Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 26 127
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви, момичета! Много сте мили ❤ Ще стискам палци за всички вас!

# 541
Mini, кураж и бързо възтановяване !Дано наистина скоро се съвземеш и продължиш напред към своята мечта.

# 542
Здравейте момичета,на мен приложението ми показва очакван термин 03.01 ,но първия път бях секцио и предполагам,че нещата ще се случат Декември,живот и здраве ще си имаме най-хубавия новогодишен подарък ❤.Затова се записвам във вашата група да споделяме заедно вълненията.Имаме си един бъдещ първолак,та вълнения доста ще има през тази година!Стискам палци на всички ви,лека бременност ви желая.🍀🌞
Mini прочетох последните две страници,съжалявам за разочарованието и случилото се Disappointed Пожелавам ти кураж,гледай напред и скоро да се похвалиш с две чертички 🍀

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 09:15 от believe_

# 543
Благодаря ❤

# 544
Момичета здравейте. След инвитро съм, по мои изчисления съм 9г.с+3дни. Оня ден бях с главоболие но не му обърнах внимание, следобед пих парацетамол и мина. Вчера пак и като си измерих кръвното леко повишено, а аз по принцип съм с ниско. Вечерта варираше. Днес същото нещо, леко нагоре. Дали трябва да се притеснявам. На преглед съм във вторник
А и бях понамалила течностите, което се мъча да поправя

# 545
  • London
Добре дошла ! 🤗
При съмнения за кръвно е хубаво да се измерва два път дневно, сутрин и вечер в един и същи час, в продължение на 7 дни. Така ще имаш най-реална представа дали е инцидентно завишено кръвно или трябва да вземеш мерки.
Успех ! ❤

Аз страдам от зъб, който уж оправих преди 2 месеца 🤦🏻♀ Явно пак се е възпалил корена защото се е подул. Имам час чак във вторник, дано не започне да боли до тогава защото не искам никакви болкоуспокояващи. Някой знае ли дали има проблем с упойка при бременност ?

# 546
Мисля че няма проблем с упойките. Но когато много ме болеше зъб дъвчех карамфил, но не бях бременна тогава, също жабурене с лайка и смрадлика.

# 547
Да допълня и аз за кръвното като пациент с терапия- винаги меря два пъти с една две минути разлика и вземам втората стойност, това е по инструкция на кардиолога ми. И аз дълги години бях с ниско кръвно, от миналата почнах да го вдигам и съм на допегит още от преди забременяването, добре ми е с него, не сваля толкова, като другите препарати, но е най-добрия избор при бременност.
Rainbow, мисля че няма проблеми с упойката, дано да те отпусне без лекарства.
Аз вчера имах на два пъти малко кафяво зацапване и се стреснах много. Звънях на АГто, каза ако няма много силни болки и не премине в червено да не се тревожа, да почивам повече, а ако се промени ситуацията да отивам на спешен. Снощи имах малко придърпвания, днес ме боли кръста, опитвам се да мисля позитивно, но ми е свито под лъжичката и постоянно ходя до ВЦ да проверявам.
MiniMe, съжялавам за случилото се, пожелавам ти бързо възстановяване - и физически, и психически, и скоро нова успешна бременност.

# 548
  • London
Марго, пази леглото и си почивай повече. Подхвани някой сериал и запълвай времето.
Всичко ще бъде наред ! ❤

# 549
И аз днес съм с някакви странни усещания/болки?/ ниско долу. Не мога да преценя дали е като опъване/разтягане, което сигурно е нормално за матката 🙄 До сега нищо не усещах и малко се стреснах, а не искам да пия много но шпа, защото четох, че сгъстява кръвта. Чак в петък ми е прегледът. Не ми се иска пак да ходя на обикновен АГ преди това, нещо взимам да прекалявам май с посещенията, едва ли всяка седмица е нормално. Като слушам Марго и други момичета от чужбина колко на рядко ви викат и ми се струва, че аз определено се престаравам, но пусто притеснение.... Пък и тези тромбофилии колко се забавиха, много съм разочарована от Геника. Вярно, че бяха празници, но ме съмнява да не са работили цяла седмица 😒

# 550
  • до най-прекрасния мъж
Алисън, и аз имам придърпвания, мисля, че е нормално. Стига да не е силна, периодично повтаряща се болка. На мен ме става така, когато ми се пишка. Усещам едно напрежение долу, все едно съм стискала 2-3 часа, а пишкам нормално и често, предвид, че пия много вода. Мисля, че дори и в тези ранни седмици, все пак матката си расте по малко и започва да притиска околните органи. Аз съм на терапия с Но шпа, така или иначе. Не знам кога ще започнат да ми спират лекарствата, но сигурно няма да е преди 12 г.с.

# 551
  • London
Алисън, нищо притеснително ако не е силна, постоянна болка 🤗
Аз заради тази болка изтичах на преглед още в 4та седмица, та там ми обясниха, че е напълно нормално.
Дори и сега от време на време ме понаболява (дори не е болка ами едно разтягане все едно).

Нищо че съм в чужбина, и аз тичам до болницата 😆 Дори следващата седмица съм на частен скан, ей така за мое спокойствие. Иначе официалния ми преглед е чак на 2ри юни, нямам нужното търпение да чакам до тогава.

# 552
Във връзка с упойка при зъболекар , предната бременност като посещавах ,зъболекарят отказваше да ми бие упойка и ми правя манипулациите без .. Мисля че не е препоръчително упойка при бременност

# 553
  • London
Ами аз всъщност се свързах с early pregnancy unit да попитам и тях, та те казаха, че е напълно безопасно и дори на доста бременни им се налага зъболекарски интервенции 🤔
Така или иначе на мен не може да ми се бие упойка с адреналин заради предишен проблем, та казаха, че се притеснявам излишно.

# 554
Моят зъболекар ми е казвал, че след 3тия месец няма проблем с упойките, но ...

Общи условия

Активация на акаунт