднага го пуснала и седнала да чака ММ да дотича. Сега се чудя освен вътрешно обезпаразитяване трябва ли да предприема още нещо? Сега всички вкъщи се убедиха, че не е добра идея да запознаваме Бека с Пумба и Тулумба. От 1 година обяснявам на ММ и децата да внимават клетката винаги да е затворена, а те едва днес разбраха защо ги пазя от нея! Те са си плячка, инстинктите ѝ са убийствени. Буквално.
Показвам и Пумба и Тулумба!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 22:26 от джуджанка

# 471
Nelika, откъде е това кафеено дърво? Моята обожава пръчки, но нали предупреждават да не им даваме да гризат много да не глътнат трески 😟

От зооплюс

# 472
Джуджи, Кая ми носи цяло лято полски мишки, вета каза, че няма нищо притеснително щом я обезпаразитявам редовно и не ги изяжда. За таралежите ми каза да внимавам, че тя и на тях не прощава, а те са носители на всякакви гадории и без да ги яде пак може да лепне нещо.

# 473
  • София
Хибискус, таралежите са защитен вид. Бих се постарали да не оставям кучето да напада животни и за тяхно и за негово добро.

# 474
  • под тепетата
Таралежите и костенурките са преносители и на болести, и на гадинки - кърлежи. Внимателно с тях! Ози също обича да ги обдушва, но дотам.
SigmaM, много ти е сладко "котето" Wink
Бека си е свършила перфектно работата! Това се казва куче! Не и се сърдете, а Пумба и Тулумба са страхотна двойка! Като Макс и Мориц са Sweat Smile

# 475
  • Пловдив
Пумба и Тулумба... страхотни имена!
На Шошото топчето на гърба взе да намалява.
Стани батко да полегна...

# 476
  • София
MagniM, не съм забелязала проблеми с млечните зъби. Изпопадаха си самички, но помагахме с играчка за дърпане. Бяхме взели една от Стефанов, на Конг, която устоя доста дълго време, но въпреки всичко пак беше разкъсана. Ще видя за линк да потърся.
Иначе аз мога да кажа за нашия хубостник, че не е чист померан, ами си и има малко от шпица. Например лая му е силен и нослето малко по-издължено, а козината му е по-мека.
Около нас се разхождат доста померани и те имат доста смешен лай, а на пипане са по-пухкави и по-грубовата се усеща козината.
Не вярвам да е само от храната - нашия в момента яде серията Skin&Coat на N&D. До годинка ядеше бебешките им серии.
Плами76 вече ти е казала, че и тя има представител на малките космати топки.
Аз си имам влечение към космати кучета... някой ден дано си имам и голдън. А колито... ех колито... това също ми е мечта.
Ай стига писах, да покажа мързелчото

# 477
Като пухена възглавничка е мързеланчето.
   Киара има усет да открива таралежите из градината,но седи до тях и лае.Не ги пипа,явно се е убождала.

# 478
Ето я и нашата Зара ❤️ Само на 60 дни

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 13:54 от kremenu6a

# 479
  • Bарна, морето, сините вълни
Олеее бая бебче си е! Joy Мнооого е сладка! Желая ви много щастливи дни заедно.

Общи условия

Активация на акаунт