Любители на кучета - 115

• 30 291
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Сребърната вода в търговската мрежа е за готова употреба, не се разрежда.
Аз капя с тампон 2-3 пъти. Когато борех конюнктивит от кална локва. Мина доста бързо.
Сиви, сълзенето бистро ли е, или гурели? Сребърната вода дезинфекцира, действа антибактериално, не знам за обикновено сълзене дали ще помогне.
Елза преди:

Елза сега:

# 451
  • о`майна лунна нощ е
Джаки, леко и бързо да минава.
Сиви, срещу теб да тичаме, пак не можем да те стигнем в добрите дела, момиче! Поклон!

# 452
Благодаря 🤗
Макс има някакво сълзене от едното око от доста време. Знам, че сребърна вода се капе и в очите и обмислям дали въобще е добра идея. Ако ли не ще му правя промивки с преварена вода.
Опитайте със лайка - както за чай. Айк имаше сълзене на едното оченце като го взехме. За седмица отмина. Два пъти на ден. Добре действаше и на Айси - шпицовете имат тези проблеми с очичките.
Джаки, кураж! Да мине колкото може по-леко.
Сиви и от мен поклон!
Ние сме вече с трета ваксина и от утре навън за разходки. Не беше очарован от нагръдника, но го търпи. Тренирахме два дни у дома.

# 453
Магнии-Мамин сладък манекен 😍
Пу пу 🥰
Тайра като беше малка и беше излязло нещо като нашите ечемици. Промивах с чай лайка, и после капех капки Околин ли нещо такова, и за няма и 2 седмици изчезна. Тя за разлика от други корсота поне няма за сега проблеми с очите.. Че то само тва ми липсва 😒
Иначе инфото на Иланг е доста изчерпателно, чак се замислих дали да не се снабдя да си имам 😁..

# 454
  • София
Оставям прогреса на моята бебешорка още Роузи за 3 месеца у дома - вече е на 4 официално. И молба за съвети за смяна на зъби. Чак скимти от болка, 2 нощи се буди по 3 пъти последната седмица Sad вет твърди, че е нормално, но ми се къса сърцето. Мога ли нещо да й мажа венците или и аз вече не знам... давам й за гризкане все по нещо, има тон играчки... нещо алтернативно ни е нужно.

# 455
Мария преди години един ветеринар се опита да ми пробута някакъв гел за венците, ама му секнах мераците като казах, че отдавна са му пораснали постоянните зъби на Макс. Повече не се поинтересувах какъв точно е гела и как действа. Разпитвай ветеринарите си има ли нещо, което да облекчи смяната. На Макс му давах по твърди играчки за игра за да подпогнат бързото падане на млечните зъбчета, обаче веднъж така изскимтя от болка, че сам спря временно да си играе с тях. После докато растяха новите все търсеше къде и какво да гризе.

# 456
  • София
Благодаря 🤗
Макс има някакво сълзене от едното око от доста време. Знам, че сребърна вода се капе и в очите и обмислям дали въобще е добра идея. Ако ли не ще му правя промивки с преварена вода.
Сиви, Гея от време на време събира гурели, има период на доста обилни такива, третираме само и единствено със сребърната вода от твоята снимка, слагам на мой тампон за грим и почиствам очичките, като внимавам на всяко око да е нов тампон и да не пренеса от едното на другото око. Обикновено гурелясва едното само. Лайка не смея, че е билка и може да направи алергия.  Ако ми е свършила сребърната вода почиствам с моя мицеларна вода за чувствителна кожа/очи, с нея също няма проблем, добре действа и не и дразни очите.

# 457
На Хари повечето зъби изпопадаха с дърпане на въже. Но не съм забелязала да я болят. Току изхвръкнеше някой, докато си играем и тя примляска, примляска и го изплюе. Или ги гълташе, не съм ѝ ги броила. Понеже съм особено доволна от кафееното дърво, пак бих го препоръчала за тази цел. Нашата обожава пръчки, и много си го обича, а то е твърдо и ще помогне за падането на зъбите.

# 458
  • София
Питах го вече 2 пъти, дори я водих веднъж, след безсънна нощ. И снощи пак бяхме така. Ще търся мнение от друг вет явно, моят е против лекарствата. Той дори твърди, че няма смисъл от противопаразитна каишка, щом сме дали Нексгард...
Nelika, откъде е това кафеено дърво? Моята обожава пръчки, но нали предупреждават да не им даваме да гризат много да не глътнат трески 😟
Мария преди години един ветеринар се опита да ми пробута някакъв гел за венците, ама му секнах мераците като казах, че отдавна са му пораснали постоянните зъби на Макс. Повече не се поинтересувах какъв точно е гела и как действа. Разпитвай ветеринарите си има ли нещо, което да облекчи смяната. На Макс му давах по твърди играчки за игра за да подпогнат бързото падане на млечните зъбчета, обаче веднъж така изскимтя от болка, че сам спря временно да си играе с тях. После докато растяха новите все търсеше къде и какво да гризе.

# 459
  • София/Севлиево
А Рекси си изяде всичките зъби.Гледам го нещо мляска и после хоп зъба го няма... Надявам се вече всички да е сменил...

# 460
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета, сега ще ви покажа Макс. вече не се чеше много, явно има подобрения от инжекциите и сиропите, но като го гледам такъв ми е много жал. Жалко, че не може да ми каже дали го боли. Иначе е много игрив, апетит има, много е лаком, но не му личи. Храня го по 4 пъти на ден.
Много се радвам на вашите кучета, чакам и моя Макс да порасне.

# 461
Добро утро от една сериозна госпожица

# 462
  • Пловдив
Ох, милият Макс. Много е жален. Ще мине, само търпение и вяра.

# 463
Angeli изглежда като някой кожен проблем. Щом е намалил чешането, значи инжекциите действат и ветеринаря си знае работата. Стискам палци да се оправя мъника и да му почнете стандартните ваксинация 🤗
Мария да ти кажа и аз съм против противопаразитна каишка при Нексгард, но това си е мое мнение де. Какъв е смисъла да го тровя едновременно и външно и вътрешно, като и само едното е достатъчна защита. Дано бързо минете периода на смяна на зъбките щом е болезнен за малката. 🤗

# 464
Много жален Макс,душичка!Да се оправя бързо!
   Аз да кажа,ако някой иска да се комбинираме за поръчка от зооплюс,че искам кафеено дърво за Айра.Не мога да направя поръчка за необходимата сума , храна й вземат от тук , ще се радвам .

Общи условия

Активация на акаунт