Отговори
# 510
Забравих да благодаря за преводите на Али и Алекс. Прекрасни сте момичета!

# 511
  • София
Мисля, че за пореден път се вълнуваме прекалено много и настройваме, а не трябва. В крайна сметка това е целта на фраговете. Да разбуни духовете и да те накара да гледаш новия епизод. Напоследък фраговете са им доста добри, по-добри от епизодите, както много от нас коментират. Но нека предварително не се настройваме за епизода - не знаем как са подредени събитията и кое след кое следва. Така че определено нямаме поглед върху цялата картинка. Всичко на всичко сме видяли под 2 минути от 2 часа и нещо епизод. Ето защо с интерес ще гледам в събота, за да разбера какво ще стане, пък след това ще си дам мнението. От сериала няма да се откажа, дотук издържах, още мога. Пък и наистина съм пристрастена към тези двамата. Мога да ги гледам до откат. Честно казано, те направиха 2020 една по-добра година и нищо нямаше да е същото, ако този сериал го нямаше и ХанКер ги нямаше. Така че отказване не може да има. Говоря за себе си. И дори не опира до това дали съм с розови очила или не. Лично аз не се чувствам толкова разочарована, че да спра да гледам. Още по-малко смятам, че си губя времето с този сериал. За мен той е разтуха, разнообразие, бягство от реалността и време, прекарано във вашата прекрасна компания. Съжалявам за момичетата, които не се чувстват като мен и спират да гледат. Наистина жалко. Но... сериали има много. Ще намерите друг, който да ви вълнува. В крайна сметка нищо не е на всяка цена. Simple Smile

# 512
Човек зад борда! Славена, е чак недоразумение - не мисля. Логично е, че щом се запазва дата и щуротии, то сватба ще има. Освен, ако някой не я развали. Ама този проклет 20 март много бързо дойде. Или часовете им не са с по 60мин или календарите са им различни, нямам друго обяснение аз 🧐

vaiЕДНО, ще се опитам да помогна Simple Smile
Русата царица - Айдан Болат, естестсено.
Чернокосата - Айфер... Корона няма, не е Болат, за това.
Мургавелко - Сейфи. Г-жо Айдан, напрегната сте. Защо? (Защото Еда се омъжва за Дениз)
Сейфи разтрива главата на Айдан, защото й е много напрегнато. Криза, Сейфи, криза. Иска сладко, за да се успокои. Сейфи й носи торта - едно парче за нея, едно за него.
Тъмнокосо момиче с русокосо момче - след като Айдан яде торта й стана готино и започна да си фантазира. Представя си Еда и Серкан заедно.
Ама в мислите й се намърда Русата Селин с едно русо бебе, което предатавя като нейно и на Серкан.
Мозъчните клетки на Айдан избухват.

# 513
Хайде за успокоение и лека нощ едни пердета! Пийте вода с лимон, момичета, може и едно парче кекс! 😜😄

# 514
  • София
И аз да благодаря на Али и Алекс за преводите. Heart

# 515
Привет къзлар,
на мен ми се повдига от тези сценаристи. Не може ли някой да ги занули? Съвсем скоро и аз май ще бия отбой от тази гавра. Нямам думи. Дори не ми се гледа в събота, завиждам на всички ентусиазирани момичета.
Супер Кате, аз мисля, че Серкан на пияна глава е казал хубави неща на Еда без да си спомня, затова така се гушка в него тя. Но после предполагам наистина си е спомнил.
Искам някой да хвърли един хубав як тупаник на козела. От мое име. Много го заслужава. Харесва ми тъжната физиономия на кокоша като чува, че Серкан помни всичко. Това ще го гледам на гифчета. И наистина ако може някой да пребие сценаристите и Асена покрай тях, ще съм много благодарна. Принципно не съм агресивен човек, но тези безумия ме изкарават от кожата ми. Мисля, че можеше да направят много по смислени неща и да имат огромен интерес, а те ще загубят страшно много фенове с тези глупости.
Али, (ако не се лъжа ти питаше за сериал). Аз в №309 съм гледала подобно нещо. Лелята не искаше да се оженят наистина, че щеше да загуби наследството, и нае фалшив служител, но чичото я чу и й провали плановете, като намери истински човек и сватбата си беше съвсем истинска. Целта беше да не е законно детето, за да може голямото наследство да си остане за техния син. Не знам дали това е сериала, който имаше предвид. Но там чак так такива глупости като тук нямаше. Подчертавам чак такива.
Алекс и Али, благодаря за преводите.
Връщам се да ви чета сега.

# 516
  • Пришълец
Коментар от Туитър, цитирам по памет: ”този брак не трябва да продължи повече от два часа, все пак си имат Джерен” Joy

# 517
Магийке, бях почти сигурна, че Еда е наметната с депресивната жилетка, докато се гушка със Серкан, защото под нея е със сватбената рокля. Обаче, уви, май не е. Сравнявах часовниците на Серкан и докато тича към сватбата е със синя каишка, а докато е в прегръдките на Еда е с метална каишка, значи - греда Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 518
  • София
blue, джанъм, не и ти, лютван! Спомням си как навремето си пишехме от клавиатурите... и сега е така, само където аз не приемам нещата толкова навътре. Да, вълнувам се, ядосвам се и всичко, но един фраг не може да ме откаже от сериала. Камо ли да ме накара да не гледам епизода. Дори най-лошият фраг ме кара да искам да видя какво ще се случи. Така че, преди да съдим, дайте да видим какво са измислили. Wink

Хайде да ви разсея малко сега - пуснах си да гледам 33-ти епизод и стигнах до гуавата от Булгаристан. Joy

# 519
И аз благодаря на Алекс и Али за преводите! ❤💙❤
Сега ви пожелавам лека нощ, защото последните няколко дни работата ме е затрупала и умората си ксзва думата...

