Абонаментни кутии в България - Тема 15

• 55 357
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
И аз това гледам в  good box, че има разни сокчета, вафли и др. подобни. Не е лошо като цяло, но хората едва ли купуват кутиите заради подобни неща точно.

# 31
Здравейте, в коя кутия има продукти на The balm?

# 32
  • София
Yasmina много правилно си се ориентирала в ситуацията,реално почти плащаш цената на продукта( то този продукт няма кой да даде толкова пари за него,реално .....)и другите са някакви неща дето няма да ги ползвам лично аз и никога не бих си купила...
Ще оставя само кибрита и то ако ми харесват продуктите  и край!
Не съм съгласна за goodbox.  Аз например много харесвам продуктите на So simple и с удоволствие бих платила пълната им цена. От февруарската им кутия, както някой каза, всичко ще ми влезе в употреба.  Да, продуктите им не са с гръмки цени, но повечето пъти оставам повече от доволна. Относно храните и напитките - много доволна съм, че са био/алтернативни! Хапвам си ги с голям кеф, че и детето притреперва, когато отварям кутията.  Ако консумирате основно конвенционални вафли,  може и да ви се сторят странни.

Например едно време, когато започнах да поръчвам Кибрит, те слагаха някой аксесоар в кутията (чаша, възглавничка за очи и т.н.). Това ги правеше различни. Сега решиха да залагат на по-скъпи продукти.

# 33
  • София
И аз съм доволна от Good Box. Хубаво е да има и такива кутии и да имаме избор. А и наистина цената винаги надвишава тази на кутията.

# 34
Smiley
И аз това гледам в  good box, че има разни сокчета, вафли и др. подобни. Не е лошо като цяло, но хората едва ли купуват кутиите заради подобни неща точно.
Ами..... аз заради това поръчвам кутията. Харесват ми нещата за ядене и пиене, освен козметиката. Smiley

# 35
Добър ден и честит празник дами. Днес получих LadyBox за онези дни от месеца. Мисля да си прекратя абонамента към тях, нещо съм със смесени чувства. Слагам снимка какво има в кутията, само превръзките не съм снимала те са същите като брой и вид както бяха в предната
Скрит текст:

# 36
Каква марка са превръзките и каква е цената на кутията? Благодаря!

Редакция: открих цената, а къде са списанията и аксесоарите, както е обявено? Simple Smile

# 37
Добър ден и честит празник дами. Днес получих LadyBox за онези дни от месеца. Мисля да си прекратя абонамента към тях, нещо съм със смесени чувства. Слагам снимка какво има в кутията, само превръзките не съм снимала те са същите като брой и вид както бяха в предната
Скрит текст:
Какви са нещата на Биотрейд,по колко милилитра са и коя точно кутия е това, че нали са с 2 различни цени?

# 38
  • Стара Загора
Голямата опаковка на Биотрейд ми прилича на новият крем Pure skin с фактор 50.  (Редактирам се, май не е той, прилича ми на пяната след по-обстоен преглед на снимката) Ако е така -страхотен е. Мострите са хидратиращ крем и ексфолиращ тоник от същата серия.

# 39
Продуктите на биотрейд мисля, че са слънцезащитен крем 5 мл и тоник 15мл,поне такива бяха в белбокс за този месец. И по този повод на някои случвало ли му се е, в кутия на белбокс нещо да не е в милилитрите които са написани на опаковката, този месец имаше серум 30 мл, но моя дори не е на половина пълен, просто  се чудя само аз ли изтеглих късата клечка? Simple Smile

# 40
Момичета, от Кибрит не бяха ли споменали някъде, че на 8 март ще разкрият нещо за априлската кутия? Или аз бъркам?

# 41
Момичета, от Кибрит не бяха ли споменали някъде, че на 8 март ще разкрият нещо за априлската кутия? Или аз бъркам?
И аз имах такива впечатления, но не съм сигурна🤷♀

# 42
Аз им писах и отговориха, че през настоящата седмица ще обявят изданието за април. Не знам дали ще е точно днес, но очаквам с нетърпение...

# 43
Продуктите на биотрейд мисля, че са слънцезащитен крем 5 мл и тоник 15мл,поне такива бяха в белбокс за този месец. И по този повод на някои случвало ли му се е, в кутия на белбокс нещо да не е в милилитрите които са написани на опаковката, този месец имаше серум 30 мл, но моя дори не е на половина пълен, просто  се чудя само аз ли изтеглих късата клечка? Simple Smile
опаковката дали е за 30мл. продукт? Така като гледам, най-малко 50 ще събере!

# 44
  • Варна
Опаковката не е много голяма, но е толкова тънка, че прозира и моя е до половина, сигурно си отговаря на милилитрите

Общи условия

Активация на акаунт