Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 26 129
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Аз също не бих пропуснала ранната ФМ , нещо повече -другата седмица (в 8 седмица и няколко дни ще бъда) съм на ембрионална морфология и тогава ще попитам дали ми препоръчват пренатален тест или да мина само с БХС. А за пренаталните - кой към какъв се е насочил? И според вас кога се препоръчва, обвързано ли е само с възрастта на майката?

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 18:02 от AlisonParker

# 526
  • до най-прекрасния мъж
Аз също не бих пропуснала ранната ФМ , нещо повече -другата седмица (в 8 седмица и няколко дни ще бъда) съм на ембрионална морфология и тогава ще попитам дали ми препоръчват пренатален тест или да мина само с БХС. А за пренаталните - кой към какъв се е насочил? И според вас кога се препоръчва, обвързано ли е само с възрастта на майката?
Алисън, каква е тази ембрионална морфология? Това пък за първи път го чувам. Аз съм на преглед на 10.05 и ще съм 7+5 г.с.

# 527
Бхс е глупост но с предната си бременност го направих и смятам да го направя пак. Ако там излезе завишен риск ще видим. Но ФМ за мен е най-красноречива, стига да я прави читав лекар. Не бих я пропуснала в никакъв случай.

# 528
blue.angel то явно е много ново, само др. Сигридов го прави май, от 4 до 10 седмица. Като мине мога да разкажа по-подробно

# 529
Момичета, аз още не съм почнала някакви добавки, само фолиева киселина, ама как се пиеше-по едно два пъти или по две, че съм забравила. След празниците ще мисля за преглед. И още- не ми се смейте, ама миналата бременност чак при раждането разбрах на кое се казва контракции, и то на най- болезнените. И питам толкова рано възможно ли е. Днес цял ден имам усещане все едно ще ми дойде цикъла и се чудя дали са контракции, или си въобразявам. Имам и някакви газове...и много объркана работа.

# 530
didi, доколкото разбирам от предния ти пост, би трябвало да си съвсеч в началото, около 5 г.с. Предменструалните болки уж били съвсем нормални по това време, но да ти кажа честно и аз не помня с предишната как беше. Сега определено в началото и аз имах подобна болка, после отмина а отскоро вече е като тъпа разстягаща болка, не мога точно да обясня. Когато усетя това напрежение (защото не е точно болка), тогава започва по-силно да ми се гади. И други момичета са така, имат неразположения. Вече повръщах няколко пъти, а моята бременност даже е съмнителна и непотвърдена все още Sad

# 531
Момичета, аз още не съм почнала някакви добавки, само фолиева киселина, ама как се пиеше-по едно два пъти или по две, че съм забравила. След празниците ще мисля за преглед. И още- не ми се смейте, ама миналата бременност чак при раждането разбрах на кое се казва контракции, и то на най- болезнените. И питам толкова рано възможно ли е. Днес цял ден имам усещане все едно ще ми дойде цикъла и се чудя дали са контракции, или си въобразявам. Имам и някакви газове...и много объркана работа.

Боли си да, при мен 3 дена след трансфера започнаха болки, като при цикъл и си продължиха до към 6г.с. Пий но шпа до 6 таблетки на ден, безопасно е и ще те поотпусне.

# 532
  • London
И аз имах такива болки точно около дните, в които трябваше да ми дойде.
Дори и сега, в 8ма седмица, от време на време пак понаболява, но моментно.

# 533
Благодаря момичета, то не са даже болки, а неприятно усещане. Предния път не съм имала абсолютно нищо- ни гадене, ни болки, ни стягане, затова сега да не объркам нещо. Още повече, че усещането е откакто видях теста Simple Smile по-скоро шубе ме е, че ако имам контракции, няма да разбера Simple Smile

# 534
Момичета, при мен всичко свърши Sad. Днес сутринта имаше много голям съсирек и алена кръв. Веднага отидох на лекар и ми каза, че едва го хваща видеозона и отговаря на 4 седмца, а трябва да е вече 6-7-ма. Преди три дни в болницата ми казаха, че е 5-та седмица и се развива... Това ме накара да отида на още един лекар  и той каза, че бременност няма. Че е спряла някъде в началото и затова е прокървяло. Вече трябвало да се вижда сърдечен ритъм и прочее. Спирам хапа и се надявам поне да се изчистя сама, без кюртаж. Тъжно ми стана, но поне вече имам яснота. На вас пожелавам да сте много здрави, да гушкате бебета на финал и да сте позитивни. Поздрави Simple Smile!

# 535
Момичета, при мен всичко свърши Sad. Днес сутринта имаше много голям съсирек и алена кръв. Веднага отидох на лекар и ми каза, че едва го хваща видеозона и отговаря на 4 седмца, а трябва да е вече 6-7-ма. Преди три дни в болницата ми казаха, че е 5-та седмица и се развива... Това ме накара да отида на още един лекар  и той каза, че бременност няма. Че е спряла някъде в началото и затова е прокървяло. Вече трябвало да се вижда сърдечен ритъм и прочее. Спирам хапа и се надявам поне да се изчистя сама, без кюртаж. Тъжно ми стана, но поне вече имам яснота. На вас пожелавам да сте много здрави, да гушкате бебета на финал и да сте позитивни. Поздрави Simple Smile!

Много съжалявам да го чуя ! 😔 Тъжно е но явно така е трябвало да стане. Понякога се случват лошите работи за добро ! Не губи вяра !

# 536
Norry, благодаря! Истината е, че ми олекна, защото сега поне знам как стоят нещата всъщност. Невидението е още по-мъчително... Сигурна съм, че е за добро Simple Smile

# 537
Mini Me много съжалявам за случилото се - кураж! Желая ти от тук нататък всичко да е наред и следващият път да е успешен!

# 538
  • London
Mini Me, съжалявам много ! 🙏🏻😔
Пожелавам ти бързо възстановяване и следващото чудо да го прегърнеш силно ! ❤

# 539
Mini Me съжалявам за случилото се.Като човек,който го е преживял,разбирам как се чувстваш.Дано успееш да се изчистиш сама и следващия месец да е успешен.

Общи условия

Активация на акаунт