Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 772
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Joy
Знаех си, че съм я объркала! На мен цикламено ми излезе.

# 76
  • София
Задачата на Дидева не е никаква задача!
Това са 5 думи, казани в прав и в обратен ред. Нещо като скоропоговорка. 😂
От къде я извади тази задача? Не е от учебник, налЕ?

# 77
  • София
От сборник е. Този с камилите. Joy

# 78
От учебник е. Питайте СМГ, ако не вярвате. Joy

# 79
У нас е весело.Набора води преговори за нов лаптоп,ама знаете ли причината?Защото на стария като играел на някаква игра излизал син екран😂Ама как да не му купиш 😁

# 80
Ицо, купувай на човека нов лаптоп,не се стискай!Мен ковид ме удари в акъла,както съм ви казвала-оглупях и много забравям,ама много.
   Как искам и у нас преговорите да се водят с таткото,ама не.Особено за телефони и компютри,той е толкова против тия джаджи,че би си карал с нокия с фенерче.За него интернета е чумата на съввремието,само беди носи на хората.Иначе си гледа крими сериалите на лаптопа .
    Наборчето така се вайкаше,че лаптопа му се скапва и не му върши работа за ДО.Той вярно е стар, ама.....Иска настолен,че да може и някакви игри да игграе.ОК,отидохме в Жар ,сглобиха му го,на изплащане,като той си плаща вноските.И накрая се оказа,че проблемът е в интерента на виваком,не в лаптопа.Хахахахаха.
    Помните ли,че и казвах за жалбите.Писах,входирах,задвижих.ЗВъни ми една мацка и вика,да се споразумеем-ще ми изчислят НЯКАКВО обезщетение,в следващата фактура ще се отрази.И 5 лв комплимент към следващата ми сметка,хахахахахахаха паднах!
    Казвам й така"Моме,напиши ми черно на бяло и много конкретно точно как ще ме обезщетите-сума,нов телефон,телевизор.На имейл,официално да имам." Тя ми вика Ама вие май нещо се пазарите с нас?!--А, не,вие ще се пазарите с мен,щото съм подала сигнали и до телевизиите и до омбудсмана/тук малко прехвърлих нещата/.
    Дойде имейл,ще ми върнат парите за срока на договора за всичко над 7 мб/аз тр. да получа 20/ и 5 лв комплимент.Обаче,тъй като на мен ми изтича договора,няма как да ми върнат в сметки тия пари,казах да измислят нещо друго.Дъщеря ми си е харесала телефон.Или да ми ги върнат на ръка.А тя ме пита,ще си оттегля ли жалбите?Казах,че когато си получа обезщетението,ще си говорим пак.
     Та в крайна сметка, синчето си купи без да иска компютър,но ако ми върнат кеш,ще му ги дам за вноските,колкото стигнат.И той сега пак седи на телефона на ДО,щото нета пак не стига,а аз имам мобилен рутер,много по-силен от домашния.А лаптопа му го взех на работа.

# 81
марулетаНе съм казал че преговорите се водят с мен,имаме си посредник 😁На мен "тет а тет"никой нищо не ми е казал за лаптопа.С вашия татко сме на едно мнение 😁 аз не съм чак толкова против но да виждам че набора го интересуват и други неща.Зз преди да започне ДО направих ъпгрейд на лаптопа ама нашия човек му видя сметката.Сега ще го занеса на ремонт пък да видим,идеята с настолен компютър не е лоша но ще видим.А пък за оглупяването не ми се говори,чак ще ходя да си правя ЯМР на главата да видим какво има вътре 😂

# 82
Недей така с тоя ЯМР! Я по-добре си живей в незнание,че да не отвориш кутията на Пандора.
   Наборът е наказан ,оказва се ,че можел да не сумти.

# 83
Ей, изтървах новата тема Simple Smile. Точно се чудех, как пък никой не мъцна толкова време Simple Smile. В АК така са ги подпукали, че другата седмица почти всеки ден имат тестове, а някои и по два. С петикласника борим проста лихва. Ако някой може да ми обясни по какви критерии са вкарали проста лихва в 5 клас? Толкова ли не могат да измислят други задачи с процент?! Обяснявам какво е начален капитал, лихвен процент.......влог или депозит...в чудо се видях.Това материалът за 10 клас направо е песен .

# 84
  • София
Аз какво да напиша. Мене ме е ударило ЕГН-то. Купих си витамин Д и го скрих от себе си. След два дена случайно го открих в хладилника.
Иначе училищните неволи ми писнаха. Та минах на бЕло въпреки времето. Моя позната казваше,че щом има р в името на месеца се пие червено.

# 85
  • Варна
За втори път ми се затрива писането. А беше толкова дълго. Rage
Чипът ми е още неориентиран, но пък за ЕГН то не давам дума да се издума.
Девойката има ядове с ПП. Нямат достатъчно учители по всички предмети. Щели да разиграват на тото избора на децата. Иначе си получи ДСД1 сертификата, след положения октомври месец изпит.
Искам и аз във Фейсбук групата, моляяя.

# 86
При нас за ПП върви якото наддаване.Всеки обещава прекрасни оценки,ако се запишат при него.Вчера ми цъфна с идеята да запише профил Инф. технологии.Текущата му оценка в момента е 4, той профил ще пише.Сетил се,че трябва да ходи на уроци по АЕ, щото аз две години мрънкам,че трябва да започне отново.Той ме обвинява,че не го оставям да си има личен живот,моля ви!!!

# 87
  • Варна
Ами така де, от училище и уроци няма да остане време на човека за гаджета и приятели. Grinning
У нас предметите са ясни и неотменни. Има идея за напред. Но ще видим как ще се развият нещата.

# 88
Абе нямал личен живот!!!Мен даже ме е срам да казвам колко и къде го пускаме тук в темата,щото най-вероятно ще звуча като шеф на разпасана команда.Племенника в София,на 18 и половина,12 клас, няма такива права  и свободи като наборчето.Да ви кажа,като го гледам какъв е убедителен и как маже и обещава ,само за да стане неговата,май да вземе да става политик от Движението за права и свободи.Все права нямал,все свободи му липсват.

# 89
Абе аз не знам дали не ви казах ама моя доброволно заяви желание да ходи на уроци по математика и бел.И май писахте по напред обаче колко предмета на езика учат във училище.При нас е само история.

Общи условия

Активация на акаунт