Отговори
# 435
Сега следва страдащ Серкан, а знаете колко много го мразя това....
Може да го анулират, но Дениз ще се съгласи лли? За него това е добре дошло.
А тъжната физиономия на Селин е един път

# 436
  • Пришълец
Едва ли е сън Joy

А, Ирче, къде се губиш Simple Smile

# 437
Ши....ният козел нали запази реална дата за сватбата, направо изпързаля Еда.

# 438
Не се знае , ако питате мен , това може и да е нечий сън Joy
Първото нещо, което си помислих като го чух да казва, че много я обича. Толкова са ни наплашили с тези сънища. Grinning

# 439
# 440
Освен Серкан, като е извикал: Еда! И тя да е казала: Евет! И това да го броят, че е казала Да!, иначе ми се струва абсурдно съзнателно да го е направила! И сега какво? Дениз ще каже: Няма пък, няма да те дам! Доста досадно, дано не завият в тази посока!!!

# 441
Ако я е изиграл трябва да си го получи от Серкан, един хубав юмрук. Боже взех да ставам агресивна, този сериал ще ме побърка напълно.

# 442
# 443
Сигурно Еда е решила да играе театър, но Дениз е довел истински служител и са ги оженили наистина! 🙄🤔

# 444
Сега следва двамата да са заедно, но да не могат да се оженят, защото Дениз няма да даде развод.
Мисля, че виновникът за всичко това е Серкан. Еда направи какво ли не, за да си спомни, ала остреща ѝ беше една ледена стена. Еми нека малко се поизмъчва и той.
Нека ѝ даде да се разбере на тази Селина, щото вече се не трае!

# 445
И на всички участващи в групата и на балкона...

# 446
Другите защо са там...да спрат сватбата...Мело, леля й...
наистина може да е сън...

# 447
Аз не мога да кажа, че той е виновен. Еда си е виновна, че стигна тоооолкова далеч

# 448

Аз отивам за розово хапче

# 449
А какво стана със стоте живота и влюбвания? Забравиха ли го? Не искам да си спомня, искам първо да се влюби пък и да й го каже...

Общи условия

Активация на акаунт