Шестокласници 2021/2022

• 45 726
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
При нас минаха входните нива по ЧП, БЕЛ и английски. Оценки още няма, но ЧП е имал малко затруднения, много разчитам по БЕЛ да се е справил. Тези дни са по география и математика. По история като че няма да има, не са преговаряли и вече са взели два нови урока.

# 601
При нас минаха по История и География. Оценки няма, остава по БЕЛ и Математика и ЧП. По Музика обаче са учили химна на училището и са с 6-ци Simple Smile Simple Smile.

# 602
  • на Мелмак
При нас вече имат по АЕ, НЕ, ИТ, и МАТ. Другите ги чакаме, не ги засипват с домашни, спокойно е. Математиката е с някои забравени правила, там ще трябва да поработим.
Още се наглася към училището Sunglasses

# 603
При нас тепърва предстоят входните, май само по АЕ мина. Обаче започнаха и с новия материал. По нагоре има мнение, да се дават входните, но не като тест, не споделям това мнение. Сигурна съм, че някои ще се справят, но не при всички е така и не значи, че не са учили децата. Много материал, куп излишни неща за запомняне...Убедена съм, че дори и ние няма да се справим. Моето на практика за входните минава на ново целия материал по предмет, не съм го натоварвала през лятната ваканция да учи. Ама като разправя и преговора в училище по разказвателните минава някак хаотично...

# 604
В класа на сина ми входното по География е направено в първия час, няма по-висока оценка от 4 - 30 въпроса по целия материал от пети клас явно са ги затруднили 😄. По Математика също правиха в първите часове, по другите предмети имаха преговор.

# 605
  • София
Получават ли децата ви много забележки? Още миналата година след връщане в училище имаше бум на двойки и забележки в класа, а сега, след лятото, сякаш отново е така. И, "любимото ми", двойка вместо забележка...

# 606
:Моето вече има 3 забележки Simple Smile
В понеделник тръгна за първи час физическо и си забрави униформата у дома...." Без униформа"
Телефоните ги оставят при охраната като влизат и после като тръгват си ги взимат: Е не го е оставил -" Телефона му е под чина"
И има една за не пълно домашно. Каза че една задача не бил направил....ама дали е една или пет идея си нямам Simple Smile Не ги проверявам Simple Smile

# 607
Моето има една, за сега. Гледам да го проверявам всеки ден, дали е написал домашните и преговорил уроците. Знам, че вече са големи, но той е голяма блейка.

# 608
  • на Мелмак
Няма забележки малкия Simple Smile
Оценки - 3бр засега, добри Wink

# 609
Не съм чула при нас да се пишат забележки за каквото и да било. Устно сигурно се правят, но писменни до сега госпожицата не е казала да е писано на някого.
Иначе при нас вече се започна с новия материал, отметнати са повечето входни - останал английския, иначе 2 по математика (ооп и иуч), география, музика, ЧП, 1 по литература (преразказ), днес по български и по история, но оценки още няма. За момента не ми остава време да проверявам каквото и да било. Разбрали сме се, ако има нужда от помощ, да иска. Миналата година проверявах веднъж седмично какво е правила по български, математика и английски, за да мога да хвана, ако нещо не е ясно, но тази нещо още не може да влезем в релси, че да ми остане време и за това.

# 610
  • Най-красивата страна
Забележки няма .
Оценките от входните нива по география,история,български ,математика са отлични.
Но ние започнахме да преговаряме вкъщи от 1.09.
Бях запазила учебници и тетрадки от миналата година.

Проблемът е,че детето има мускулни болки в корема .
Болката се появява при изправяне от легнало положение.
От носенето на тежката чанта или от физическото.Личният лекар казва,че може да е и от стреса.
Но аз вече се притеснявам.

# 611
Veni  да не са правили коремни преси по ФВС- има го като норматив. От такава мускулна треска много боли коремът точно при вдигане от леглото.
Моят няма забележки от началото на годината, но госпожата се оплака устно, че постоянно говорел и имахме лек семеен съвет. Така е винаги в началото на годината, след лятната ваканция. До четвърти клас ми се е случвало госпожата по занималня да ми звъни на 16 септември още, отново с оплакване, че говори.
Входни правиха по всичко. Има петици. Доволна съм, защото нищо не е пипнал през лятото Simple Smile

# 612
Нашите бяха наказани да пишат 50 пъти формулата за дължина на окръжност Laughing Пак по-добре от съчинението миналата година на тема Какво ми пречи да внимавам в час по музика Laughing

# 613
И ние сме със забележка

# 614

Общи условия

Активация на акаунт