Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 25 526
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Те растат много бързо при мен в 6+2 беше 0.73 см тоест 7.3 мм (измерено със супер апаратура и казаха, че отговаря на 6+4), а в 7+1 вече беше 1,15 см (измерено при обикновен АГ)  Понякога измерванията може да не са съвсем точни, особено при по-обикновени и стари ехографи, дори самата аз виждам очевидната разлика при различните апаратури

# 571
Здравейте, имам бебка, родена декември 2020 г. и имам желание да подаря на някой бебешки дрешки за момиче, които ще са подходящи за сезона, когато родните. Ако мога да бъда полезна на някой ще очаквам да ми пише лично съобщение. Мога да ги изпратя до офис на Еконт.

# 572
Здравейте, влизам с отчет от днес. Миналият понеделник ми беше казано, че категорично няма да се развие бременност,да очаквам да прокървя и да избирам метод за прекратяване.
Днес друг доктор, с коремен ехограф, установи бременност, отговаряща на 4+5, жив ембрион със сърдечен ритъм 104, току що започнал да бие. Според него зацапването преди седмица е било имплантация. Всичко изглежда съвсем наред и въпреки, че по ПМЦ тръбва да съм 8+1, има бременност и това е. Сега съм хем щастлива, хем малко объркана и притеснена. След 2 седмици съм пак на преглед, за да говорим за изследвания и записване ЖК. Господи, дано всичко е наред 🙏

# 573
Здравейте, влизам с отчет от днес. Миналият понеделник ми беше казано, че категорично няма да се развие бременност,да очаквам да прокървя и да избирам метод за прекратяване.
Днес друг доктор, с коремен ехограф, установи бременност, отговаряща на 4+5, жив ембрион със сърдечен ритъм 104, току що започнал да бие. Според него зацапването преди седмица е било имплантация. Всичко изглежда съвсем наред и въпреки, че по ПМЦ тръбва да съм 8+1, има бременност и това е. Сега съм хем щастлива, хем малко объркана и притеснена. След 2 седмици съм пак на преглед, за да говорим за изследвания и записване ЖК. Господи, дано всичко е наред 🙏
Flushed Hug Heart Eyes каква прекрасна новина
Стискам палци всичко да е наред.
Според мен щом отговаря на 4+5 и два кръвни ЧХГ има шанс да дадат информация.

# 574
  • London
Страхотни новини ! 😍😍😍
Ще се развие ембриончето и всичко ще е наред ❤

Аз днес също ще ходя към болницата, имам среща с мидуайфката и ще изготвяме картона на бебчо 🤗 Много се вълнувам !

# 575
isit_or_isitnot много хубава новина - дано да се развива малкото човече и да си отдъхнеш от притесненията! 🍀

Rainbow при вас като прегледите са по-рядко със сигурност е още по-вълнуващо ❤

Аз довечера също съм на преглед и нямам търпение да мине деня, дано всичко да е наред и да се зарадвам, че последните дни имахме проблеми със свекърите и само се ядоавам.

# 576
Аз се надявах утре да мина преглед и да се запиша на ЖК, ама се оказа, че имало определен брой часове по ЗК и останах за четвъртък.

# 577
  • London
Butterfly , стискам палци всичко да мине нормално и да се похвалиш довечера ❤

Ирен, как си ти ? 🤗

Момичета, аз имам чувството, че от тук насетне все ще съм с тревоги 😆
Първо се страхувах ще мога ли да забременея някога (имах хормони като на жена в менопауза по време на моето заболяване), после се страхувах да не би спермограмата на ММ да е огромен фактор (2% морфология по Крюгер), сега като съм бременна първо се страхувах дали ще видим пулс. Сега едвам чакам поне първия триместър да отмине и както казва майка ми “Добре дошла в майчинството. Ти си на 25, брат ти на 21 и аз не съм спряла да се притеснявам за вас” 😆
Дупе да ми е яко !

# 578
RainbowFlower аз също съм така. Около година опити, нисък АМХ, висок ФСХ, ще стане ли изобщо, после ще има ли пулс... сега тази тромбофолия ми е изпила мозъка, мното ме тревожи какво ще излезне. Още нямам резултати, пуснах ги на 29.04 🥺 Надявам се на хубави резултати, но все пак ме е много яд, че не ги пуснах заедно с придобитата още преди месеци 😒 Аз преди форума никога не бях чувала за тромбофилия и никой от моите роднини и познати не е имал подобни проблеми, а тук всякаш всяко второ момиче е на терапия 😖

# 579
Никога няма да спрат тревогите и винаги ще има за какво да се притесняваме, дори и децата като се родят. Трябва да мислим позитивно и да вярваме, че ще се случва само добро - така ще минаваме по-лесно през трудностите!

# 580
Alison, не се тревожи Hug Мнението на моите лекари беше, че се отключва като рисков фактор след 34-35 години. Радвай се на хубавите новини и мисли позитивно.
А за тревогите - на първия ми преглед при първата бременност казах на лекарката, че съм много изплашена, а тя само се засмя и каза, че тревогите и страховете тепърва почват, ако не вярвам, да питам майка си.

# 581
И аз от форума научих за тромбофилия и все още се чудя дали да пускам.Моя лекар като му казах ми отговори така, цитирам: Видяла жабата, че поковават коня и тя надигнала крак."Joy
А и в момента това, че ММ е бая болен вече 4 ден ми е по-голямо притеснение .Само корона ми липсва сега.След обяд ще ходи на лекар, пък да видим.
RainbowFlower аз също съм така. Около година опити, нисък АМХ, висок ФСХ, ще стане ли изобщо, после ще има ли пулс... сега тази тромбофолия ми е изпила мозъка, мното ме тревожи какво ще излезне. Още нямам резултати, пуснах ги на 29.04 🥺 Надявам се на хубави резултати, но все пак ме е много яд, че не ги пуснах заедно с придобитата още преди месеци 😒 Аз преди форума никога не бях чувала за тромбофилия и никой от моите роднини и познати не е имал подобни проблеми, а тук всякаш всяко второ момиче е на терапия 😖

# 582
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, бях на преглед днес. Бебчо е добре, расте, за седмицата си е добре, така каза док. Обаче, имам мъничко кръв в матката. Ново двайсет, за което да се притеснявам. Засега нямало нищо тревожно. След разстройството вчера, тази сутрин се бях сдобила с 3-4 бежови петънца по превръзката. Док каза, че е стара кръв и да не се притеснявам. За гаденето не може нищо да ми изпише, ще си го търпя. Прибрах се, хапнах и му ударих един сън, поне да не ми е лошо.
Все за нещо ще има да се притесняваме оттук нататък. Всеки, преминал през това, казва, че веселбата наставала след + теста. Вярно е...

# 583
Аз не съм повръщала за сега, за щастие, но през деня постоянно ми се гади като поогладнея. Док ми изписа едни капки, които мисля и без рецепта дават. 10 капки 30 мин ореди хранене, не са много гадни 😁

# 584
  • до най-прекрасния мъж
Аз не съм повръщала за сега, за щастие, но през деня постоянно ми се гади като поогладнея. Док ми изписа едни капки, които мисля и без рецепта дават. 10 капки 30 мин ореди хранене, не са много гадни 😁
В коя седмица си? Моят категорично каза, че не може нищо да ми предпише. Аз съм към края на 8 г.с. сега. Даже за разстройството ям препечен хляб със сирене, пак без лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт