Декемврийски бебета 2021 Обич във душите и сбъдването на мечтите.

• 25 841
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Аз предишния път купих някаква измислена количка, но почти не съм я ползвала Simple Smile. В момента който започна да успява да се надига не седеше в нея - тряваше с едната ръка да бутам количката, а сдругата да държа детето легнало. Носих почти изцяло в раница, на 9м директно в триколката. Лятна количка пък изобщо не съм имала. Сега даже мисля никаква да не вземем. Ако ми трябва - тогава. Иначе имам от няколко места, от които мога да взема веднага ако закъсам.

# 616
Момичета, съжалявам, че ще ви прекъсна темата за количките, но ако може някои от по-запознатите  да коментира така дълхо чаканите ми резултати. Последното разбирам, че е свързано с витамините от група В, а другото  4g/5g нискорисков фактор ли е?  Дали да пиша в групата за тромбофилия в раздел рискова бременност или да си чакам кротко часа в петък 🙄
Скрит текст:

# 617
Алисън, според мен е трябвало да пуснеш разширения панел. Ниско рисков е PAI, но в комбинация с ACE и фактор 13 вече води до комутативен ефект и съответно терапия. Няма гаранция разбира се , че имаш бъг и в другите 2 фактора. Аз понеже съм с четирите мутации, че пиша от опит, но аз още в началото бях решила, че така и така ще пускам изследването, поне да е пълно.

# 618
Така ми ги назначиха 😒 Ами какво да ви кажа, както е писано ще стане...  Днес разбрах за едно момиче на 21 години с термин 15.12, че е била на преглед и бебето не е било живо вече... Без болки, без кървене, явно и така се случва. След като го чух, а сега и с тези резултати съвсем се сдухах, но няма какво да направя преди петък, само обикновен АГ може да ме види, а те май не са компетентни на тема тромбофилия

# 619
Alison, моля те, стегни се! Имай малко вяра и надежда, всичко ще е наред. Мисли позитивно и не позволявай лоши новини да ти влияят. Ще ти видят резултатите и ако се налага ще ти изпишат лечение. Аз вярвам силно, че всичко ще е наред, ама и ти си повярвай, моля те🌷

# 620
  • London
Алисън, много жени преживяват загуба. Но и много никога не разбират тази болка.
Горчивата истина е, че понякога нищо не може да се направи освен да се молиш и надяваш, че всичко ще е наред.
Виж колко много момичета са на легло, имат кървене, куп проблеми и въпреки всичко вярата им е по-силна.

Изтрии ги тия гадни мисли от главата и седни разгледай някои сладки бебешки дрешки 🤗 Ама гледай да са зимни, че нашите бебоци са решили да са коледни подаръци 😏❤

# 621
  • до най-прекрасния мъж
Алисън, спокойно. Двете са нискорискови. Виж се с лекаря си, той ще назначи каквото трябва. Няма начин да сме изследвани за всичко предварително, просто е невъзможно. А и дори да знаеш предварително, пак рискове си има.   Това, че ги имаш, не означава, че ще се проявят. Обикновено, тромбофилии докторите назначават след 2-3 аборта. Ти сега знаеш, че имаш рискове, ще предприемат каквото трябва.

# 622
Ти си малка на години, Алисън , и е много вероятно да не се проявят мутациите.

# 623
Аз съм с това третото. Както се вижда не съм много запозната, но където каквото четох пише, че хетерозигот е ок, хомозигот е лошо. Не знам комбинацията от двете дали не е проблем, а и за това последното не знам.
Остави лошите мисли настрани. И аз си повтарям все, че щом нямам силни болки и силно кървене, всичко е наред, но знам че не е задължително да ги има. В крайна сметка избираш дали да живееш в стрес или да се опитваш да си спокоен. Резултатът и в двата случаи е еднакъв, така че няма смисъл. То не е пулс, размер, зацапване, Ковид, тромбофилия, ТСХ, пък си седнал на криво, пък някой симптом изчезнал... Избери си само за кое първо да се притесняваш Scream
Не че аз съм спокойна... Далеч от спокойна съм, но се опитвам и все повече ми се получава.

# 624
Благодаря ви момичета! 🤗 Прави сте, след като няма как всеки ден да сме на лекар и да виждаме, че бебчо е наред, е редно да сме по-спокойни и позитивно настроени 🍀🍀🍀 Аз така бързо се паникьосвам, но 1-2 позитивни гледни точки, ми действат добре

# 625
Момичета аз пък един друг въпрос да повдигна. Забелязвате ли промяна в състоянието на кожата си най вече на лицето. Имам предвид повече пъпки като акне. На мен от около две седмици ми излизат някакви странни пъпки в дясната част на лицето около челюстта. Лошото е че остават белези и не знам с какво да третирам. Като козметика за лице използвам измивни гелове на ла рош и крем, както и крем за петна на биоттейд, но ефект нулев. Моля ако сте се сблъсквали в предишни бременности с проблема и имате лек, споделете съвет. 😊😊😊

# 626
Аз от време на време имам някакви пликове в хормоните. Усещам ги по мигрените, но при първия ми се появиха и няколко пъпки (огромни). Аз мажа обилно със здраве (старата мазна формула), изсъхват за няколко дни и после е ок. Гледам да не пипам много много.

# 627
  • London
Алисън, аз ти ги казвам тези неща, но да ме бяхте видяли миналата седмица като ми изчезнаха симптомите за 2 дни 😃 Оревах апартамента, подух се като плондир. Даже във форума не влизах защото се бях отписала.
Мисълта ми е, че просто някои сме по-тревожни натури и когато се появи нещо над което нямаме контрол (както е една бременност) , и цирка е пълен.
Хубаво е, когато имаш кръг от хора, които биха те разбрали и ти вдъхват кураж, както е тук във форума 🤗

А във връзка с кожата - пу-пу ама моята толкова хубава не е била скоро 😆 засега нямам никакви пъпки ама може и да се изпъпча като напредна.

# 628
Цялото ми лице е пъпчасало, а със сина ми беше чистичко, хубавичко Simple Smile)) следите ли ми мисълта 😁😁😁

# 629
  • до най-прекрасния мъж
Момичетата крадяли красотата на майките си, а момчетата ги разкрасявали. Между другото и аз съм с много чисто лице от известно време. Но в началото имах 2 големи пъпки, които отминаха.
Момичета, помагайте. Разстройството ми пак се върна, а съм на препечени филии със сирене от неделя вечер. Какво става вече, не знам. Док не изписва нищо, а аз се притеснявам много да не навредя на бебчо. Ако и утре съм така, ще му се обадя, пък ако ще и да ме прибира в болница.

Общи условия

Активация на акаунт