Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 59 210
  • 780
  •   1
Отговори
# 540
значи е нормално.
от кломифена лигавица почти не расте, съответно няма и много кървене после.

Hug

# 541
Здравейте момичета,след последния трансфер,който беше на 29.03.21г.-неуспешен,цикъла ми дойде с два три дена закъснение,обаче сега втория цикъл след трансфера вече ми закъснява с девет дена.Нормално ли е според вас,ако е имала някоя от вас такъв проблем моля да сподели.Трябва ли да се притеснявам.Предварително ви благодаря за споделеното и ви пожелавам много късмет на всички вас.

# 542
Това е абсолютно обичайно след неуспешен опит. 2017та след неуспешен трансфер първият МЦ дойде дни след спиране на лекарствата, но втория МЦ се забави доста. При 25-дневен цикъл помня, че ми дойде около 47-48-ми ден. Чела съм и други жени да споделят за такова закъснение на втория цикъл.

# 543
понякога е нормално, зависи от разни неща.
стимулация, с какво, лигавицата колко порастна и т.н.

Много благодаря, че винаги помагаш бамбарадамбара
Аз бях на естествен цикъл с лека стимулация с Кломифен и след него - инжекция Цитротид и инжекция Хориомон, това беше. По начало цикълът ми е по 3-4 дни и не е много силен, но чак 1 ден и то толкова леко, ме учуди. За лигавицата нямам представа, никога нищо не ми е споменавано за нея.
От кломифена е..на ЕЦ и при мен дори не изби кръв,и до 4ти ден не разбрах,че това си ми е цикъл,когато забелязах че  зацапването просто изсветлява повече,вместо да изкървя.док ме извика на преглед и каза,че е от кломифена..а при стимулираните с инж.опити нямам такъв проблем

# 544
И при мен след неуспешен трансфер цикълът дойде на 3-ти ден след спиране на лекарствата, а вторият с 45 дни закъснение.

# 545
Здравейте,  момичета.
Имах стимулация по дълъг протокол през месец април, но поради висок прогестерон нямаше свеж трансфер. Цикълът ми си дойде нормално, но от както това се случи имам топли вълни, не мога да спя спокойно и непрекъснато се будя. Този месец не засякох и овулация. Оплакванията ми продължават вече 20 дни. Възможно ли е това да е ефектът от блокиращата инжекция? Не очаквах да е толкова продължителен... Ако някоя от Вас е имала подобни симптоми, би ли споделила колко време продължиха? Дали е подходящо да се стартира подготовка за ЗЕТ при наличие на такива оплаквания?
Благодаря!

# 546
Момичета ,когато правите биопсия от кой ден на цикъла започвате естрофем и за какво точно го приемате и винаги ли е нужен ?

По принцип от втори ден се приема, аз обаче отидох на 4-ти ден на преглед и започнах от тогава. Приемът е обвързан с нивата на хормоните и овуто. При минали биопсии не съм приемала естрофем, само следях овулация, но си имах такава. Сега съм по донорска програма и респективно не става с мои хормони.

Sunshine - 77 амо имаш въпроси за доноската програма пиши на лични. Докато стигнеш до там обаче имаш да извървиш доста път. Не пречи да се запишеш и да чакаш за донор - при мен отне 5 месеца, но аз не бързах, има момичета, които получават яйцеклетки и по-бързо. Направете изследвания на партньора и действайте по програмата. Не се ангажираш с пари предварително, можеш и да се откажеш в последствие и нищо не губиш.

# 547
Здравейте, момичета, 😊
Дали случайно знаете колко време е необходимо за издаване на епикриза след хистероскопия? Минаха 16 дни от процедурата и все още се чака хистологичен анализ и заключение за епикриза.
Много благодаря! 🙂

# 548
Здравейте,  Момичета!  Днес ми е 3 ден след ЗЕТ на 2 5 дневни бластоциста,  след обяд към 17 часа започна да ме боли корема,  първо по средата долу ниско като захапване,  поне аз така го усетих, след което утихна и след това започна да ме преболяват яйчниците,  като в левия яйчник болката е по- силна. Нормално ли е, защото до сега нямах такава болка,  не е нетърпима но се усеща доста..  Или Да звъня на докторката?

# 549
Здравейте, момичета, 😊
Дали случайно знаете колко време е необходимо за издаване на епикриза след хистероскопия? Минаха 16 дни от процедурата и все още се чака хистологичен анализ и заключение за епикриза.
Много благодаря! 🙂
Аз доста си почаках,но хванах великденските празници..почти 25 дни.Срока е 10-14 работни дни и забавянето идва от хистологията,която се вписва вътре.

# 550
Здравейте,
Някой бил ли е при  д-р Петко Илиев ин витро специалист ли е ?

# 551
Здравейте,
Някой бил ли е при  д-р Петко Илиев ин витро специалист ли е ?
Това е екипа на Надежда репродуктив
https://www.m.nadezhda.bg/ekip/reproduktivna-medicina/akusher-gi … kolozi/?referer=1

# 552
д-р Петко Илиев не е ли този младичкия, който преглежда с д-р Персенска? Не се сещам кой е наистина. Аз, искам да ви попитам, ако някой отговори и не сте всички на манифестацията хахаха-Утре съм на преглед при д-р Пресенска за коментар след първи неуспех, трябва ли нещо да попитам, да споделя, да поискам, да занеса някое изследване от предишни клиники или просто да отида и тя ще каже какво и как следва?

# 553
  • София
Естествено, че ако искаш може да попиташ и да споделиш какво мислиш, д-р Персенска не страшна, говори с нея и заедно ще решите как да продължиш.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 12:33 от kupu

# 554
Д-р Илиев е младичък,къса русолява коса,не много висок.Беше и при Стаменов преди година

Общи условия

Активация на акаунт