# 520
Благодаря на Али и Алекс и аз за бързия превод! Flowers Bouquet
Не мога да чакам до събота, нереално много искам да гледам епизода, все пак чакаме спомените му от толкова седмици. Ясно е, че щом искаме да ги гледаме, ще гледаме и такива моменти, от които не сме във възторг.
Еда направи грешка, но Дениз е приятел и тя му вярваше, а и не знае, че той я харесва. Затова от части я оправдавам, ако и той е казал, че ще е фалшив брака..
Май тук всички искаме да бием го Дениз, кога отиваме? Smile
Да припомня на Неслихан иконките Joy

Масажът на главата да не е за феновете, че ще е нужен след толкова напрежение. Grinning

# 521
Фрагът много ме напрегна наистина. Разбирам, че трябва да направят повече епизоди, но!
На сватбата, Селин и Дениз са нещастни и разочаровани. Еда и Серкан са объркани.
Не знам какво да си мисля за епизода в събота!
И аз ще продължа да гледам  Еда и Серкан, защото сериала ми дава глътка спокойствие в монотонното ежедневие, мога да си  чета , пиша и да  дискутирам с вас на воля.
Лека нощ и спокоен сън!

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 23:53 от FBID1679618279013166

# 522
  • София
От всички излъчвани в момента сериали по турските канали, този на мен ми е най-интересен. Започнах да гледам един друг с огромен интерес. Имах невероятни очаквания. Защото главните роли се изпълняваха от двамата за мен най-добри артисти в драмата. Започна добре, но до края на първи сезон. Когато стартира втория сезон - пълен провал. Съсипаха сериала, да не говорим за опитите за похабяване на тези наистина невероятно талантливи актьори.  Но и за него си има фенове. Гледат си тази "боза" и даже се кефят на глупостите и нелогичните изпълнения на сценаристите.
От всички останали сериали, които в момента вървят, няма такъв, който да ме прикове към екрана така, както "Почукай на вратата ми".  Да не говорим за недостижимата химия, която излъчват ХанКер. Затова, аз твърдо си продължавам да си го гледам.

# 523
БРО, напрягат ме тези глупости. Както ти каза това беше глътката свеж въздух за 2020. Започнах да го гледам случайно, но се влюбих в тези давамата и историята на Айше още на 10тата минута. До тук не се предадох. Вашата компания тук е най-хубавото нещо, което ми се е случило от обявяването на локдауна миналия март. Но аз искам да гледам за разтоварване, това търсех. Иначе натоварващи истории има доста по-смислени от тази, и тях си гледам. Това беше моята прекрасна приказка, а тези хора я убиха, и не само това, те продължават да се гаврят с трупа й направо. Чувствам се като малко дете, на което някой е взел сладоледа, без дори да успее да го опита. Какво да ти кажа. Аз съм упорита и на моменти проявявам мазохизъм, но не знам дали ще продължа с гледането онлайн. А за туитването, ако пускам ще бъде само за смяна на сценаристите.

# 524
  • Кърджали
Дишайте спокойно. Не за първи път фрага внася смут, а серията успокоява. Серкан се е напил и сънува че изпуска Еда... Или набива Дениз и он хваща амнезия и решава, че е влюбем в Селин. Па Селин кой я пита кого иска... Серкан пак ше пее песента "Еда искам аз"

Скрит текст:
Серкан :Еда
Еда:Серкан?
Серкан :Да
Еда:Какво правиш тук?
Еда :Спомняш си, нали?
Серкан :Не. Не си спомням
Еда :Какво означава не си спомням? Тогава защо ме целуна? Ти..
Серкан :Штт, Еда
Еда :Защо ме целуна тогава? Луд ли си ? Защо ме каташ да крещя сред хората?
Серкан :По-тихо, Еда. Бъди по - тиха. Исксх да те целуна, мислех че може да си спомня
(Серкан :Джерен?
Джерен :Серкан, трябва да говорим, важно е.
Серкан :Добре, но после ще говорим
Джерен :Важно е.
Серкан :Предполагам е свързано с работата.
Джерен :Не, няма общо с работата.
Серкан :С какво е свързано?
Джерен : С теб и Еда
Серкан: С Еда?
Джерен :Даже с това което тя прави.
Серкан :Какво е направила Еда?
Джерен : Серкан, Еда те лъже. С Дениз ти играят игра. Брак, любов, покани... Всичко е лъжа, разбра ли? Няма такова нещо? Мамят те, играят си игра.
Серкан :И защо ще прави това?
Еда:Защото си мисли че като те кара да ревнуваш ще се върнеш при нея. Прави всичко за да те върне обратно при нея.Опитва се да те раздели със Селин, не разбираш ли?
Серкан :Не.
Джерен :Това е Еда, не се спира доксто не поюучи това, което иска. Никой не е по-важен от нея. И без това целта на живота и е да наранява другите.
Серкан : Разбирам)
Еда: Тогава не забравяй това. Защото аз няма да забравя какво направи. Виж го ти!
Серкан:Еда.Еда!Еда!
Еда :Какво има? Защо ме преследваш? Няма какво да говорим, чух каквото имаше.
Серкан :Не съм казал нищо все още
Еда :И не казвай, остави ме на мира.
Серкан :Еда!
Еда :Какво има?
Серкан :Ще се спреш ли? И не викай тук пред всички
Еда :Всигни си телефона и кажи на него каквото имаш за казване
Серкан :И твоя звъни
Еда :Сонре, а аз ще си кажа на моя.
Серкан :Кажи, кажи..
Серкан:Моля
Еда :Моля
Серкан :Какво?