Отговори
# 495
Чета в Туитър предположения, че като се обръщат двамата накрая по плазмата вървят снимките на Селин и Дениз. Фенски надежди... дано няма реален брак. Не знам какво да мисля, пуснаха ни на увеселителното влакче.
И като се сетя, че ни дадоха финалната сцена и върви чакай до 20 март. Flushed

# 496
Фрагът ме разочарова. Искаше ми се Серкан за се сети за Еда преди да има сватба.
Дениз ме разочарова, не очаквах такъв приятел на Еда. Въпреки всичко си мисля, че Селин  е главнта . Тя е дала идеята.
И сега този фраг направо разбуни духовете. Егати мръсните, долни душици! Страшно се ядосах. Сега пак ще гледаме нещастни Еда и Серкан.
На мен ми се струва, че не е сън. Нямам думи.

# 497
Макар, че Еда може да анулира брака веднага след като са я измамили.
За Еда не знам, но си представям как Мело тича с нейното атлетично тяло и къса брачното свидетелство. Тогава ще се изкачи доста в моите очи 😏
А докато тича Мело задължително е облечена с любимите на стилистите къси роклички Scream

# 498
  • Пришълец
Кате, много интересен поглед върху нещата.

Али, за теб. Благодарности за старанието ти.

# 499
  • София
Момичета, я по-спокойно. Вие наистина много навътре го взимате. Това е само един сериал. Как ще изкараме до м. май, ако сега ги оженят. Тепърва започва любовта между Еда и Серкан. Нека Еда си се води омъжена, тя може да си стои при Серканчо. Докато съда ги разведе. Като му видях кривата физиономия на Дениз, не виждам как ще е щастлив. На мен пък така ми е по-интересно. Сега Серкан да види лесно ли и беше на Еда да го накара да си спомни за нея.

# 500
Серкан много грозно подстриган бре, все едно е с прическа тип купа! ....

Шокирана съм от фрагмана.
Мисля, че сега ще са заедно двамата срещу Кокошка и Козел. Ще станат доста драми, но съ ссигурност забавни, защото ще са заедно във всичко и ще се изправят пред всички...

# 501
Да припомня на Неслихан иконките Joy

# 502
Сценаристите се затрудняват сериозно да направят завладяващи епизоди и за това наблягат на разтърсващи фрагове, големи откачалки, че и нас побъркаха.

# 503
Ако Серкан и Еда заедно се борят срещу всичко, съгласна съм. Те заедно са силни и могат да се справят. ❤

# 504
Благодаря за фрага и преводите!

Но трябва ли фрага да ми хареса? Не, и няма за какво. Поредната измишльотина на сценаристи. За да има серии сътворяват чудеса от недоразумения и неадекватни действия. Давах шанс, но бях до тук. Ще следя темата, но едва ли ще гледам онлайн. Все пак си ценя времето. Много интересни хора, с богата култура и различен поглед, с хубави анализи срещнах в темата. Благодаря за всичко , което споделяте!
Еда и Серкан ги оставям / за сега/, но Ханде и Керем ще ги следя. Харесват ми като млади, освободени хора и като двойка, ако им е писано.
Хубава вечер!

# 505
Да продължа подетото от super_katia: Серкан не си е спомнил наистина, Еда всъщност не се жени наистина, просто така са ги навързали моментите, за да разбунят духовете. Совите не са това, което са Wink

# 506
  • Монтана
Да припомня на Неслихан иконките Joy

Признавам си, само последните три ми са ясни!...Моля за разяснение!

# 507
Ако Серкан и Еда заедно се борят срещу всичко, съгласна съм. Те заедно са силни и могат да се справят. ❤

Наистина, сега му е времето да ни покажат как любовта побеждава.
Много ми се иска козела да яде бой от Серкан, а кой ще оскубе кокошката може би Мело.

# 508
  • Плевен / София
Благодаря за фрага и преводите!

Но трябва ли фрага да ми хареса? Не, и няма за какво. Поредната измишльотина на сценаристи. За да има серии сътворяват чудеса от недоразумения и неадекватни действия. Давах шанс, но бях до тук. Ще следя темата, но едва ли ще гледам онлайн. Все пак си ценя времето. Много интересни хора, с богата култура и различен поглед, с хубави анализи срещнах в темата. Благодаря за всичко , което споделяте!
Еда и Серкан ги оставям / за сега/, но Ханде и Керем ще ги следя. Харесват ми като млади, освободени хора и като двойка, ако им е писано.
Хубава вечер!
станахме две....вече никога на онлайн...Нямам нерви...
Сега следва страдащ Серкан, а знаете колко много го мразя това....
Може да го анулират, но Дениз ще се съгласи лли? За него това е добре дошло.
А тъжната физиономия на Селин е един път
Аз обаче съм лоша...досега страда Еда, сега е негов ред...Той бърза да  се сгоди и Еда го надцака...и стана валат и за двамата....
Вече наистина ви казвам лека нощ...

# 509
Сега следва страдащ Серкан, а знаете колко много го мразя това....
Може да го анулират, но Дениз ще се съгласи лли? За него това е добре дошло.
А тъжната физиономия на Селин е един път
Аз обаче съм лоша...досега страда Еда, сега е негов ред...Той бърза да  се сгоди и Еда го надцака...и стана валат и за двамата....
Вече наистина ви казвам лека нощ...

Smiling Imp  +1

Оставам с надеждата, че не всичко е такова каквото изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт