Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 26 144
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Честит Великден. Христос воскресе. Бъдете здрави и благословени. Днес да се чукнем с яйчица и ни пожелавам скоро всички да чуем сърчица и декември да гушкаме здрави дечица. ❤❤

# 436
Воистина Воскресе. Весел празник и много бебчета през декември

# 437
Воистина Воскресе! Светъл празник, много топлина и любов за всички!

# 438
Во истина Воскресе!

# 439
Мами, Христос воскресе!
Днес за трета поредна вечер връщам и без това малката си вечеря. През деня се храня с каквото организма ми позволи (предимно солети, препечени филии и разни дреболии). Започвам да се притеснявам, че нямам прием на витамини и полезни вещества. Има ли някой в подобна ситуация? 7 г.с. Confused

# 440
Мами, Христос воскресе!
Днес за трета поредна вечер връщам и без това малката си вечеря. През деня се храня с каквото организма ми позволи (предимно солети, препечени филии и разни дреболии). Започвам да се притеснявам, че нямам прием на витамини и полезни вещества. Има ли някой в подобна ситуация? 7 г.с. Confused
С предната ми бременност повръщах 3 месеца  нон стоп, свалих 2 кг. Пиех си лекарствата и всичко  повръщах, можех да ям само сварени картофи. Но бебето растеше и си качваше много добре на килограми.
Не се притеснявай, всичко  ще е наред.

# 441
И аз за предната бременност мога да кажа, че повръщах нон стоп, свалих 4 кг първите 3 месеца. Прием на много течности. АГ ми беше предписал антиметил и беше една идея по-добре с тях.
Сега започнах със зверска диария, започна и на мен да ми се гади доста, повръщам по малко 1-2 пъти на ден.

# 442
А има ли такива,които нямат никакви симптоми и гадене от самото начало? Вече съм в 9.г.с и се притеснявам на моменти,че не е нормално да не усещам нищо.Гади ми се единствено сутрин, като си мия зъбите и то не от пастатa ами от четката докато си мия езика.

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 09:36 от Mahur

# 443
А има ли такива,които нямат никакви симптоми и гадене от самото начало? Вече съм в 9.г.с и се притеснявам на моменти,че не е нормално да не усещам нищо.Гади ми се единствено сутрин, като си мия зъбите и то не от пастатa ами от четката докато си мия езика.
И аз съм така, в 8-седмица съм... Единствено запек имам, даже и гърдите не ме болят. Другата седмица съм на преглед, дано всичко да е наред

# 444
Здравейте, момичета! И аз се записвам към Декемврийските мамчета с термин 21.12.21 Simple Smile Първа бременност ми е, бях на първи преглед в 5г.с на 21.04 - АГ установи плодно сакче с ембрионче Simple Smile На 5ти в сряда ще ходя пак, дано чуем сърчице. Искам да ви попитам според вас кога да се запишем за Проследяване на бременност (Ако всичко е наред мисля да е в МБАЛ Надежда в София) след 12 седмица ли? И тъй като не съм от София и до там си е бая дълъг пътя, сега ходя в моя град на частно.Също така според вас кога е най- удачното време да представим на работодателя документ удостоверяващ бременността, този документ всеки АГ, при който ходиш ли може да ти го издаде, извинявам се за въпросите, но ми е да първи път и не знам какво да правя. Ще се радвам ако някой сподели мнение Simple Smile

# 445
Също така според вас кога е най- удачното време да представим на работодателя документ удостоверяващ бременността, този документ всеки АГ, при който ходиш ли може да ти го издаде, извинявам се за въпросите, но ми е да първи път и не знам какво да правя. Ще се радвам ако някой сподели мнение Simple Smile

Добре дошла!
Аз имам документ от частен АГ, в общи линии листа от прегледа, направи ми две копия, не е специален документ, но е отбелязано в коя седмица съм, кога е термина,  съредчна дейност и снимките от ехографа. Просто трябва да си поискаш, май няма някаква утвърдена форма за тази бележка.
Пазя си този лист в чантата, не ми се иска да го давам още, изчаквам да напреднат още малко седмиците.

# 446
И аз за предната бременност мога да кажа, че повръщах нон стоп, свалих 4 кг първите 3 месеца. Прием на много течности. АГ ми беше предписал антиметил и беше една идея по-добре с тях.
Сега започнах със зверска диария, започна и на мен да ми се гади доста, повръщам по малко 1-2 пъти на ден.
Щом имаш зверска диария, изследвай щитовидната жлеза.

# 447
Здравейте мамчета, надявам се да сте имали хубави и спокойни празници! 🌺
И аз се включвам с кратък ъпдейт,  събота ходих на 2ри преглед, вече имаме ембрионче и кръвоснъбдяване. По ехографа бебчо е 6та седмица а по последен цикъл ще влизам в 10та.. Аг каза че всичко е нормално, но се чудя възможно ли е такова разминаване? 🤔 Разбрахме се след 2 седмици пак, но сега се замислям дали направо да не ходя при аг, който смятам да ме следи. Не знам рано ли е още, по седмиците на ехографа ли да се водя или по последен цикъл? Вие как си ги смятате в момента и кога мислите да се запишете официално на ЖК?
Усмихнат ден ви желая 🌼🌼🌼

# 448
Щом имаш зверска диария, изследвай щитовидната жлеза.
Благодаря за препоръката, но я изследвах преди няколко месеца и заради други показатели. Ендокринологът каза, че граничи с перфектните стойности. И ехограф ми прави.
Явно си е до организъм.

# 449
bocitoo, по последен цикъл се изчислява по принцип, но е от значение и колко ти е дълъг цикълът и кога ти е била О. На мен ми дава ден разлика по последен Ц и според трансфер, ама не е от значение.
pgeober , предполагам , като си изследвала ЩЖ не си била бременна и предполагам, знаеш , че по време на бременност е възможно ТСХ доста да скочи, което не е ок за бебето.
Мен ме изписаха след месец престой в болницата, за да съм си вкъщи за празниците, но с условие само да лежа. Забранено ми е даже и да готвя. Или както лекарката каза на ММ - писала съм й строг тъмничен режим.
Преди да ме пуснат видяхме и бебчо - пораснал е доста, има си пъпна връв и зачатък на плацента, която се е образувала от здравата страна. Хематомът е намалял и е започнал да се организира.

Общи условия

Активация на акаунт