Любители на кучета - 115

• 30 276
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Bарна, морето, сините вълни
Мамини душици... Какви сърца имат тия хора, това е същото, като да изхвърлиш на улицата човешко беззащитно бебе!
Милите посанчета, дано оцелеят!

# 511
Направо ви завиждам на всички,които успяхте да се нарадвате на снега.. mtz прекрасен пейзаж.. Тук в Стара Загора от една седмица вали дъжд по цяяяяял ден.. Нито може да се разходиш нормално, нито пък ти е кеф.. Прибираме се мокри и кални до уши.. То не е работа!
Така, че предпочитам сняг, мъгла и студ 😁
Абе лятото да идва най-добре 🌄😁

# 512
Закъснях ли със снимките? Grinning
Кара на 2 месеца

И на година и 11 месеца Simple Smile

Сега ще преминаваме отново към гранули, защото отслабна зловещо с готвеното.
Колебая се между Acana и N&D Quinoa Skin&Coat.
За огромно мое съжаление не успях да харесам по-евтина храна :/

п.с.: Имате прекрасни кучета.

# 513
  • София
... За сега останалите кучета изглеждат добре, нямат симптоми и след някой и друг месец ще направя опит да ги ваксинирам стига да смогна финансово.
Абе гадно е да не можеш да подминеш нуждаещи се от помощ душици. ...
Момичета... много се чудех как да го напиша... но ви предлагам да подпомогнем Sivi, когато дойде този момент? Естествено, който може!!!
Sivi, разчитай на мен, моля те! Hug

# 514
  • Sofia
Сиви, и на мен може да разчиташ, ако имаш нужда. С удоволствие ще се включа! 🤗

# 515
  • тук-там
За финансова помощ аз също съм много на линия!

# 516
Момичета, благодаря ви че сте готови да помогнете. Писахте ми и на ЛС. 🤗 За сега ще гледам да се справя сама, защото ми е неудобно да взимам от други хора. Не съм сдружение, просто луд, който не може да подмине, когато някой/нещо има нужда от помощ. Простирам се се според моите си финаси и се старая да покрия всичко, с което съм се захванала. Още веднъж ви благодаря за готовността да помогнете, но и с това ще се справя сама. 🤗

# 517
  • София
Аз също съм на линия по всяко време за помощ Hug
Сиви, разбирам те прекрасно, че си го поела като твой ангажимент и се справяш, но всеки понякога има нужда от едно приятелско рамо. А тук раменете са много Hug

# 518
Sivi ако имаш нужда от помощ – пиши . На линия съм Hug

# 519
  • гр.Варна
Сиви не е напразна поговорката-Сговорна дружина, планина повдига. Приеми помощта ни. И аз съм на среща заедно с другите луди както ти се изрази. Не си луда, просто си човек, от най добрите при това. Heart

# 520
Аз също съм ЗА! Ние сме като семейство тук, така че сме насреща!
Не е нужно да ни молиш за помощ!
И не си луда.. Луди са тези, които подминават такива неща.

# 521
  • София
Sivi, ти не взимаш нищо за себе си. Правиш го за животинките. Затова, моля те, приеми нашата помощ за тях. Знаеш как Heart Kissing Heart

# 522
  • София
Сиви, аз с удоволствие ще се включа. Подпомагам няколко организации, а и имам приятели, които също ще се включат. Няма от какво да ти е неудобно. Непосилно е за един човек, когато са много. Има и ветеринарни, които взимат пари само за консумативите и лекарствата.

# 523
  • София
И аз съм с вас Simple Smile Сиви, свиркай (моля обаче на ЛС във ФБ, че да ми излезе, че тук...).
Да покажа една ухилена муцуна на един бял плъ-ъ-ъ...хъсок Simple Smile Балу и снегът

# 524
Рамбо също е съпричастен към съдбата на събратята си от порода микс и е готов да се включи при организирането на помощ.

Общи условия

Активация на акаунт