Седмокласници 2020/2021 - Тема 9

• 36 246
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • България, София
Сега ще се опитам да кача снимките.

Нещо не се справям. Голям съм индианец.
Подскажете Flushed

swetlanago, не са тези. От стр. 26 и стр. 27 са.
От всяка от тези две страници зад. 5 и зад. 6.
Снимала съм ги, но не успявам да ги кача.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 16:41 от velina_v

# 451
27 страница още не са им я дали.

# 452
Можех да ги кача чисти, готови за разпечатване, затова попитах за кои точно теми става дума, но виждам, че вече няма нужда.

# 453
Значи аз, най-върлия противник на частните уроци доживях да ангажирам учители за синковеца предвид НВО. Joy
Чакам да видя по математика как ще се развият нещата.
По бел след диагностика с учителката жената твърди, че в момента нивото му е за 80т. и ако работи върху грешките си може да гони между 80 и 90т.
Доволна съм.Blush
Особено като се има предвид неговото често отсъствие от 5 до 7 клас заради здравето и никакви допълнителни занимания извън училище по подготовката му.

# 454
Съжалявам Дидева,  мога да изтрия поста и да пуснеш 26 и 27 страница.

# 455

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 18:25 от Анонимен

# 456
  • България, София
Дидева, благодаря!
Точно тези страници имах предвид, а това, което снимах, но не успях да кача, е вече понадраскано Simple Smile

# 457
  • София
привет, майки-героини Simple Smile използвам си това включване вкл. за да благодаря за линка за картите за преговор по бел, даже не знаех, че има, уникалните стеее!  (сърчица, сърчица, целувки и пр.)
и синко е записан за ПИ на Регалия на 21 март и 4 април, пристигна мейл с инструкции, още не съм го прегледала, за съжаление. по този повод, днес реших да му напомня, с идеята, че ще спре да се движи със скоростта на охлюв, не само за подготовката си за изпитите, но и с домашните си. реакцията беше един път, да ви кажа... цитирам, на какъв изпит съм записан? ааа, на български, ами добре, няма лощо, там сигурно няма да го оплескам....
аз замълчах, не знам какво да кажа, да ви призная, още не знам как да го тълкувам- че се е предал по математика предварително или как? по математика говорихме с учителката и започна 2 пъти седмично да ходи на уроци, надявам се да не е късно, нещо ми се струва, че се е обезсърчил, въпреки че има време... идеи за повдигане на духа му, а за мен- анти-стрес (да си сипя посред бял ден, не е добра идея)?

Ехей, страшно се радвам да те видя отново из темите след толкова години...
Ииии... понеже съм тъпа и съм изтървала - може ли линка за преговор по БЕЛ? Моля?

# 458
  • София
Добро утро, момичета! Честита пролет!!!
 Ние сме тук
Скрит текст:
Вчера докато все пак се решим на бягството беше ужас... ММ вдигна Т. През идната седмица ще има важни срещи, остава сам пълна паника е... Та денят стартира с Ковид тестове. Отрицателни. ММ почти оздравя, като видя, че е отрицателен.
Изчакахме да свърши школата на набора и тръгнахме. Току пристигнали и ми звъни госпожата по мат... Той не участва, витае, губи се...пращам му код и утре пак на урок по мат с неделните групи... Ще се гръмна.
Добре че поне малката като видя снега три часа стоя около вилата да се рови!!!

# 459
  • София
Добро утро, момичета!
magi_sveta, приказно е при вас!

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 08:57 от beb4o_fb

# 460
Статията е от миналата година.

# 461
  • София
Дидева, благодаря ти, изобщо не погледнах. Отивам да трия, да не всявам смут

# 462
  • София
magi_sveta, много е хубаво! Иска ми се да отида хоум офис и ДО на такова място! Blush

Днес моята девойка ще прави ПИ по БЕЛ от Междучасие - пуснаха вчера трети, онлайн, по-късно ще споделя какви са отзивите.

# 463
  • София
Олив, за Междучасие не можем да споделяме нищо,  защото цяла седмица нататък другите деца ще го правят.  Много се минаваме, ако го правим в началото, защото така ще чакаме цели 3 седмици за резултати,  после и още, за грешките. А ако се забавят,  както им се случва, този ПИ губи почти целия си смисъл. Остава само онлайн стреса, нещо напълно неполезно.
Така че ПИ по математика ще го направи в края на отворения период от една седмица.
Уж за удобство,  но намирам за много тъпа тая тяхна идея. Особено ако и на последния ПИ е така.

# 464
  • В светлината на слънцето
Моят преди малко почна ПИ по БЕЛ на Регалия. Нямам идея кога дават резултатите, за първи път прави. През седмицата му дадох едно ПИ на Междучасие. Очаквах крах по литература, а там нямаше грешки. Ноооо, граматиката, граматикатаааа - тъжна работа и един задвратник няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт